Forskning
Udskriv Udskriv
Switch language
Region Hovedstaden - en del af Københavns Universitetshospital
  • Eksportér publikationer
  1. 2019
  2. Udgivet
  3. Udgivet

    Illegal cannabis use is common among Danes with multiple sclerosis

    Gustavsen, S., Søndergaard, H. B., Andresen, S. R., Magyari, M., Sørensen, P. S., Sellebjerg, F. & Oturai, A. B., aug. 2019, I : Multiple Sclerosis and Related Disorders. 33, s. 5-12 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  4. Udgivet
  5. Udgivet

    Efficacy of Cladribine Tablets in high disease activity subgroups of patients with relapsing multiple sclerosis: A post hoc analysis of the CLARITY study

    Giovannoni, G., Soelberg Sorensen, P., Cook, S., Rammohan, K. W., Rieckmann, P., Comi, G., Dangond, F., Hicking, C. & Vermersch, P., maj 2019, I : Multiple sclerosis (Houndmills, Basingstoke, England). 25, 6, s. 819-827 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  6. Udgivet

    The Multiple Sclerosis Care Unit

    Soelberg Sorensen, P., Giovannoni, G., Montalban, X., Thalheim, C., Zaratin, P. & Comi, G., apr. 2019, I : Multiple sclerosis (Houndmills, Basingstoke, England). 25, 5, s. 627-636 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  7. Udgivet

    Detection and kinetics of persistent neutralizing anti-interferon-beta antibodies in patients with multiple sclerosis. Results from the ABIRISK prospective cohort study

    ABIRISK Consortium, 15 jan. 2019, I : Journal of Neuroimmunology. 326, s. 19-27 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  8. Udgivet

    Comparative effectiveness of teriflunomide and dimethyl fumarate: A nationwide cohort study

    Buron, M. D., Chalmer, T. A., Sellebjerg, F., Frederiksen, J., Góra, M. K., Illes, Z., Kant, M., Mezei, Z., Petersen, T., Rasmussen, P. V., Roshanisefat, H., Hassanpour-Kalam-Roudy, H., Sejbæk, T., Tsakiri, A., Weglewski, A., Sorensen, P. S. & Magyari, M., 2019, I : Neurology. 92, 16, s. e1811-e1820

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  9. Udgivet

    Effects of cladribine tablets on lymphocyte subsets in patients with multiple sclerosis: an extended analysis of surface markers

    Stuve, O., Soelberg Soerensen, P., Leist, T., Giovannoni, G., Hyvert, Y., Damian, D., Dangond, F. & Boschert, U., 2019, I : Therapeutic Advances in Neurological Disorders. 12, s. 1756286419854986

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  10. Accepteret/In press

    Klinisk Neurologi og Neurokirurgi

    Paulson, O. B., Gjerris, F., Sørensen, P. S., Sørensen, J. C. H., Sellebjerg, F. T. & Waldemar, G., 2019, (Accepteret/In press) 7 udg. FADL's Forlag.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportBogUndervisningpeer review

  11. Udgivet

    Neurologiske Sygdomme

    Ashina, M., Waldemar, G., Christensen, H. K., Høgenhaven, H., Knudsen, G. M., Krarup, C., Paulson, O. B., Sørensen, P. S. & Vissing, J., 2019, Medicinsk Kompendium. Schaffalitzky de Muckadell, OB., Svendsen, JH. & Vilstrup, H. (red.). 19 udg. København : Munksgaard

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisningpeer review

  12. Udgivet

    Pulsed immune reconstitution therapy in multiple sclerosis

    Sorensen, P. S. & Sellebjerg, F., 2019, I : Therapeutic Advances in Neurological Disorders. 12, s. 1756286419836913

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningpeer review

  13. Udgivet

    Treatment escalation leads to fewer relapses compared with switching to another moderately effective therapy

    Frederiksen, J. L. B. & Members of Danish Multiple Sclerosis Group, 2019, I : Journal of Neurology. 266, 2, s. 306-315 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  14. 2018
  15. Udgivet

    Low-Frequency and Rare-Coding Variation Contributes to Multiple Sclerosis Risk

    Sellebjerg, F. T., Oturai, A., Sørensen, P. S. & International Multiple Sclerosis Genetics Consortium. Electronic address: chris.cotsapas@yale.edu, 29 nov. 2018, I : Cell. 175, 6, s. 1679-1687.e7

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  16. Udgivet

    Early versus later treatment start in multiple sclerosis: a register-based cohort study

    Chalmer, T. A., Baggesen, L. M., Nørgaard, M., Koch-Henriksen, N., Magyari, M., Sorensen, P. S., Danish Multiple Sclerosis Group & Frederiksen, J. L. B., okt. 2018, I : European Journal of Neurology. 25, 10, s. 1262-e110

