Forskning
Udskriv Udskriv
Switch language
Region Hovedstaden - en del af Københavns Universitetshospital
  • Eksportér publikationer
  1. 2019
  2. Udgivet
  3. E-pub ahead of print

    Out-of-Hospital Cardiac Arrest in Patients With Psychiatric Disorders - Characteristics and Outcomes

    Barcella, C. A., Mohr, G. H., Kragholm, K., Blanche, P., Gerds, T. A., Wissenberg, M., Hansen, S. M., Bundgaard, K., Lippert, F. K., Folke, F., Torp-Pedersen, C., Kessing, L. V., Gislason, G. H. & Søndergaard, K. B., 17 jul. 2019, I : Resuscitation.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  4. E-pub ahead of print

    Mortality and morbidity of major congenital heart disease related to general prenatal screening for malformations

    Lytzen, R., Vejlstrup, N., Bjerre, J., Petersen, O. B., Leenskjold, S., Dodd, J. K., Jørgensen, F. S. & Søndergaard, L., 7 maj 2019, I : International Journal of Cardiology.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  5. E-pub ahead of print
  6. Udgivet
  7. E-pub ahead of print
  8. Udgivet
  9. E-pub ahead of print
  10. E-pub ahead of print

    An overview of current and emerging devices for percutaneous left atrial appendage closure

    Chow, D. H. F., Wong, Y-H., Park, J-W., Lam, Y-Y., De Potter, T., Rodés-Cabau, J., Asmarats, L., Sandri, M., Sideris, E., McCaw, T., Lee, R. J., Sievert, H., Søndergaard, L. & De Backer, O., 2019, I : Trends in Cardiovascular Medicine.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningpeer review

  11. Udgivet

    Associations between common ECG abnormalities and out-of-hospital cardiac arrest

    Søndergaard, M. M., Nielsen, J. B., Mortensen, R. N., Gislason, G., Køber, L., Lippert, F., Graff, C., Haunsø, S., Svendsen, J. H., Kragholm, K. H., Pietersen, A. H., Lind, B. S., Hjortshøj, S. P., Holst, A. G., Struijk, J. J., Torp-Pedersen, C. & Hansen, S. M., 2019, I : Open Heart. 6, 1, s. e000905

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  12. Udgivet
  13. E-pub ahead of print
  14. E-pub ahead of print
  15. E-pub ahead of print

    European position paper on the management of patients with patent foramen ovale. General approach and left circulation thromboembolism

    Evidence Synthesis Team & Søndergaard, L., 2019, I : European Heart Journal.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  16. Udgivet

    Incidence of infective endocarditis in patients considered at moderate risk

    Østergaard, L., Valeur, N., Wang, A., Bundgaard, H., Aslam, M., Gislason, G., Torp-Pedersen, C., Bruun, N. E., Søndergaard, L., Køber, L. & Fosbøl, E. L., 2019, I : European Heart Journal. 40, 17, s. 1355-1361 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  17. E-pub ahead of print
  18. E-pub ahead of print

    Long-term follow-up after stent graft placement for access-site and access-related vascular injury during TAVI - The Bonn-Copenhagen experience

    Sedaghat, A., Hansen, K. L., Schahab, N., May, M. C., Weber, M., Stundl, A., Shamekhi, J., Schaefer, C., Nickenig, G., Sinning, J-M., Lönn, L., Søndergaard, L., Werner, N. & De Backer, O., 2019, I : International Journal of Cardiology.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  19. Udgivet
  20. Udgivet

    The Potential Role of Transcatheter Heart Valve Interventions in Heart Failure Treatment

    Sondergaard, L. & Gustafsson, F., 2019, I : JACC: Cardiovascular Interventions. 12, 2, s. 166-168

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  21. E-pub ahead of print
  22. 2018
  23. Udgivet
  24. Udgivet

    Transcatheter Aortic Valve Replacement With a Repositionable Self-Expanding Prosthesis: The PORTICO-I Trial 1-Year Outcomes

    Søndergaard, L., Rodés-Cabau, J., Hans-Peter Linke, A., Fichtlscherer, S., Schäfer, U., Kuck, K-H., Kempfert, J., Arzamendi, D., Bedogni, F., Asch, F. M., Worthley, S. & Maisano, F., 11 dec. 2018, I : Journal of the American College of Cardiology. 72, 23 Pt A, s. 2859-2867 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  25. Udgivet
  26. Udgivet

