Forskning
Udskriv Udskriv
Switch language
Region Hovedstaden - en del af Københavns Universitetshospital
  • Eksportér publikationer
  1. 2020
  2. Udgivet

    Living with the cerebellar mutism syndrome: long-term challenges of the diagnosis

    Wibroe, M., Ingersgaard, M. V., Larsen, H. B., Juhler, M. & Piil, K., 3 jul. 2020, I : Acta Neurochirurgica.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. Udgivet

    Introduction to the cerebellar mutism syndrome

    Grønbæk, J., Keating, R., Wisoff, J. & Juhler, M., jun. 2020, I : Child's nervous system : ChNS : official journal of the International Society for Pediatric Neurosurgery. 36, 6, s. 1143-1144 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatForskningpeer review

  4. Udgivet

    The supplementary motor area syndrome and the cerebellar mutism syndrome: a pathoanatomical relationship?

    Grønbæk, J., Molinari, E., Avula, S., Wibroe, M., Oettingen, G. & Juhler, M., jun. 2020, I : Child's nervous system : ChNS : official journal of the International Society for Pediatric Neurosurgery. 36, 6, s. 1197-1204 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  5. Udgivet

    Clinical and histopathological predictors of outcome in malignant meningioma

    Maier, A. D., Bartek, J., Eriksson, F., Ugleholdt, H., Juhler, M., Broholm, H. & Mathiesen, T. I., apr. 2020, I : Journal of Neurosurgery. 43, 2, s. 643-653 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  6. Udgivet
  7. Udgivet
  8. Udgivet

    Cerebrospinal Fluid Biomarkers to Differentiate Idiopathic Normal Pressure Hydrocephalus from Subcortical Ischemic Vascular Disease

    Manniche, C., Simonsen, A. H., Hasselbalch, S. G., Andreasson, U., Zetterberg, H., Blennow, K., Høgh, P., Juhler, M. & Hejl, A-M., 2020, I : Journal of Alzheimer's Disease. 75, 3, s. 937-947 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  9. E-pub ahead of print

    Intracranial pressure before and after cranioplasty: insights into intracranial physiology

    Lilja-Cyron, A., Andresen, M., Kelsen, J., Andreasen, T. H., Petersen, L. G., Fugleholm, K. & Juhler, M., 2020, I : Journal of Neurosurgery. s. 1-11 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  10. 2019
  11. Udgivet

    B waves: a systematic review of terminology, characteristics, and analysis methods

    Martinez-Tejada, I., Arum, A., Wilhjelm, J. E., Juhler, M. & Andresen, M., 15 okt. 2019, I : Fluids and Barriers of the CNS. 16, 1, s. 33

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningpeer review

  12. Udgivet
  13. Udgivet

    In Reply: Long-Term Effect of Decompressive Craniectomy on Intracranial Pressure and Possible Implications for Intracranial Fluid Movements

    Lilja-Cyron, A. & Juhler, M., 1 sep. 2019, I : Neurosurgery. 85, 3, s. E627-E628 nyz279.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatForskningpeer review

  14. Udgivet
  15. Udgivet

    Ventriculoperitoneal Shunt Complications in the European Idiopathic Normal Pressure Hydrocephalus Multicenter Study

    Feletti, A., d'Avella, D., Wikkelsø, C., Klinge, P., Hellström, P., Tans, J., Kiefer, M., Meier, U., Lemcke, J., Paternò, V., Stieglitz, L., Sames, M., Saur, K., Kordás, M., Vitanovic, D., Gabarrós, A., Llarga, F., Triffaux, M., Tyberghien, A., Juhler, M., Hasselbalch, S., Cesarini, K. & Laurell, K., 1 jul. 2019, I : Operative neurosurgery. 17, 1, s. 97-102 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  16. Udgivet

    Deciding on Appropriate Telemetric Intracranial Pressure Monitoring System

    Norager, N. H., Lilja-Cyron, A., Hansen, T. S. & Juhler, M., jun. 2019, I : World Neurosurgery. 126, s. 564-569 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  17. Udgivet

    Cerebral infarction after fractionated stereotactic radiation therapy of benign anterior skull base tumors

    Astradsson, A., Munck Af Rosenschöld, P., Poulsgaard, L., Ohlhues, L., Engelholm, S. A., Feldt-Rasmussen, U., Marsh, R., Roed, H. & Juhler, M., 1 feb. 2019, I : Clinical and Translational Radiation Oncologi. 15, s. 93-98 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  18. Udgivet

    Long-term functional outcome after decompressive suboccipital craniectomy for space-occupying cerebellar infarction

    Lindeskog, D., Lilja-Cyron, A., Kelsen, J. & Juhler, M., jan. 2019, I : Clinical Neurology and Neurosurgery. 176, s. 47-52 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  19. Udgivet
  20. Udgivet

    Copenhagen Head Injury Ciclosporin (CHIC) Study: A Phase IIa Safety, Pharmacokinetics, and Biomarker Study of Ciclosporin in Severe Traumatic Brain Injury Patients

    Kelsen, J., Karlsson, M., Hansson, M. J., Yang, Z., Fischer, W., Hugerth, M., Nordström, C-H., Åstrand, R., Keep, M. F., Kilbaugh, T., Wang, K. K. W., Møller, K., Juhler, M. & Elmér, E., 2019, I : Journal of Neurotrauma. 36, 3, s. 3253-3263

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  21. Udgivet
  22. Udgivet

    Lower body negative pressure to safely reduce intracranial pressure

    Petersen, L. G., Lawley, J. S., Lilja-Cyron, A., Petersen, J. C. G., Howden, E. J., Sarma, S., Cornwell, W. K., Zhang, R., Whitworth, L. A., Williams, M. A., Juhler, M. & Levine, B. D., 2019, I : The Journal of physiology. 597, 1, s. 237-248

