Forskning
Udskriv Udskriv
Switch language
Region Hovedstaden - en del af Københavns Universitetshospital
  • Eksportér publikationer
  1. 2020
  2. Udgivet

    Chylomicronemia from GPIHBP1 autoantibodies

    Miyashita, K., Lutz, J., Hudgins, L. C., Toib, D., Ashraf, A. P., Song, W., Murakami, M., Nakajima, K., Ploug, M., Fong, L. G., Young, S. G. & Beigneux, A. P., 18 sep. 2020, I : Journal of Lipid Research.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. Udgivet

    Disorder in a two-domain neuronal Ca2+-binding protein regulates domain stability and dynamics using ligand mimicry

    Staby, L., Kemplen, K. R., Stein, A., Ploug, M., Clarke, J., Skriver, K., Heidarsson, P. O. & Kragelund, B. B., 16 sep. 2020, I : Cellular and molecular life sciences : CMLS.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  4. Udgivet

    Differential time responses in inflammatory and oxidative stress markers after a marathon: An observational study

    Larsen, E. L., Poulsen, H. E., Michaelsen, C., Kjær, L. K., Lyngbæk, M., Andersen, E. S., Petersen-Bønding, C., Lemoine, C., Gillum, M., Jørgensen, N. R., Ploug, T., Vilsbøll, T., Knop, F. K. & Karstoft, K., sep. 2020, I : Journal of Sports Sciences. 38, 18, s. 2080-2091 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  5. Udgivet

    Chylomicronemia From GPIHBP1 Autoantibodies Successfully Treated With Rituximab: A Case Report

    Lutz, J., Dunaj-Kazmierowska, M., Arcan, S., Kassner, U., Miyashita, K., Murakami, M., Ploug, M., Fong, L. G., Young, S. G., Nakajima, K. & Beigneux, A. P., 11 aug. 2020, I : Annals of Internal Medicine.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  6. Udgivet

    The structural basis for monoclonal antibody 5D2 binding to the tryptophan-rich loop of lipoprotein lipase

    Luz, J., Beigneux, A. P., Asamoto, D. K., He, C., Song, W., Allan, C. M., Morales, J. E., Tu, Y., Kwok, A., Cottle, T., Meiyappan, M., Fong, L. G., Kim, J., Ploug, M., Young, S. G. & Birrane, G., 20 jul. 2020, I : Journal of Lipid Research.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  7. Udgivet

    Helicobacter pylori Colonization Drives Urokinase Receptor (uPAR) Expression in Murine Gastric Epithelium During Early Pathogenesis

    Alpízar-Alpízar, W., Skindersoe, M. E., Rasmussen, L., Kriegbaum, M. C., Christensen, I. J., Lund, I. K., Illemann, M., Laerum, O. D., Krogfelt, K. A., Andersen, L. P. & Ploug, M., 9 jul. 2020, I : Microorganisms. 8, 7, s. 1-20 20 s., 1019.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  8. Udgivet

    Efficient refolding and reconstitution of tissue factor into nanodiscs facilitates structural investigation of a multicomponent system on a lipid bilayer

    Tidemand, F. G., Østergaard, H., Ploug, M., Kragelund, B. B. & Arleth, L., 1 jun. 2020, I : Biochimica et Biophysica Acta - Biomembranes. 1862, 6, s. 183214

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  9. Udgivet

    ANGPTL4 inactivates lipoprotein lipase by catalyzing the irreversible unfolding of LPL's hydrolase domain

    Kristensen, K. K., Leth-Espensen, K. Z., Young, S. G. & Ploug, M., 23 apr. 2020, I : Journal of Lipid Research.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  10. Udgivet

    Intermittent chylomicronemia caused by intermittent GPIHBP1 autoantibodies

    Ashraf, A. P., Miyashita, K., Nakajima, K., Murakami, M., Hegele, R. A., Ploug, M., Fong, L. G., Young, S. G. & Beigneux, A. P., 29 feb. 2020, I : Journal of Clinical Lipidology. 14, 2, s. 197-200 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  11. Udgivet

    Unfolding of monomeric lipoprotein lipase by ANGPTL4: Insight into the regulation of plasma triglyceride metabolism

    Kristensen, K. K., Leth-Espensen, K. Z., Mertens, H. D. T., Birrane, G., Meiyappan, M., Olivecrona, G., Jørgensen, T. J. D., Young, S. G. & Ploug, M., 7 feb. 2020, I : Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  12. Udgivet