    Endocarditis After Transcatheter Pulmonary Valve Replacement

    McElhinney, D. B., Sondergaard, L., Armstrong, A. K., Bergersen, L., Padera, R. F., Balzer, D. T., Lung, T-H., Berger, F., Zahn, E. M., Gray, R. G., Hellenbrand, W. E., Kreutzer, J., Eicken, A., Jones, T. K. & Ewert, P., 4 dec. 2018, I : Journal of the American College of Cardiology. 72, 22, s. 2717-2728 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  27. Udgivet

    Computerized feedback during colonoscopy training leads to improved performance: a randomized trial

    Vilmann, A. S., Norsk, D., Svendsen, M. B. S., Reinhold, R., Svendsen, L. B., Park, Y. S. & Konge, L., nov. 2018, I : Gastrointestinal Endoscopy. 88, 5, s. 869-876 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  28. Udgivet

    Early commercial experience from transcatheter aortic valve implantation using the Portico™ bioprosthetic valve: 30-day outcomes in the multicentre PORTICO-1 study

    Maisano, F., Worthley, S., Rodés-Cabau, J., Linke, A. H-P., Fichtlscherer, S., Schäfer, U., Makkar, R. R., Fontana, G., Asch, F. M. & Søndergaard, L., 20 okt. 2018, I : EuroIntervention : journal of EuroPCR in collaboration with the Working Group on Interventional Cardiology of the European Society of Cardiology. 14, 8, s. 886-893 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  29. Udgivet

    One-year outcomes of patients with severe aortic stenosis and an STS PROM of less than three percent in the SURTAVI trial

    Serruys, P. W., Modolo, R., Reardon, M., Miyazaki, Y., Windecker, S., Popma, J., Chang, Y., Kleiman, N. S., Lilly, S., Amrane, H., Boonstra, P. W., Kappetein, A. P., Onuma, Y., Søndergaard, L. & van Mieghem, N., 20 okt. 2018, I : EuroIntervention : journal of EuroPCR in collaboration with the Working Group on Interventional Cardiology of the European Society of Cardiology. 14, 8, s. 877-883 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  30. Udgivet
  31. Udgivet

    Transkateteraortaklapimplantation i Danmark

    Jørgensen, T. H., De Backer, O., Nissen, H., Terkelsen, C. J., Mortensen, P. E., Klaaborg, K-E., Aarøe, J., Christiansen, E. H. & Søndergaard, L., 1 okt. 2018, I : Ugeskrift for Laeger. 180, 20A, s. V05180340

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  32. Udgivet

    Usefulness of Transcatheter Aortic Valve Implantation for Treatment of Pure Native Aortic Valve Regurgitation

    De Backer, O., Pilgrim, T., Simonato, M., Mackensen, G. B., Fiorina, C., Veulemanns, V., Cerillo, A., Schofer, J., Amabile, N., Achkouty, G., Schäfer, U., Deutsch, M-A., Sinning, J-M., Rahman, M. S., Sawaya, F. J., Hildick-Smith, D., Hernandez, J. M., Kim, W-K., Lefevre, T., Seiffert, M., Bleiziffer, S., Petronio, A. S., Van Mieghem, N., Taramasso, M., Søndergaard, L., Windecker, S., Latib, A. & Dvir, D., 15 sep. 2018, I : The American journal of cardiology. 122, 6, s. 1028-1035 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  33. Udgivet
  34. Udgivet
  35. Udgivet
  36. Udgivet
  37. Udgivet
  38. Udgivet

    Computed tomography-based oversizing and incidence of paravalvular aortic regurgitation and permanent pacemaker implantation with a new-generation self-expanding transcatheter heart valve

    Kim, U., Blanke, P., Windecker, S., Kasel, A. M., Schäfer, U., Walters, D., Linke, A., Le Breton, H., Schymik, G., Spence, M. S., Søndergaard, L., Abdel-Wahab, M., Worthley, S., Tchétché, D., Reichenspurner, H., Ohana, M., Sellers, S. L. & Leipsic, J. A., 3 aug. 2018, I : EuroIntervention : journal of EuroPCR in collaboration with the Working Group on Interventional Cardiology of the European Society of Cardiology. 14, 5, s. e511-e518

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  39. Udgivet
  40. Udgivet

    State of Transcatheter Aortic Valve Implantation in Spain Versus Europe and Non-European Countries

    Biagioni, C., Tirado-Conte, G., Rodés-Cabau, J., Ryan, N., Cerrato, E., Nazif, T. M., Eltchaninoff, H., Sondergaard, L., Ribeiro, H. B., Barbanti, M., Nietlispach, F., De Jaegere, P., Agostoni, P., Trillo, R., Jiménez-Quevedo, P., D'Ascenzo, F., Wendler, O., Maluenda, G., Chen, M., Tamburino, C., Macaya, C., Leon, M. B. & Nombela-Franco, L., aug. 2018, I : The Journal of invasive cardiology. 30, 8, s. 301-309 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  41. Udgivet

    Prenatal diagnosis of major congenital heart disease in Denmark 1996-2013. (PhD): dissemination and consequences.

