Forskning
Udskriv Udskriv
Switch language
Region Hovedstaden - en del af Københavns Universitetshospital
  • Eksportér publikationer
  1. 2020
  2. Udgivet

    Changes in intracranial pressure and pulse wave amplitude during postural shifts

    Norager, N. H., Olsen, M. H., Riedel, C. S. & Juhler, M., dec. 2020, I : Acta Neurochirurgica. 162, 12, s. 2983-2989 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. E-pub ahead of print

    Expression of the stem cell marker CD133 in malignant meningioma

    Maier, A. D., Mirian, C., Bartek, J., Juhler, M., Bartkova, J., Broholm, H. & Mathiesen, T. I., 30 nov. 2020, I : Clinical Neuropathology.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  4. Udgivet
  5. E-pub ahead of print

    Genome-wide association study across pediatric central nervous system tumors implicates shared predisposition and points to 1q25.2 (PAPPA2) and 11p12 (LRRC4C) as novel candidate susceptibility loci

    Foss-Skiftesvik, J., Hagen, C. M., Mathiasen, R., Adamsen, D., Bækvad-Hansen, M., Børglum, A. D., Nordentoft, M., Werge, T., Christiansen, M., Schmiegelow, K., Juhler, M., Mortensen, P. B., Hougaard, D. M. & Bybjerg-Grauholm, J., 23 nov. 2020, I : Child's nervous system : ChNS : official journal of the International Society for Pediatric Neurosurgery.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  6. E-pub ahead of print

    B-waves are present in patients without intracranial pressure disturbances

    Riedel, C. S., Martinez-Tejada, I., Norager, N. H., Kempfner, L., Jennum, P. & Juhler, M., 5 nov. 2020, I : Journal of Sleep Research. s. e13214

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  7. E-pub ahead of print

    TERT promoter mutations in primary and secondary WHO grade III meningioma

    Maier, A. D., Stenman, A., Svahn, F., Mirian, C., Bartek, J., Juhler, M., Zedenius, J., Broholm, H. & Mathiesen, T., 17 aug. 2020, I : Brain pathology (Zurich, Switzerland).

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  8. Udgivet

    Living with the cerebellar mutism syndrome: long-term challenges of the diagnosis

    Wibroe, M., Ingersgaard, M. V., Larsen, H. B., Juhler, M. & Piil, K., 3 jul. 2020, I : Acta Neurochirurgica.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  9. Udgivet

    Discontinuation of External Ventricular Drainage in Patients with Hydrocephalus Following Aneurysmal Subarachnoid Hemorrhage - a Scandinavian Multi-institutional Survey

    Capion, T., Lilja-Cyron, A., Bartek, J., Forsse, A., Logallo, N., Juhler, M. & Mathiesen, T., jun. 2020, I : Acta Neurochirurgica. 162, 6, s. 1363-1370 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  10. Udgivet

    Introduction to the cerebellar mutism syndrome

    Grønbæk, J., Keating, R., Wisoff, J. & Juhler, M., jun. 2020, I : Child's nervous system : ChNS : official journal of the International Society for Pediatric Neurosurgery. 36, 6, s. 1143-1144 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatForskningpeer review

  11. Udgivet

    The supplementary motor area syndrome and the cerebellar mutism syndrome: a pathoanatomical relationship?

    Grønbæk, J., Molinari, E., Avula, S., Wibroe, M., Oettingen, G. & Juhler, M., jun. 2020, I : Child's nervous system : ChNS : official journal of the International Society for Pediatric Neurosurgery. 36, 6, s. 1197-1204 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  12. Udgivet

    Diagnostik og behandling af normaltrykshydrocefalus

    Thorlacius-Ussing, G., Frederiksen, K. S., Holst, A. V., Juhler, M. & Hasselbalch, S. G., 4 maj 2020, I : Ugeskrift for Laeger. 182, 22, s. V12190710

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  13. Udgivet

    Timing of intraventricular infusion test for diagnosing idiopathic normal pressure hydrocephalus

    Andreasen, T. H., Lilja-Cyron, A., Holst, A. V., Christoffersen, D., Johnsen, S. D. & Juhler, M., maj 2020, I : Acta Neurochirurgica. 162, 5, s. 1011-1017 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  14. Udgivet