    Crystal Structures of Human C4.4A Reveal the Unique Association of Ly6/uPAR/α-neurotoxin Domain

    Jiang, Y., Lin, L., Chen, S., Jiang, L., Kriegbaum, M. C., Gårdsvoll, H., Hansen, L. V., Li, J., Ploug, M., Yuan, C. & Huang, M., 2020, I : International Journal of Biological Markers. 16, 6, s. 981-993 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  13. Udgivet

    Determination of Binding Kinetics of Intrinsically Disordered Proteins by Surface Plasmon Resonance

    Leth, J. M. & Ploug, M., 2020, I : Methods in Molecular Biology. 2141, s. 611-627 17 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  14. 2019
  15. Udgivet

    The PCNA interaction motifs revisited: thinking outside the PIP-box

    Prestel, A., Wichmann, N., Martins, J. M., Marabini, R., Kassem, N., Broendum, S. S., Otterlei, M., Nielsen, O., Willemoës, M., Ploug, M., Boomsma, W. & Kragelund, B. B., 1 dec. 2019, I : Cellular and molecular life sciences : CMLS. 76, 24, s. 4923-4943 21 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  16. Udgivet

    Peptide disc mediated control of membrane protein orientation in supported lipid bilayers for surface-sensitive investigations

    Luchini, A., Tidemand, F. G., Johansen, N. T., Campana, M., Sotres, J., Ploug, M., Cárdenas, M. & Arleth, L., 26 nov. 2019, I : Analytical Chemistry. s. 1081-1088

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  17. Udgivet

    GPIHBP1 and Lipoprotein Lipase, Partners in Plasma Triglyceride Metabolism

    Young, S. G., Fong, L. G., Beigneux, A. P., Allan, C. M., He, C., Jiang, H., Nakajima, K., Meiyappan, M., Birrane, G. & Ploug, M., 2 jul. 2019, I : Cell Metabolism. 30, 1, s. 51-65 15 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningpeer review

  18. Udgivet

    Crystal structure of the unoccupied murine urokinase-type plasminogen activator receptor (uPAR) reveals a tightly packed DII-DIII unit

    Liu, M., Lin, L., Hansen, G. H., Ploug, M., Hanlin, L., Jiang, L., Yuan, C., Li, J. & Huang, M., 1 jun. 2019, I : FEBS Letters. 593, 11, s. 1236-1247 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftLetterForskningpeer review

  19. Udgivet

    Evolution and Medical Significance of LU Domain-Containing Proteins

    Leth, J. M., Leth-Espensen, K. Z., Kristensen, K. K., Kumari, A., Lund Winther, A-M., Young, S. G. & Ploug, M., 1 jun. 2019, I : International Journal of Molecular Sciences. 20, 11, 2760.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningpeer review

  20. Udgivet

    Investigating circadian clock gene expression in human tendon biopsies from acute exercise and immobilization studies

    Yeung, C-Y. C., Schjerling, P., Heinemeier, K. M., Boesen, A. P., Dideriksen, K. & Kjær, M., jun. 2019, I : European Journal of Applied Physiology. 119, 6, s. 1387-1394 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  21. Udgivet

    On the mechanism of angiopoietin-like protein 8 for control of lipoprotein lipase activity

    Kovrov, O., Kristensen, K. K., Larsson, E., Ploug, M. & Olivecrona, G., apr. 2019, I : Journal of Lipid Research. 60, 4, s. 783-793 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  22. Udgivet

    Lipoprotein lipase is active as a monomer

    Beigneux, A. P., Allan, C. M., Sandoval, N. P., Cho, G. W., Heizer, P. J., Jung, R. S., Stanhope, K. L., Havel, P. J., Birrane, G., Meiyappan, M., Gill, J. E., Murakami, M., Miyashita, K., Nakajima, K., Ploug, M., Fong, L. G. & Young, S. G., 26 mar. 2019, I : Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America. 116, 13, s. 6319-6328 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  23. Udgivet

    G-EYE colonoscopy is superior to standard colonoscopy for increasing adenoma detection rate: an international randomized controlled trial (with videos)

