Forskning
Udskriv Udskriv
Switch language
Region Hovedstaden - en del af Københavns Universitetshospital
Udgivet

Spændingshovedpine: den hyppigste type af hovedpine

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Harvard

APA

CBE

MLA

Vancouver

Author

Bibtex

@article{e4a141c2569b4ccfa0f9400b56e232bd,
title = "Sp{\ae}ndingshovedpine: den hyppigste type af hovedpine",
abstract = "Dette er anden artikel i en artikelserie p{\aa} fire omhandlende forskellige hovedpinetyper. Forud for denne artikel har der v{\ae}ret en artikel om migr{\ae}ne, og i n{\ae}ste nummer vil der v{\ae}re en artikel om hovedpine hos b{\o}rn og unge efterfulgt af en opdatering p{\aa} behandling af MOH. I det seneste nummer af M{\aa}nedsskriftet var ligeledes medsendt et eksemplar af Hovedpine 1∙2∙3, som giver et enkelt overblik over diagnose, behandling og forebyggelse af sp{\ae}ndingshovedpine samt fire andre hovedpinetyper.",
author = "Jeppe Hvedstrup and Christel H{\o}st",
year = "2021",
language = "Dansk",
volume = "2021",
journal = "Maanedsskrift for Almen Praksis",
issn = "1904-7002",
publisher = "Maanedsskrift for Almen Praksis",

}

RIS

TY - JOUR

T1 - Spændingshovedpine

T2 - den hyppigste type af hovedpine

AU - Hvedstrup, Jeppe

AU - Høst, Christel

PY - 2021

Y1 - 2021

N2 - Dette er anden artikel i en artikelserie på fire omhandlende forskellige hovedpinetyper. Forud for denne artikel har der været en artikel om migræne, og i næste nummer vil der være en artikel om hovedpine hos børn og unge efterfulgt af en opdatering på behandling af MOH. I det seneste nummer af Månedsskriftet var ligeledes medsendt et eksemplar af Hovedpine 1∙2∙3, som giver et enkelt overblik over diagnose, behandling og forebyggelse af spændingshovedpine samt fire andre hovedpinetyper.

AB - Dette er anden artikel i en artikelserie på fire omhandlende forskellige hovedpinetyper. Forud for denne artikel har der været en artikel om migræne, og i næste nummer vil der være en artikel om hovedpine hos børn og unge efterfulgt af en opdatering på behandling af MOH. I det seneste nummer af Månedsskriftet var ligeledes medsendt et eksemplar af Hovedpine 1∙2∙3, som giver et enkelt overblik over diagnose, behandling og forebyggelse af spændingshovedpine samt fire andre hovedpinetyper.

M3 - Tidsskriftartikel

VL - 2021

JO - Maanedsskrift for Almen Praksis

JF - Maanedsskrift for Almen Praksis

SN - 1904-7002

M1 - 12699

ER -

ID: 62085632