    Clinical and histopathological predictors of outcome in malignant meningioma

    Maier, A. D., Bartek, J., Eriksson, F., Ugleholdt, H., Juhler, M., Broholm, H. & Mathiesen, T. I., apr. 2020, I : Journal of Neurosurgery. 43, 2, s. 643-653 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  15. Udgivet
  16. Udgivet
  17. Udgivet
  18. Udgivet

    Cerebrospinal Fluid Biomarkers to Differentiate Idiopathic Normal Pressure Hydrocephalus from Subcortical Ischemic Vascular Disease

    Manniche, C., Simonsen, A. H., Hasselbalch, S. G., Andreasson, U., Zetterberg, H., Blennow, K., Høgh, P., Juhler, M. & Hejl, A-M., 2020, I : Journal of Alzheimer's Disease. 75, 3, s. 937-947 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  19. E-pub ahead of print

    Intracranial pressure before and after cranioplasty: insights into intracranial physiology

    Lilja-Cyron, A., Andresen, M., Kelsen, J., Andreasen, T. H., Petersen, L. G., Fugleholm, K. & Juhler, M., 2020, I : Journal of Neurosurgery. s. 1-11 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  20. 2019
  21. Udgivet

    B waves: a systematic review of terminology, characteristics, and analysis methods

    Martinez-Tejada, I., Arum, A., Wilhjelm, J. E., Juhler, M. & Andresen, M., 15 okt. 2019, I : Fluids and Barriers of the CNS. 16, 1, s. 33 33.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningpeer review

  22. Udgivet
  23. Udgivet

    In Reply: Long-Term Effect of Decompressive Craniectomy on Intracranial Pressure and Possible Implications for Intracranial Fluid Movements

    Lilja-Cyron, A. & Juhler, M., 1 sep. 2019, I : Neurosurgery. 85, 3, s. E627-E628 nyz279.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatForskningpeer review

  24. Udgivet
  25. Udgivet

    Ventriculoperitoneal Shunt Complications in the European Idiopathic Normal Pressure Hydrocephalus Multicenter Study

    Feletti, A., d'Avella, D., Wikkelsø, C., Klinge, P., Hellström, P., Tans, J., Kiefer, M., Meier, U., Lemcke, J., Paternò, V., Stieglitz, L., Sames, M., Saur, K., Kordás, M., Vitanovic, D., Gabarrós, A., Llarga, F., Triffaux, M., Tyberghien, A., Juhler, M., Hasselbalch, S., Cesarini, K. & Laurell, K., 1 jul. 2019, I : Operative neurosurgery. 17, 1, s. 97-102 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  26. Udgivet

    Deciding on Appropriate Telemetric Intracranial Pressure Monitoring System

    Norager, N. H., Lilja-Cyron, A., Hansen, T. S. & Juhler, M., jun. 2019, I : World Neurosurgery. 126, s. 564-569 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  27. Udgivet

    Cerebral infarction after fractionated stereotactic radiation therapy of benign anterior skull base tumors

    Astradsson, A., Munck Af Rosenschöld, P., Poulsgaard, L., Ohlhues, L., Engelholm, S. A., Feldt-Rasmussen, U., Marsh, R., Roed, H. & Juhler, M., 1 feb. 2019, I : Clinical and Translational Radiation Oncologi. 15, s. 93-98 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  28. Udgivet

    Long-term functional outcome after decompressive suboccipital craniectomy for space-occupying cerebellar infarction

    Lindeskog, D., Lilja-Cyron, A., Kelsen, J. & Juhler, M., jan. 2019, I : Clinical Neurology and Neurosurgery. 176, s. 47-52 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  29. Udgivet
  30. Udgivet

    Copenhagen Head Injury Ciclosporin (CHIC) Study: A Phase IIa Safety, Pharmacokinetics, and Biomarker Study of Ciclosporin in Severe Traumatic Brain Injury Patients

    Kelsen, J., Karlsson, M., Hansson, M. J., Yang, Z., Fischer, W., Hugerth, M., Nordström, C-H., Åstrand, R., Keep, M. F., Kilbaugh, T., Wang, K. K. W., Møller, K., Juhler, M. & Elmér, E., 2019, I : Journal of Neurotrauma. 36, 23, s. 3253-3263 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  31. Udgivet
  32. Udgivet

    Lower body negative pressure to safely reduce intracranial pressure

    Petersen, L. G., Lawley, J. S., Lilja-Cyron, A., Petersen, J. C. G., Howden, E. J., Sarma, S., Cornwell, W. K., Zhang, R., Whitworth, L. A., Williams, M. A., Juhler, M. & Levine, B. D., 2019, I : The Journal of physiology. 597, 1, s. 237-248 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  33. Udgivet