    Shirin, H., Shpak, B., Epshtein, J., Karstensen, J. G., Hoffman, A., de Ridder, R., Testoni, P. A., Ishaq, S., Reddy, D. N., Gross, S. A., Neumann, H., Goetz, M., Abramowich, D., Moshkowitz, M., Mizrahi, M., Vilmann, P., Rey, J. W., Sanduleanu-Dascalescu, S., Viale, E., Chaudhari, H., Pochapin, M. B., Yair, M., Shnell, M., Yaari, S., Hendel, J. W., Teubner, D., Bogie, R. M. M., Notaristefano, C., Simantov, R., Gluck, N., Israeli, E., Stigaard, T., Matalon, S., Vilkin, A., Benson, A., Sloth, S., Maliar, A., Waizbard, A., Jacob, H., Thielsen, P., Shachar, E., Rochberger, S., Hershcovici, T., Plougmann, J. I., Braverman, M., Tsvang, E., Abedi, A. A., Brachman, Y., Siersema, P. D. & Kiesslich, R., 15 mar. 2019, I : Gastrointestinal Endoscopy. 89, 3, s. 545-553 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  24. Udgivet

    Origin and diversification of the plasminogen activation system among chordates

    Chana-Muñoz, A., Jendroszek, A., Sønnichsen, M., Wang, T., Ploug, M., Jensen, J. K., Andreasen, P. A., Bendixen, C. & Panitz, F., 17 jan. 2019, I : Evolutionary Biology. 19, 1, s. 27 27.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  25. Udgivet

    Did evolution create a flexible ligand-binding cavity in the urokinase receptor through deletion of a plesiotypic disulfide bond?

    Leth, J. M., Mertens, H. D. T., Leth-Espensen, K. Z., Jørgensen, T. J. D. & Ploug, M., 1 jan. 2019, I : The journal of biological chemistry. 294, 18, s. 7403-7418 16 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  26. Udgivet

    GPIHBP1 autoantibody syndrome during interferon β1a treatment

    Eguchi, J., Miyashita, K., Fukamachi, I., Nakajima, K., Murakami, M., Kawahara, Y., Yamashita, T., Ohta, Y., Abe, K., Nakatsuka, A., Mino, M., Takase, S., Okazaki, H., Hegele, R. A., Ploug, M., Hu, X., Wada, J., Young, S. G. & Beigneux, A. P., 2019, I : Journal of Clinical Lipidology. 13, 1, s. 62-69 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  27. Udgivet

    Structure of the lipoprotein lipase-GPIHBP1 complex that mediates plasma triglyceride hydrolysis

    Birrane, G., Beigneux, A. P., Dwyer, B., Strack-Logue, B., Kristensen, K. K., Francone, O. L., Fong, L. G., Mertens, H. D. T., Pan, C. Q., Ploug, M., Young, S. G. & Meiyappan, M., 2019, I : Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America. 116, 5, s. 1723-1732 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  28. 2018
  29. Udgivet

    Changes in urinary excretion of oxidative nucleic acid modifications in the week following Copenhagen Marathon 2018, Denmark

    Larsen, E. L., Kjaer, L. K., Michaelsen, C., Andersen, E., Lyngbaek, M., Petersen-Bonding, C., Henriksen, T., Vilsboll, T., Knop, F. K., Ploug, T., Poulsen, H. E. & Karstoft, K., 20 nov. 2018, I : Free Radical Biology and Medicine. 128, 1, s. S54

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningpeer review

  30. Udgivet

    A disordered acidic domain in GPIHBP1 harboring a sulfated tyrosine regulates lipoprotein lipase

    Kristensen, K. K., Midtgaard, S. R., Mysling, S., Kovrov, O., Hansen, L. B., Skar-Gislinge, N., Beigneux, A. P., Kragelund, B. B., Olivecrona, G., Young, S. G., Jørgensen, T. J. D., Fong, L. G. & Ploug, M., 26 jun. 2018, I : Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America. 115, 126, s. E6020-E6029

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  31. Udgivet

    NanoSIMS Analysis of Intravascular Lipolysis and Lipid Movement across Capillaries and into Cardiomyocytes

    He, C., Weston, T. A., Jung, R. S., Heizer, P., Larsson, M., Hu, X., Allan, C. M., Tontonoz, P., Reue, K., Beigneux, A. P., Ploug, M., Holme, A., Kilburn, M., Guagliardo, P., Ford, D. A., Fong, L. G., Young, S. G. & Jiang, H., 1 maj 2018, I : Cell Metabolism. 27, 5, s. 1055-1066.e3

