Forskning
Udskriv Udskriv
Switch language
Region Hovedstaden - en del af Københavns Universitetshospital
  • Eksportér publikationer
  1. 2017
  2. Udgivet

    Defining a core outcome set for adolescent and young adult patients with a spinal deformity

    de Kleuver, M., Faraj, S. S. A., Holewijn, R. M., Germscheid, N. M., Adobor, R. D., Andersen, M., Tropp, H., Dahl, B., Keskinen, H., Olai, A., Polly, D. W., van Hooff, M. L. & Haanstra, T. M. dec. 2017 I : Acta Orthopaedica (Print Edition). 88, 6, s. 612-618 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. Udgivet
  4. Udgivet
  5. Udgivet

    Radiographic Predictors for Mechanical Failure After Adult Spinal Deformity Surgery: A Retrospective Cohort Study in 138 Patients

    Hallager, D. W., Karstensen, S., Bukhari, N., Gehrchen, M. & Dahl, B. 15 jul. 2017 I : Spine. 42, 14, s. E855-E863

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  6. Udgivet
  7. Udgivet
  8. Udgivet

    Inter- and intra-rater agreement in the assessment of the vascularity of spinal metastases using digital subtraction angiography tumor blush

    Clausen, C., Dahl, B., Frevert, S., Forman, J. L., Nielsen, M. B. & Lönn, L. 1 jun. 2017 I : Acta Radiologica. 58, 6, s. 734-739

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  9. Udgivet

    Predictors of Health-Related Quality-of-Life After Complex Adult Spinal Deformity Surgery: A Scoli-RISK-1 Secondary Analysis

    Carreon, L. Y., Glassman, S. D., Shaffrey, C. I., Fehlings, M. G., Dahl, B., Ames, C. P., Matsuyama, Y., Qiu, Y., Mehdian, H., Cheung, K. M. C., Schwab, F. J., Pellisé, F., Kebaish, K. M. & Lenke, L. G. mar. 2017 I : Spine deformity. 5, 2, s. 139-144 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  10. Udgivet

    Reproducibility of thoracic kyphosis measurements in patients with adolescent idiopathic scoliosis

    Ohrt-Nissen, S., Cheung, J. P. Y., Hallager, D. W., Gehrchen, M., Kwan, K., Dahl, B., Cheung, K. M. C. & Samartzis, D. 2017 I : Scoliosis and Spinal Disorders. 12, s. 4

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  11. 2016
  12. Udgivet

    Flexibility Predicts Curve Progression in Providence Nighttime Bracing of Patients With Adolescent Idiopathic Scoliosis

    Ohrt-Nissen, S., Hallager, D. W., Gehrchen, M. & Dahl, B. 15 nov. 2016 I : Spine. 41, 22, s. 1724-1730 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  13. Udgivet

    Reliability of the radiographic variables in the International Spinal Cord Injury Spinal Column Injury Basic Data Set compared with the AO classification

    Lucantoni, C., Krishnan, R. G., Gehrchen, M., Hallager, D. W., Biering-Sørensen, F. & Dahl, B. okt. 2016 I : Spinal Cord. 54, 10, s. 884-888 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  14. Udgivet

    Health-related Quality of Life in Patients with Metastatic Spinal Cord Compression

    Morgen, S. S., Engelholm, S. A., Larsen, C. F., Søgaard, R. & Dahl, B. aug. 2016 I : Orthopaedic surgery. 8, 3, s. 309-15 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  15. Udgivet

    A Uniquely Shaped Rod Improves Curve Correction in Surgical Treatment of Adolescent Idiopathic Scoliosis

    Gehrchen, M., Ohrt-Nissen, S., Hallager, D. W. & Dahl, B. 15 jul. 2016 I : Spine. 41, 14, s. 1139-45 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  16. Udgivet
  17. Udgivet

    Use of Supplemental Short Pre-Contoured Accessory Rods and Cobalt Chrome Alloy Posterior Rods Reduces Primary Rod Strain and Range of Motion Across the Pedicle Subtraction Osteotomy Level: An In Vitro Biomechanical Study

    Hallager, D. W., Gehrchen, M., Dahl, B., Harris, J. A., Gudipally, M., Jenkins, S., Wu, A-M. & Bucklen, B. S. apr. 2016 I : Spine. 41, 7, s. E388-95

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  18. Udgivet
  19. Udgivet

    Neurologic Outcomes of Complex Adult Spinal Deformity Surgery: Results of the Prospective, Multicenter Scoli-RISK-1 Study

    Lenke, L. G., Fehlings, M. G., Shaffrey, C. I., Cheung, K. M. C., Carreon, L., Dekutoski, M. B., Schwab, F. J., Boachie-Adjei, O., Kebaish, K. M., Ames, C. P., Qiu, Y., Matsuyama, Y., Dahl, B. T., Mehdian, H., Pellisé-Urquiza, F., Lewis, S. J. & Berven, S. H. feb. 2016 I : Spine. 41, 3, s. 204-12 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  20. Udgivet
  21. Udgivet