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  17. Udgivet

    Safety and efficacy of cladribine tablets in patients with relapsing-remitting multiple sclerosis: Results from the randomized extension trial of the CLARITY study

    Giovannoni, G., Soelberg Sorensen, P., Cook, S., Rammohan, K., Rieckmann, P., Comi, G., Dangond, F., Adeniji, A. K. & Vermersch, P., okt. 2018, I : Multiple sclerosis (Houndmills, Basingstoke, England). 24, 12, s. 1594-1604 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  18. Udgivet

    Subcutaneous ofatumumab in patients with relapsing-remitting multiple sclerosis: The MIRROR study

    Bar-Or, A., Grove, R. A., Austin, D. J., Tolson, J. M., VanMeter, S. A., Lewis, E. W., Derosier, F. J., Lopez, M. C., Kavanagh, S. T., Miller, A. E. & Sorensen, P. S., 15 maj 2018, I : Neurology. 90, 20, s. e1805-e1814

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  19. Udgivet

    Survey of diagnostic and treatment practices for multiple sclerosis (MS) in Europe. Part 2: Progressive MS, paediatric MS, pregnancy and general management

    Fernández, O., Delvecchio, M., Edan, G., Fredrikson, S., Giovannoni, G., Hartung, H-P., Havrdova, E., Kappos, L., Pozzilli, C., Soerensen, P. S., Tackenberg, B., Vermersch, P. & Comi, G., maj 2018, I : European Journal of Neurology. 25, 5, s. 739-746 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  20. Udgivet

    Smoking affects the interferon beta treatment response in multiple sclerosis

    Petersen, E. R., Oturai, A. B., Koch-Henriksen, N., Magyari, M., Sørensen, P. S., Sellebjerg, F. & Søndergaard, H. B., 13 feb. 2018, I : Neurology. 90, 7, s. e593-e600

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  21. Udgivet

    Diagnosis of multiple sclerosis: 2017 revisions of the McDonald criteria

    Thompson, A. J., Banwell, B. L., Barkhof, F., Carroll, W. M., Coetzee, T., Comi, G., Correale, J., Fazekas, F., Filippi, M., Freedman, M. S., Fujihara, K., Galetta, S. L., Hartung, H. P., Kappos, L., Lublin, F. D., Marrie, R. A., Miller, A. E., Miller, D. H., Montalban, X., Mowry, E. M., Sorensen, P. S., Tintoré, M., Traboulsee, A. L., Trojano, M., Uitdehaag, B. M. J., Vukusic, S., Waubant, E., Weinshenker, B. G., Reingold, S. C. & Cohen, J. A., feb. 2018, I : The Lancet Neurology. 17, 2, s. 162-173 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningpeer review

  22. Udgivet

    ECTRIMS/EAN guideline on the pharmacological treatment of people with multiple sclerosis

    Montalban, X., Gold, R., Thompson, A. J., Otero-Romero, S., Amato, M. P., Chandraratna, D., Clanet, M., Comi, G., Derfuss, T., Fazekas, F., Hartung, H. P., Havrdova, E., Hemmer, B., Kappos, L., Liblau, R., Lubetzki, C., Marcus, E., Miller, D. H., Olsson, T., Pilling, S., Selmaj, K., Siva, A., Sorensen, P. S., Sormani, M. P., Thalheim, C., Wiendl, H. & Zipp, F., feb. 2018, I : European Journal of Neurology. 25, 2, s. 215-237 23 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  23. Udgivet

    ECTRIMS/EAN Guideline on the pharmacological treatment of people with multiple sclerosis

    Montalban, X., Gold, R., Thompson, A. J., Otero-Romero, S., Amato, M. P., Chandraratna, D., Clanet, M., Comi, G., Derfuss, T., Fazekas, F., Hartung, H. P., Havrdova, E., Hemmer, B., Kappos, L., Liblau, R., Lubetzki, C., Marcus, E., Miller, D. H., Olsson, T., Pilling, S., Selmaj, K., Siva, A., Sorensen, P. S., Sormani, M. P., Thalheim, C., Wiendl, H. & Zipp, F., feb. 2018, I : Multiple sclerosis (Houndmills, Basingstoke, England). 24, 2, s. 96-120 25 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  24. Udgivet
  25. Udgivet

    Environmental modifiable risk factors for multiple sclerosis: Report from the 2016 ECTRIMS focused workshop

    Amato, M. P., Derfuss, T., Hemmer, B., Liblau, R., Montalban, X., Soelberg Sørensen, P., Miller, D. H. & 2016 ECTRIMS Focused Workshop Group, 2018, I : Multiple sclerosis (Houndmills, Basingstoke, England). 24, 5, s. 590-603