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  32. Udgivet

    An enzyme-linked immunosorbent assay for measuring GPIHBP1 levels in human plasma or serum

    Miyashita, K., Fukamachi, I., Nagao, M., Ishida, T., Kobayashi, J., Machida, T., Nakajima, K., Murakami, M., Ploug, M., Beigneux, A. P., Young, S. G. & Nakajima, K., 1 jan. 2018, I : Journal of Clinical Lipidology. 12, 1, s. 203-210

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  33. 2017
  34. Udgivet

    Macrophage Area Content and Phenotype in Hepatic and Adipose Tissue in Patients with Obesity Undergoing Roux-en-Y Gastric Bypass

    Kristensen, M. D., Lund, M. T., Hansen, M., Poulsen, S. S., Ploug, T., Dela, F., Helge, J. W. & Prats, C., nov. 2017, I : Obesity (Silver Spring, Md.). 25, 11, s. 1921-1931

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  35. Udgivet

    Expression and crystallographic studies of the D1D2 domains of C4.4A, a homologous protein to the urokinase receptor

    Chen, S., Lin, L., Yuan, C., Gårdsvoll, H., Kriegbaum, M. C., Ploug, M. & Huang, M., 1 aug. 2017, I : Acta crystallographica. Section F, Structural biology communications. 73, Pt 8, s. 486-490 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  36. Udgivet

    GPIHBP1 autoantibodies in a patient with unexplained chylomicronemia

    Hu, X., Dallinga-Thie, G. M., Hovingh, G. K., Chang, S. Y., Sandoval, N. P., Dang, T. L. P., Fukamachi, I., Miyashita, K., Nakajima, K., Murakami, M., Fong, L. G., Ploug, M., Young, S. G. & Beigneux, A. P., 2 jul. 2017, I : Journal of Clinical Lipidology. 11, 4, s. 964-971 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  37. Udgivet

    The use of a transparent cap in sigmoidoscopy-A randomized controlled clinical trial on pain, time and success rate

    Ploug, M., Poulsen, J. K., Jensen, H. Q. & Achiam, M., jul. 2017, I : Indian journal of gastroenterology : official journal of the Indian Society of Gastroenterology. 36, 4, s. 318-322 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  38. Udgivet

    Autoantibodies against GPIHBP1 as a Cause of Hypertriglyceridemia

    Beigneux, A. P., Miyashita, K., Ploug, M., Blom, D. J., Ai, M., Linton, M. F., Khovidhunkit, W., Dufour, R., Garg, A., McMahon, M. A., Pullinger, C. R., Sandoval, N. P., Hu, X., Allan, C. M., Larsson, M., Machida, T., Murakami, M., Reue, K., Tontonoz, P., Goldberg, I. J., Moulin, P., Charrière, S., Fong, L. G., Nakajima, K. & Young, S. G., 27 apr. 2017, I : The New England journal of medicine. 376, 17, s. 1647-1658 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  39. Udgivet

    Mobility of HSPG-bound LPL explains how LPL is able to reach GPIHBP1 on capillaries

    Allan, C. M., Larsson, M., Jung, R. S., Ploug, M., Bensadoun, A., Beigneux, A. P., Fong, L. G. & Young, S. G., jan. 2017, I : Journal of Lipid Research. 58, 1, s. 216-225

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  40. Udgivet

    Monoclonal Antibodies That Bind to the Ly6 Domain of GPIHBP1 Abolish the Binding of LPL

    Hu, X., Sleeman, M. W., Miyashita, K., Linton, M. F., Allan, C. M., He, C., Larsson, M., Tu, Y., Sandoval, N. P., Jung, R. S., Mapar, A., Machida, T., Murakami, M., Nakajima, K., Ploug, M., Fong, L. G., Young, S. G. & Beigneux, A. P., jan. 2017, I : Journal of Lipid Research. 58, 1, s. 208-215

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  41. Udgivet

    Expression of C4.4A in an In Vitro Human Tissue-Engineered Skin Model

    Jacobsen, B., Larouche, D., Rochette-Drouin, O., Ploug, M. & Germain, L., 2017, I : BioMed Research International. 2017, s. e2403072

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  42. 2016
  43. Udgivet
  44. Udgivet