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  23. 2018
  24. Udgivet

    Telemetry in intracranial pressure monitoring: sensor survival and drift

    Norager, N. H., Lilja-Cyron, A., Bjarkam, C. R., Duus, S. & Juhler, M., nov. 2018, I : Acta Neurochirurgica. 160, 11, s. 2137-2144 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  25. Udgivet

    Feasibility of Telemetric Intracranial Pressure Monitoring in the Neuro Intensive Care Unit

    Lilja-Cyron, A., Kelsen, J., Andresen, M., Fugleholm, K. & Juhler, M., 15 jul. 2018, I : Journal of Neurotrauma. 35, 14, s. 1578-1586 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  26. Udgivet

    The applicability of fixed and adjustable gravitational shunt valves in two different clinical settings

    Månsson, P. K., Hansen, T. S. & Juhler, M., jul. 2018, I : Acta Neurochirurgica. 160, 7, s. 1415-1423 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  27. Udgivet

    Needs and preferences among patients with high-grade glioma and their caregivers: a longitudinal mixed methods study

    Piil, K., Jakobsen, J., Christensen, K. B., Juhler, M., Guetterman, T. C., Fetters, M. D. & Jarden, M., mar. 2018, I : European Journal of Cancer Care. 27, 2, s. e12806 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  28. Udgivet

    Cerebellar Mutism Syndrome and Other Complications After Surgery in the Posterior Fossa in Adults: A Prospective Study

    Wibroe, M., Rochat, P. & Juhler, M., 2018, I : World Neurosurgery. 110, s. e738-e746

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  29. Udgivet

    Further Controversies About Brain Tissue Oxygenation Pressure-Reactivity After Traumatic Brain Injury

    Andresen, M., Donnelly, J., Aries, M., Juhler, M., Menon, D., Hutchinson, P. & Smielewski, P., 2018, I : Neurocritical Care. 28, 2, s. 162-168

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  30. Udgivet

    The Relationship Between Intracranial Pressure and Age-Chasing Age-Related Reference Values

    Pedersen, S. H., Lilja-Cyron, A., Andresen, M. & Juhler, M., 2018, I : World Neurosurgery. 110, s. e119-e123

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  31. Udgivet
  32. 2017
  33. Udgivet
  34. Udgivet
  35. Udgivet
  36. Udgivet

    Cerebellar mutism syndrome in children with brain tumours of the posterior fossa

    Wibroe, M., Cappelen, J., Castor, C., Clausen, N., Grillner, P., Gudrunardottir, T., Gupta, R., Gustavsson, B., Heyman, M., Holm, S., Karppinen, A., Klausen, C., Lönnqvist, T., Mathiasen, R., Nilsson, P., Nysom, K., Persson, K., Rask, O., Schmiegelow, K., Sehested, A., Thomassen, H., Tonning-Olsson, I., Zetterqvist, B. & Juhler, M., 2017, I : B M C Cancer. 17, 1, s. 439

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  37. Udgivet
  38. Udgivet
  39. Udgivet
  40. 2016
  41. Udgivet
  42. Udgivet

    Consensus paper on post-operative pediatric cerebellar mutism syndrome: the Iceland Delphi results

    Gudrunardottir, T., Morgan, A. T., Lux, A. L., Walker, D. A., Walsh, K. S., Wells, E. M., Wisoff, J. H., Juhler, M., Schmahmann, J. D., Keating, R. F., Catsman-Berrevoets, C. & Iceland Delphi Group, 2016, I : Child's nervous system : ChNS : official journal of the International Society for Pediatric Neurosurgery. 32, 7, s. 1195-203

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  43. Udgivet
  44. Udgivet

    Evaluation of Intracranial Pressure in Different Body Postures and Disease Entities

    Andresen, M., Hadi, A. & Juhler, M., 2016, I : Acta Neurochirurgica, Supplement. 122, s. 45-7 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  45. Udgivet
  46. Udgivet
  47. Udgivet
  48. Udgivet
  49. Udgivet

    Ventricular system and subarachnoid space

    Springborg, J. B. & Juhler, M., 2016, Gray's Anatomy: The Anatomical Baes of Clinical Practice. Forty-first edition. udg. New York: Elsevier Limited

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  50. 2015
  51. Udgivet
  52. Udgivet

    The feasibility of a brain tumour website

    Piil, K., Jakobsen, J. K., Juhler, M. & Jarden, M., 4 jun. 2015, I : European journal of oncology nursing : the official journal of European Oncology Nursing Society. s. 686-693 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  53. Udgivet

    Health-related quality of life in patients with high-grade gliomas: a quantitative longitudinal study

    Piil, K., Jakobsen, J. K., Christensen, K. B., Juhler, M. & Jarden, M., 31 maj 2015, I : Journal of Neuro-Oncology. 124, 2, s. 185-95

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  54. Udgivet
  55. Udgivet

    Effect of postural changes on ICP in healthy and ill subjects

    Andresen, M., Hadi, A., Petersen, L. G. & Juhler, M., jan. 2015, I : Acta Neurochirurgica. 157, 1, s. 109-13 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  56. Udgivet

    Detection and quantification of microRNA in cerebral microdialysate

    Bache, S., Rasmussen, R., Rossing, M., Hammer, N. R., Juhler, M., Friis-Hansen, L., Nielsen, F. C. & Møller, K., 2015, I : Journal of Translational Medicine. 13, s. 149

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Forrige 1 2 Næste