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  26. Udgivet

    Long-term effects of cladribine tablets on MRI activity outcomes in patients with relapsing-remitting multiple sclerosis: the CLARITY Extension study

    Comi, G., Cook, S., Rammohan, K., Soelberg Sorensen, P., Vermersch, P., Adeniji, A. K., Dangond, F. & Giovannoni, G., 2018, I : Therapeutic Advances in Neurological Disorders. 11, s. 1-11

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  27. 2017
  28. Udgivet

    Cell-based therapeutic strategies for multiple sclerosis

    Scolding, N. J., Pasquini, M., Reingold, S. C., Cohen, J. A., International Conference on Cell-Based Therapies for Multiple Sclerosis & Sørensen, P. S., 1 nov. 2017, I : Brain : a journal of neurology. 140, 11, s. 2776-2796 21 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningpeer review

  29. Udgivet
  30. Udgivet

    Comorbidity in multiple sclerosis is associated with diagnostic delays and increased mortality

    Thormann, A., Sørensen, P. S., Koch-Henriksen, N., Laursen, B. & Magyari, M., 17 okt. 2017, I : Neurology. 89, 16, s. 1668-1675 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  31. Udgivet

    Employment, disability pension and income for children with parental multiple sclerosis

    Moberg, J. Y., Laursen, B., Koch-Henriksen, N., Thygesen, L. C., Brødsgaard, A., Sørensen, P. S. & Magyari, M., 1 jul. 2017, I : Multiple Sclerosis. 23, 8, s. 1148-1156

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  32. Udgivet

    Chronic comorbidity in multiple sclerosis is associated with lower incomes and dissolved intimate relationships

    Thormann, A., Sørensen, P. S., Koch-Henriksen, N., Thygesen, L. C., Laursen, B. & Magyari, M., jun. 2017, I : European Journal of Neurology. 24, 6, s. 825-834 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  33. Udgivet

    Monoclonal Antibodies for Relapsing Multiple Sclerosis: A Review of Recently Marketed and Late-Stage Agents

    Blinkenberg, M. & Soelberg Sørensen, P., maj 2017, I : CNS Drugs. 31, 5, s. 357-371 15 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningpeer review

  34. Udgivet

    Evolving concepts in the treatment of relapsing multiple sclerosis

    Comi, G., Radaelli, M. & Soelberg Sørensen, P., 1 apr. 2017, I : Lancet (London, England). 389, 10076, s. 1347-1356 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningpeer review

  35. Udgivet
  36. Udgivet

    Laquinimod Safety Profile: Pooled Analyses from the ALLEGRO and BRAVO Trials

    Sørensen, P. S., Comi, G., Vollmer, T. L., Montalban, X., Kappos, L., Dadon, Y., Gorfine, T., Margalit, M., Sasson, N., Rubinchick, S. & Knappertz, V., 1 mar. 2017, I : Diabetes Care. 19, 1, s. 16-24 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  37. Udgivet

    Survey of diagnostic and treatment practices for multiple sclerosis in Europe

    Fernández, O., Delvecchio, M., Edan, G., Fredrikson, S., Gionvannoni, G., Hartung, H-P., Havrdova, E., Kappos, L., Pozzilli, C., Soerensen, P. S., Tackenberg, B., Vermersch, P. & Comi, G., mar. 2017, I : European Journal of Neurology. 24, 3, s. 516-522 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  38. Udgivet
  39. Udgivet

    Early safety and efficacy of fingolimod treatment in Denmark

    Voldsgaard, A., Koch-Henriksen, N., Magyari, M., Sellebjerg, F., Sørensen, P. S. & Oturai, A. B., jan. 2017, I : Acta Neurologica Scandinavica. 135, 1, s. 129-133 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  40. Udgivet

    Binyrernes Sygdomme

    Klose, M. C. & Feldt-Rasmussen, U., 2017, Medicin. Lærebog i medicin. Baslund, B., Feldt-Rasmussen, U., Kastrup, J. & Soelberg Sørensen, P. (red.). 2 udg. FADL'S FORLAG, Bind 1. s. 554-566 13 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  41. Udgivet

    Clinical practice of analysis of anti-drug antibodies against interferon beta and natalizumab in multiple sclerosis patients in Europe: A descriptive study of test results

    Link, J., Ramanujam, R., Auer, M., Ryner, M., Hässler, S., Bachelet, D., Mbogning, C., Warnke, C., Buck, D., Hyldgaard Jensen, P. E., Sievers, C., Ingenhoven, K., Fissolo, N., Lindberg, R., Grummel, V., Donnellan, N., Comabella, M., Montalban, X., Kieseier, B., Soelberg Sørensen, P., Hartung, H-P., Derfuss, T., Lawton, A., Sikkema, D., Pallardy, M., Hemmer, B., Deisenhammer, F., Broët, P., Dönnes, P., Davidson, J., Fogdell-Hahn, A. & ABIRISK Consortium, 2017, I : P L o S One. 12, 2, s. e0170395