    Monitoring and Measurement of Intracranial Pressure in Pediatric Head Trauma

    Pedersen, S. H., Lilja-Cyron, A., Astrand, R. & Juhler, M., 2019, I : Frontiers in Neurology. 10, s. 1376

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningpeer review

  34. 2018
  35. Udgivet

    Telemetry in intracranial pressure monitoring: sensor survival and drift

    Norager, N. H., Lilja-Cyron, A., Bjarkam, C. R., Duus, S. & Juhler, M., nov. 2018, I : Acta Neurochirurgica. 160, 11, s. 2137-2144 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  36. Udgivet

    Feasibility of Telemetric Intracranial Pressure Monitoring in the Neuro Intensive Care Unit

    Lilja-Cyron, A., Kelsen, J., Andresen, M., Fugleholm, K. & Juhler, M., 15 jul. 2018, I : Journal of Neurotrauma. 35, 14, s. 1578-1586 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  37. Udgivet

    The applicability of fixed and adjustable gravitational shunt valves in two different clinical settings

    Månsson, P. K., Hansen, T. S. & Juhler, M., jul. 2018, I : Acta Neurochirurgica. 160, 7, s. 1415-1423 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  38. Udgivet

    Needs and preferences among patients with high-grade glioma and their caregivers: a longitudinal mixed methods study

    Piil, K., Jakobsen, J., Christensen, K. B., Juhler, M., Guetterman, T. C., Fetters, M. D. & Jarden, M., mar. 2018, I : European Journal of Cancer Care. 27, 2, s. e12806 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  39. Udgivet

    Cerebellar Mutism Syndrome and Other Complications After Surgery in the Posterior Fossa in Adults: A Prospective Study

    Wibroe, M., Rochat, P. & Juhler, M., 2018, I : World Neurosurgery. 110, s. e738-e746

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  40. Udgivet

    Further Controversies About Brain Tissue Oxygenation Pressure-Reactivity After Traumatic Brain Injury

    Andresen, M., Donnelly, J., Aries, M., Juhler, M., Menon, D., Hutchinson, P. & Smielewski, P., 2018, I : Neurocritical Care. 28, 2, s. 162-168

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  41. Udgivet

    The Relationship Between Intracranial Pressure and Age-Chasing Age-Related Reference Values

    Pedersen, S. H., Lilja-Cyron, A., Andresen, M. & Juhler, M., 2018, I : World Neurosurgery. 110, s. e119-e123

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  42. Udgivet
  43. 2017
  44. Udgivet
  45. Udgivet
  46. Udgivet
  47. Udgivet

    Cerebellar mutism syndrome in children with brain tumours of the posterior fossa

    Wibroe, M., Cappelen, J., Castor, C., Clausen, N., Grillner, P., Gudrunardottir, T., Gupta, R., Gustavsson, B., Heyman, M., Holm, S., Karppinen, A., Klausen, C., Lönnqvist, T., Mathiasen, R., Nilsson, P., Nysom, K., Persson, K., Rask, O., Schmiegelow, K., Sehested, A., Thomassen, H., Tonning-Olsson, I., Zetterqvist, B. & Juhler, M., 2017, I : B M C Cancer. 17, 1, s. 439

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  48. Udgivet
  49. Udgivet
  50. Udgivet
  51. 2016
  52. Udgivet
  53. Udgivet

    Consensus paper on post-operative pediatric cerebellar mutism syndrome: the Iceland Delphi results

    Gudrunardottir, T., Morgan, A. T., Lux, A. L., Walker, D. A., Walsh, K. S., Wells, E. M., Wisoff, J. H., Juhler, M., Schmahmann, J. D., Keating, R. F., Catsman-Berrevoets, C. & Iceland Delphi Group, 2016, I : Child's nervous system : ChNS : official journal of the International Society for Pediatric Neurosurgery. 32, 7, s. 1195-203

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  54. Udgivet
  55. Udgivet

    Evaluation of Intracranial Pressure in Different Body Postures and Disease Entities

    Andresen, M., Hadi, A. & Juhler, M., 2016, I : Acta Neurochirurgica, Supplement. 122, s. 45-7 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Forrige 1 2 3 Næste