Forskning
Udskriv Udskriv
Switch language
Region Hovedstaden - en del af Københavns Universitetshospital
  • Eksportér publikationer
  1. 2019
  2. Udgivet
  3. Udgivet

    B waves: a systematic review of terminology, characteristics, and analysis methods

    Martinez-Tejada, I., Arum, A., Wilhjelm, J. E., Juhler, M. & Andresen, M., 15 okt. 2019, I : Fluids and Barriers of the CNS. 16, 1, s. 33

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningpeer review

  4. Udgivet
  5. Udgivet

    In Reply: Long-Term Effect of Decompressive Craniectomy on Intracranial Pressure and Possible Implications for Intracranial Fluid Movements

    Lilja-Cyron, A. & Juhler, M., 1 sep. 2019, I : Neurosurgery. 85, 3, s. E627-E628

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  6. E-pub ahead of print

    Introduction to the cerebellar mutism syndrome

    Grønbæk, J., Keating, R., Wisoff, J. & Juhler, M., 9 aug. 2019, I : Child's nervous system : ChNS : official journal of the International Society for Pediatric Neurosurgery.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  7. E-pub ahead of print
  8. Udgivet

    Ventriculoperitoneal Shunt Complications in the European Idiopathic Normal Pressure Hydrocephalus Multicenter Study

    Feletti, A., d'Avella, D., Wikkelsø, C., Klinge, P., Hellström, P., Tans, J., Kiefer, M., Meier, U., Lemcke, J., Paternò, V., Stieglitz, L., Sames, M., Saur, K., Kordás, M., Vitanovic, D., Gabarrós, A., Llarga, F., Triffaux, M., Tyberghien, A., Juhler, M., Hasselbalch, S., Cesarini, K. & Laurell, K., 1 jul. 2019, I : Operative neurosurgery (Hagerstown, Md.). 17, 1, s. 97-102 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  9. Udgivet

    Deciding on Appropriate Telemetric Intracranial Pressure Monitoring System

    Norager, N. H., Lilja-Cyron, A., Hansen, T. S. & Juhler, M., jun. 2019, I : World Neurosurgery. 126, s. 564-569 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  10. E-pub ahead of print
  11. E-pub ahead of print

    Clinical and histopathological predictors of outcome in malignant meningioma

    Maier, A. D., Bartek, J., Eriksson, F., Ugleholdt, H., Juhler, M., Broholm, H. & Mathiesen, T. I., 13 mar. 2019, I : Journal of Neurosurgery.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  12. E-pub ahead of print
  13. Udgivet
  14. Udgivet

    Long-term functional outcome after decompressive suboccipital craniectomy for space-occupying cerebellar infarction

    Lindeskog, D., Lilja-Cyron, A., Kelsen, J. & Juhler, M., jan. 2019, I : Clinical Neurology and Neurosurgery. 176, s. 47-52 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  15. Udgivet

    Copenhagen Head Injury Ciclosporin (CHIC) Study: A Phase IIa Safety, Pharmacokinetics, and Biomarker Study of Ciclosporin in Severe Traumatic Brain Injury Patients

    Kelsen, J., Karlsson, M., Hansson, M. J., Yang, Z., Fischer, W., Hugerth, M., Nordström, C-H., Åstrand, R., Keep, M. F., Kilbaugh, T., Wang, K. K. W., Møller, K., Juhler, M. & Elmér, E., 2019, I : Journal of Neurotrauma. 36, 3, s. 3253-3263

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  16. Udgivet
  17. Udgivet

    Lower body negative pressure to safely reduce intracranial pressure

    Petersen, L. G., Lawley, J. S., Lilja-Cyron, A., Petersen, J. C. G., Howden, E. J., Sarma, S., Cornwell, W. K., Zhang, R., Whitworth, L. A., Williams, M. A., Juhler, M. & Levine, B. D., 2019, I : The Journal of physiology. 597, 1, s. 237-248

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  18. 2018
  19. Udgivet

    Telemetry in intracranial pressure monitoring: sensor survival and drift

    Norager, N. H., Lilja-Cyron, A., Bjarkam, C. R., Duus, S. & Juhler, M., nov. 2018, I : Acta Neurochirurgica. 160, 11, s. 2137-2144 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  20. Udgivet

    Feasibility of Telemetric Intracranial Pressure Monitoring in the Neuro Intensive Care Unit

    Lilja-Cyron, A., Kelsen, J., Andresen, M., Fugleholm, K. & Juhler, M., 15 jul. 2018, I : Journal of Neurotrauma. 35, 14, s. 1578-1586 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  21. Udgivet

    The applicability of fixed and adjustable gravitational shunt valves in two different clinical settings

    Månsson, P. K., Hansen, T. S. & Juhler, M., jul. 2018, I : Acta Neurochirurgica. 160, 7, s. 1415-1423 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  22. Udgivet

    Needs and preferences among patients with high-grade glioma and their caregivers: a longitudinal mixed methods study

    Piil, K., Jakobsen, J., Christensen, K. B., Juhler, M., Guetterman, T. C., Fetters, M. D. & Jarden, M., mar. 2018, I : European Journal of Cancer Care. 27, 2, s. e12806 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  23. Udgivet