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  42. Udgivet

    Diabetes mellitus: Type 1 -diabetes og hypoglykæmi

    Mathiesen, E. R. & Madsbad, S., 2017, Medicin. Lærebog i medicin. Baslund, B., Feldt-Rasmussen, U., Kastrup, L. & Soelberg Sørensen, P. (red.). 2 udg. FADL's Forlag, Bind 1. s. 614-623 14 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  43. Udgivet

    Diabetes mellitus: Type 2 - Diabetes

    Madsbad, S. & Mathiesen, E. R., 2017, Medicin. Lærebog i medicin. Baslund, B., Feldt-Rasmussen, U., Kastrup, J. & Soelberg Sørensen, P. (red.). 2 udg. FADL's Forlag, Bind 1. s. 626-638 13 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  44. Udgivet

    Principper for endokrinologiske funktionsundersøgelser

    Feldt-Rasmussen, U., Klose, M. C. & Andersen, M., 2017, Medicin. Lærebog i medicin. Baslund, B., Feldt-Rasmussen, U., Kastrup, J. & Soelberg Sørensen, P. (red.). 2 udg. FADL'S FORLAG, Bind 1. s. 532-535 4 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  45. 2016
  46. Udgivet

    Vascular comorbidities in multiple sclerosis: a nationwide study from Denmark

    Thormann, A., Magyari, M., Koch-Henriksen, N., Laursen, B. & Sørensen, P. S., dec. 2016, I : Journal of Neurology. 263, 12, s. 2484-2493 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  47. Udgivet

    Alemtuzumab improves preexisting disability in active relapsing-remitting MS patients

    Giovannoni, G., Cohen, J. A., Coles, A. J., Hartung, H-P., Havrdova, E., Selmaj, K. W., Margolin, D. H., Lake, S. L., Kaup, S. M., Panzara, M. A., Compston, D. A. S., CARE-MS II Investigators & Sørensen, P. S., 8 nov. 2016, I : Neurology. 87, 19, s. 1985-1992 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  48. Udgivet

    Educational achievements of children of parents with multiple sclerosis: A nationwide register-based cohort study

    Moberg, J. Y., Magyari, M., Koch-Henriksen, N., Thygesen, L. C., Laursen, B. & Sørensen, P. S., nov. 2016, I : Journal of Neurology. 263, 11, s. 2229-2237 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  49. Udgivet

    Inverse comorbidity in multiple sclerosis: Findings in a complete nationwide cohort

    Thormann, A., Koch-Henriksen, N., Laursen, B., Sørensen, P. S. & Magyari, M., nov. 2016, I : Multiple Sclerosis and Related Disorders. 10, s. 181-186 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  50. Udgivet
  51. Udgivet
  52. Udgivet

    Pharmacological management of spasticity in multiple sclerosis: Systematic review and consensus paper

    Otero-Romero, S., Sastre-Garriga, J., Comi, G., Hartung, H-P., Soelberg Sørensen, P., Thompson, A. J., Vermersch, P., Gold, R. & Montalban, X., okt. 2016, I : Multiple sclerosis (Houndmills, Basingstoke, England). 22, 11, s. 1386-1396 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  53. Udgivet

    Haematopoietic stem cell transplants should be a second-line therapy for highly active MS - NO

    Soelberg Sorensen, P., sep. 2016, I : Multiple sclerosis (Houndmills, Basingstoke, England). 22, 10, s. 1260-3 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  54. Udgivet

    Multiple sclerosis risk loci and disease severity in 7,125 individuals from 10 studies

    George, M. F., Briggs, F. B. S., Shao, X., Gianfrancesco, M. A., Kockum, I., Harbo, H. F., Celius, E. G., Bos, S. D., Hedström, A., Shen, L., Bernstein, A., Alfredsson, L., Hillert, J., Olsson, T., Patsopoulos, N. A., De Jager, P. L., Oturai, A. B., Søndergaard, H. B., Sellebjerg, F., Sorensen, P. S., Gomez, R., Caillier, S. J., Cree, B. A. C., Oksenberg, J. R., Hauser, S. L., D'Alfonso, S., Leone, M. A., Martinelli Boneschi, F., Sorosina, M., van der Mei, I., Taylor, B. V., Zhou, Y., Schaefer, C. & Barcellos, L. F., aug. 2016, I : Neurology. Genetics. 2, 4, s. e87

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Forrige 1 2 3 4 5 6 Næste