    Adult Spinal Deformity Classification and Revision Risk

    Hallager, D. W. 2016

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

  22. Udgivet

    Long-term prognosis and causes of death after spondylodiscitis: A Danish nationwide cohort study

    Aagaard, T., Roed, C., Dahl, B. & Obel, N. 2016 I : Infectious diseases (London, England). 48, 3, s. 201-208

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  23. Udgivet
  24. Udgivet

    Ryggen

    Dahl, B. & Hansen, E. S. 2016 Kirurgi. Borgwardt, A., Borre, M., Elberg, J. J., Hjortdal, V., Jensen, L. P., Lauritsen, K., Steinmetz, J. & Sørensen, J. C. H. (red.). 2 udg. FADL's Forlag, s. 936-942

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  25. 2015
  26. Udgivet

    The Masquelet technique of induced membrane for healing of bone defects. A review of 8 cases

    Olesen, U. K., Eckardt, H., Bosemark, P., Paulsen, A. W., Dahl, B. & Hede, A. dec. 2015 I : Injury. 46 Suppl 8, s. S44-7

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  27. Udgivet

    Plasma osteopontin in acute liver failure

    Srungaram, P., Rule, J. A., Yuan, H. J., Reimold, A., Dahl, B., Sanders, C., Lee, W. M. & Acute Liver Failure Study Group jun. 2015 I : Cytokine. 73, 2, s. 270-6 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  28. Udgivet
  29. Udgivet

    Healthcare costs attributable to the treatment of patients with spinal metastases: a cohort study with up to 8 years follow-up

    Tipsmark, L. S., Bünger, C. E., Wang, M., Morgen, S. S., Dahl, B. & Søgaard, R. 2015 I : B M C Cancer. 15, s. 354

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  30. 2014
  31. Udgivet
  32. Udgivet

    Survival analysis of breast cancer subtypes in patients with spinal metastases

    Wang, M., Jensen, A. B., Morgen, S. S., Wu, C. S., Sun, M., Li, H., Dahl, B. & Bünger, C. E. 1 sep. 2014 I : Spine. 39, 19, s. 1620-7 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  33. Udgivet

    Long-term mortality after Staphylococcus aureus spondylodiscitis: a Danish nationwide population-based cohort study

    Aagaard, T., Larsen, A. R., Roed-Petersen, C., Petersen, A., Dahl, B., Skinhøj, P., Obel, N. & Danish Staphylococcal Bacteraemia Study Group sep. 2014 I : Journal of Infection. 69, 3, s. 252-8 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  34. Udgivet
  35. Udgivet

    A meta-analysis identifies adolescent idiopathic scoliosis association with LBX1 locus in multiple ethnic groups

    Londono, D., Kou, I., Johnson, T. A., Sharma, S., Ogura, Y., Tsunoda, T., Takahashi, A., Matsumoto, M., Herring, J. A., Lam, T-P., Wang, X., Tam, E. M. S., Song, Y-Q., Fan, Y-H., Chan, D., Cheah, K. S. E., Qiu, X., Jiang, H., Huang, D., TSRHC IS Clinical Group, International Consortium for Scoliosis Genetics, Su, P., Sham, P., Cheung, K. M. C., Luk, K. D. K., Gordon, D., Qiu, Y., Cheng, J., Tang, N., Ikegawa, S., Wise, C. A., Japanese Scoliosis Clinical Research Group & Dahl, B. jun. 2014 I : Journal of medical genetics. 51, 6, s. 401-6 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  36. Udgivet
  37. Udgivet

    Perioperative transfusion threshold and ambulation after hip revision surgery - a randomized trial

    Nielsen, K., Johansson, P. I., Dahl, B., Wagner, M., Frausing, B., Børglum, J., Jensen, K., Stürup, J., Hvolris, J. & Rasmussen, L. S. 2014 I : B M C Anesthesiology. 14, s. 89

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  38. 2013
  39. Udgivet

    Long-term functional results after short-segment pedicle fixation of thoracolumbar fractures

    Mølmer, M., Gehrchen, P. M. & Dahl, B. dec. 2013 I : Injury. 44, 12, s. 1843-6 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  40. Udgivet
  41. Udgivet

    Lowest instrumented vertebra selection for Lenke 5C scoliosis: a minimum 2-year radiographical follow-up

    Wang, Y., Bünger, C. E., Zhang, Y., Wu, C., Li, H., Dahl, B. & Hansen, E. S. 15 jun. 2013 I : Spine. 38, 14, s. E894-900

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  42. Udgivet

    A comprehensive multimodal pain treatment reduces opioid consumption after multilevel spine surgery