    Cerebellar Mutism Syndrome and Other Complications After Surgery in the Posterior Fossa in Adults: A Prospective Study

    Wibroe, M., Rochat, P. & Juhler, M., 2018, I : World Neurosurgery. 110, s. e738-e746

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  24. Udgivet

    Further Controversies About Brain Tissue Oxygenation Pressure-Reactivity After Traumatic Brain Injury

    Andresen, M., Donnelly, J., Aries, M., Juhler, M., Menon, D., Hutchinson, P. & Smielewski, P., 2018, I : Neurocritical Care. 28, 2, s. 162-168

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  25. Udgivet

    The Relationship Between Intracranial Pressure and Age-Chasing Age-Related Reference Values

    Pedersen, S. H., Lilja-Cyron, A., Andresen, M. & Juhler, M., 2018, I : World Neurosurgery. 110, s. e119-e123

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  26. Udgivet
  27. 2017
  28. Udgivet
  29. Udgivet
  30. Udgivet
  31. Udgivet

    Cerebellar mutism syndrome in children with brain tumours of the posterior fossa

    Wibroe, M., Cappelen, J., Castor, C., Clausen, N., Grillner, P., Gudrunardottir, T., Gupta, R., Gustavsson, B., Heyman, M., Holm, S., Karppinen, A., Klausen, C., Lönnqvist, T., Mathiasen, R., Nilsson, P., Nysom, K., Persson, K., Rask, O., Schmiegelow, K., Sehested, A., Thomassen, H., Tonning-Olsson, I., Zetterqvist, B. & Juhler, M., 2017, I : B M C Cancer. 17, 1, s. 439

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  32. Udgivet
  33. Udgivet
  34. Udgivet
  35. 2016
  36. Udgivet
  37. Udgivet

    Consensus paper on post-operative pediatric cerebellar mutism syndrome: the Iceland Delphi results

    Gudrunardottir, T., Morgan, A. T., Lux, A. L., Walker, D. A., Walsh, K. S., Wells, E. M., Wisoff, J. H., Juhler, M., Schmahmann, J. D., Keating, R. F., Catsman-Berrevoets, C. & Iceland Delphi Group, 2016, I : Child's nervous system : ChNS : official journal of the International Society for Pediatric Neurosurgery. 32, 7, s. 1195-203

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  38. Udgivet
  39. Udgivet

    Evaluation of Intracranial Pressure in Different Body Postures and Disease Entities

    Andresen, M., Hadi, A. & Juhler, M., 2016, I : Acta Neurochirurgica, Supplement. 122, s. 45-7 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  40. Udgivet
  41. Udgivet
  42. Udgivet
  43. Udgivet

    Ventricular system and subarachnoid space

    Springborg, J. B. & Juhler, M., 2016, Gray's Anatomy: The Anatomical Baes of Clinical Practice. Forty-first edition. udg. New York: Elsevier Limited

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskning

  44. 2015
  45. Udgivet
  46. Udgivet

    The feasibility of a brain tumour website

    Piil, K., Jakobsen, J. K., Juhler, M. & Jarden, M., 4 jun. 2015, I : European journal of oncology nursing : the official journal of European Oncology Nursing Society. s. 686-693 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  47. Udgivet

    Health-related quality of life in patients with high-grade gliomas: a quantitative longitudinal study

    Piil, K., Jakobsen, J. K., Christensen, K. B., Juhler, M. & Jarden, M., 31 maj 2015, I : Journal of Neuro-Oncology. 124, 2, s. 185-95

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  48. Udgivet
  49. Udgivet

    Effect of postural changes on ICP in healthy and ill subjects

    Andresen, M., Hadi, A., Petersen, L. G. & Juhler, M., jan. 2015, I : Acta Neurochirurgica. 157, 1, s. 109-13 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  50. Udgivet

    Detection and quantification of microRNA in cerebral microdialysate

    Bache, S., Rasmussen, R., Rossing, M., Hammer, N. R., Juhler, M., Friis-Hansen, L., Nielsen, F. C. & Møller, K., 2015, I : Journal of Translational Medicine. 13, s. 149

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  51. Udgivet
  52. Udgivet

    Nervesystemets tumorer

    Juhler, M. & Brennum, J., 2015, Klinisk Neurologi og Neurokirurgi. FADL'S FORLAG, s. 470-499 791 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

  53. 2014
  54. Udgivet

    Risk factors for congenital hydrocephalus: a nationwide, register-based, cohort study

    Munch, T. N., Rasmussen, M-L. H., Wohlfahrt, J., Juhler, M. & Melbye, M., nov. 2014, I : Journal of neurology, neurosurgery, and psychiatry. 85, 11, s. 1253-9 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  55. Udgivet

    Syringomyelia: a practical, clinical concept for classification

    Blegvad, C., Grotenhuis, J. A. & Juhler, M., nov. 2014, I : Acta Neurochirurgica. 156, 11, s. 2127-38 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  56. Udgivet

    Intracranial pressure following complete removal of a small demarcated brain tumor: a model for normal intracranial pressure in humans

    Andresen, M. & Juhler, M., okt. 2014, I : Journal of Neurosurgery. 121, 4, s. 797-801 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Forrige 1 2 Næste