    The angiopoietin-like protein ANGPTL4 catalyzes unfolding of the hydrolase domain in lipoprotein lipase and the endothelial membrane protein GPIHBP1 counteracts this unfolding

    Mysling, S., Kristensen, K. K., Larsson, M., Kovrov, O., Bensadouen, A., Jørgensen, T. J., Olivecrona, G., Young, S. G. & Ploug, M., 8 dec. 2016, I : eLife. 5, s. e20958

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  45. Udgivet

    Skeletal muscle adaptation to immobilization and subsequent retraining in elderly men: No effect of anti-inflammatory medication

    Dideriksen, K., Boesen, A. P., Kristiansen, J. F., Magnusson, S. P., Schjerling, P., Holm, L. & Kjaer, M., sep. 2016, I : Experimental Gerontology. 82, s. 8-18 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  46. Udgivet

    A lipoprotein lipase (LPL)-specific monoclonal antibody, 88B8, that abolishes the binding of LPL to GPIHBP1

    Allan, C. M., Larsson, M., Hu, X., He, C., Jung, R. S., Mapar, A., Voss, C., Miyashita, K., Machida, T., Murakami, M., Nakajima, K., Bensadoun, A., Ploug, M., Fong, L. G., Young, S. G. & Beigneux, A. P., 5 aug. 2016, I : Journal of Lipid Research. 57, 10, s. 1889-1898

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  47. Udgivet
  48. Udgivet

    GPIHBP1 and Plasma Triglyceride Metabolism

    Fong, L. G., Young, S. G., Beigneux, A. P., Bensadoun, A., Oberer, M., Jiang, H. & Ploug, M., jul. 2016, I : Trends in Endocrinology and Metabolism. 27, 7, s. 455-69

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  49. Udgivet
  50. Udgivet

    Peptide-Based Optical uPAR Imaging for Surgery: In Vivo Testing of ICG-Glu-Glu-AE105

    Juhl, K., Christensen, A., Persson, M., Ploug, M. & Kjaer, A., 1 feb. 2016, I : P L o S One. 11, 2, s. e0147428

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  51. Udgivet

    Human Achilles tendon glycation and function in diabetes

    Couppe, C., Svensson, R. B., Kongsgaard, M., Kovanen, V., Grosset, J-F., Snorgaard, O., Bencke, J., Larsen, J. O., Bandholm, T., Christensen, T. M., Boesen, A. P., Helmark, I. C., Aagaard, P., Kjaer, M. & Magnusson, S. P., 15 jan. 2016, I : Journal of applied physiology (Bethesda, Md. : 1985). 120, 2, s. 130-137

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  52. Udgivet

    The acidic domain of the endothelial membrane protein GPIHBP1 stabilizes lipoprotein lipase activity by preventing unfolding of its catalytic domain

    Mysling, S., Kristensen, K. K., Larsson, M., Beigneux, A. P., Gårdsvoll, H., Loren, F. G., Bensadouen, A., Jørgensen, T. J., Young, S. G. & Ploug, M., 3 jan. 2016, I : eLife. 5, s. e12095

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  53. Udgivet

    C4.4A gene ablation is compatible with normal epidermal development and causes modest overt phenotypes

    Kriegbaum, M. C., Jacobsen, B., Füchtbauer, A. C., Hansen, G. H., Christensen, I. J., Rundsten, C. F., Persson, M., Engelholm, L. H., Madsen, A. N., Di Meo, I., Lund, I. K., Holst, B., Kjaer, A., Kjær, A., Lærum, O. D., Füchtbauer, E-M. & Ploug, M., 2016, I : Scientific Reports. 6, s. 25833

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  54. 2015
  55. Udgivet

    Mapping the topographic epitope landscape on the urokinase plasminogen activator receptor (uPAR) by surface plasmon resonance and X-ray crystallography

    Zhao, B., Gandhi, S., Yuan, C., Luo, Z., Li, R., Gårdsvoll, H., de Lorenzi, V., Sidenius, N., Huang, M. & Ploug, M., dec. 2015, I : Data in Brief. 5, s. 107-13 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  56. Udgivet

    Heterogeneity in the Properties of Mutant SLURP1 Proteins in Mal de Meleda

    Adeyo, O., Oberer, M., Ploug, M., Fong, L. G., Young, S. G. & Beigneux, A. P., okt. 2015, I : British Journal of Dermatology. 173, 4, s. 1066-69

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Forrige 1 2 3 Næste