    Mathiesen, O., Dahl, B., Thomsen, B. A., Kitter, B., Sonne, N., Dahl, J. B. & Kehlet, H. 17 maj 2013 I : European Spine Journal. 22, 9, s. 2089-2096 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  43. Udgivet

    Characterization of miRNA expression in human degenerative lumbar disks

    Ohrt-Nissen, S., Døssing, K. B. V., Rossing, M., Lajer, C., Vikeså, J., Nielsen, F. C., Friis-Hansen, L. & Dahl, B. 2013 I : Connective Tissue Research. 54, 3, s. 197-203 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  44. Udgivet

    Kirurgi i akutmodtagelse

    Boeckstyns, M. (red.), Ebskov, L. B. (red.), Andreasen, J. O., Bagi, P., Gottschau, B., Cayé-Thomasen, P., Hougen, H. P., Dahl, B. & Jakobsen, P. 2013 københavn: Munksgård Danmark.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

  45. 2012
  46. Udgivet

    Intraoperative transfusion threshold and tissue oxygenation: a randomised trial

    Nielsen, K., Dahl, B., Johansson, P. I., Henneberg, S. W. & Rasmussen, L. S. 2012 I : Transfusion medicine (Oxford, England). 22, 6, s. 418-25 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  47. Udgivet

    Myelomeningocele, spinale tumorer og metastatisk medullært tværsnitssyndrom

    Clemmensen, D., Sørensen, J. C. H., Dahl, B. & Hansen, E. S. 2012 Kirurgi. Borgwardt, A., Borre, M., Elberg, J. J., Hjortdal, V. E., Jensen, L. P., Lauritsen, K., Steinmetz, J. & Sørensen, J. C. H. (red.). 1 udg. FADL's Forlag, s. 1150-1157

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  48. Udgivet

    Rygfrakturer

    Dahl, B. 2012 Kirurgi. Borgwardt, A., Borre, M., Elberg, J. J., Hjortdal, V. E., Jensen, L. P., Lauritsen, K., Steinmetz, J. & Sørensen, J. C. H. (red.). 1 udg. FADL's Forlag, s. 116-119

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  49. Udgivet

    Ryggen

    Dahl, B. & Hansen, E. S. 2012 Kirurgi. Borgwardt, A., Borre, M., Elberg, J. J., Hjortdal, V. E., Jensen, L. P., Lauritsen, K., Steinmetz, J. & Sørensen, J. C. H. (red.). 1 udg. FADL's Forlag, s. 954-959

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  50. 2011
  51. Udgivet

    How does extracerebral trauma affect the clinical value of S100B measurements?

    Ohrt-Nissen, S., Friis-Hansen, L., Dahl, B., Stensballe, J., Romner, B. & Rasmussen, L. S. 1 nov. 2011 I : Emergency Medicine Journal. 28, 11, s. 941-4 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  52. Udgivet

    Kirurgisk kompendium Kittelbog

    Svendsen, L. B., Hillingsø, J., Nordling, J. & Dahl, B. sep. 2011 3. udgave udg. København: Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck. 648 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisning

  53. Udgivet

    Kirurgisk Kompendium Kittelbog: Kapitel 10.4.2: Prostatacancer

    Iversen, P., Svendsen, L. B. (red.), Nordling, J. (red.), Dahl, B. (red.) & Hillingsø, J. (red.) 2011 Kirurgisk Kompendium Kittelbog. 3 udg. Nyt Nordisk Forlag Arnold Busck, Bind 1, s. 360-362 2 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  54. 2010
  55. Udgivet

    Depth of anaesthesia and post-operative cognitive dysfunction

    Steinmetz, J., Funder, K. S., Dahl, B. T. & Rasmussen, L. S. 1 feb. 2010 I : Acta Anaesthesiologica Scandinavica. 54, 2, s. 162-8 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  56. Udgivet

    Prehabilitation and early rehabilitation after spinal surgery: randomized clinical trial

    Nielsen, P. R., Jørgensen, L. D., Dahl, B., Pedersen, T. & Tønnesen, H. 1 feb. 2010 I : Clinical Rehabilitation. 24, 2, s. 137-48 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  57. Udgivet

    Analysis of 136 ureteral injuries in gynecological and obstetrical surgery from completed insurance claims

    Hove, L. D., Michelsen, J. B., Christoffersen, J. K. & Andreasson, B. 2010 I : Acta Obstetricia et Gynecologica Scandinavica. 89, 1, s. 82-86 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  58. 2007
  59. Udgivet

    Infection risk with nitrofurazone-impregnated urinary catheters in trauma patients: a randomized trial

    Stensballe, J., Tvede, M., Looms, D., Lippert, F. K., Dahl, B., Tønnesen, E. K. & Rasmussen, L. S. 4 sep. 2007 I : Annals of Internal Medicine. 147, 5, s. 285-93 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Forrige 1 2 Næste