    Lytzen, R., 25 jun. 2018, 1 udg. København: Det Sundhedsvidenskabelige Fakultet, KU. 169 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

  42. Udgivet

    Intracardiac Echocardiographic Guidance for Left Atrial Appendage Occlusion: Is This the ChoICE for the Future?

    De Backer, O. & Søndergaard, L., 11 jun. 2018, I : JACC: Cardiovascular Interventions. 11, 11, s. 1093-1094 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  43. Udgivet

    Patient profiling for success after weight loss surgery (GO Bypass study): An interdisciplinary study protocol

    Christensen, B. J., Schmidt, J. B., Nielsen, M. S., Tækker, L., Holm, L., Lunn, S., Bredie, W. L. P., Ritz, C., Holst, J. J., Hansen, T., Hilbert, A., le Roux, C. W., Hulme, O. J., Siebner, H., Morville, T., Naver, L., Floyd, A. K. & Sjödin, A., 1 jun. 2018, I : Contemporary Clinical Trials Communications. 10, s. 121-130

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  44. Udgivet

    Nationwide Study of Sudden Cardiac Death in People With Congenital Heart Defects Aged 0 to 35 Years

    Lynge, T. H., Jeppesen, A. G., Winkel, B. G., Glinge, C., Schmidt, M. R., Søndergaard, L., Risgaard, B. & Tfelt-Hansen, J., jun. 2018, I : Circulation. Arrhythmia and Electrophysiology. 11, 6, s. e005757

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  45. Udgivet

    Delayed Coronary Obstruction After Transcatheter Aortic Valve Replacement

    Jabbour, R. J., Tanaka, A., Finkelstein, A., Mack, M., Tamburino, C., Van Mieghem, N., de Backer, O., Testa, L., Gatto, P., Purita, P., Rahhab, Z., Veulemans, V., Stundl, A., Barbanti, M., Nerla, R., Sinning, J. M., Dvir, D., Tarantini, G., Szerlip, M., Scholtz, W., Scholtz, S., Tchetche, D., Castriota, F., Butter, C., Søndergaard, L., Abdel-Wahab, M., Sievert, H., Alfieri, O., Webb, J., Rodés-Cabau, J., Colombo, A. & Latib, A., 10 apr. 2018, I : Journal of the American College of Cardiology. 71, 14, s. 1513-1524 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  46. Udgivet
  47. Udgivet

    Frailty: An Important Measure in Patients Considered for Transcatheter Aortic Valve Replacement

    Søndergaard, L., Kirk, B. H. & Jørgensen, T. H., 26 feb. 2018, I : JACC: Cardiovascular Interventions. 11, 4, s. 404-406 3 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  48. Udgivet

    The year in cardiology 2017: valvular heart disease

    Søndergaard, L., Saraste, A., Christersson, C. & Vahanian, A., 21 feb. 2018, I : European Heart Journal. 39, 8, s. 650-657 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  49. Udgivet
  50. Udgivet

    Patient-Specific Computer Simulation to Elucidate the Role of Contact Pressure in the Development of New Conduction Abnormalities After Catheter-Based Implantation of a Self-Expanding Aortic Valve

    Rocatello, G., El Faquir, N., De Santis, G., Iannaccone, F., Bosmans, J., De Backer, O., Sondergaard, L., Segers, P., De Beule, M., de Jaegere, P. & Mortier, P., feb. 2018, I : Circulation. Cardiovascular interventions. 11, 2, s. e005344

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  51. Udgivet

    Treatment of Aortic Stenosis With a Self-Expanding, Resheathable Transcatheter Valve: One-Year Results of the International Multicenter Portico Transcatheter Aortic Valve Implantation System Study

    Linke, A., Holzhey, D., Möllmann, H., Manoharan, G., Schäfer, U., Frerker, C., Worthley, S. G., van Boven, A. J., Redwood, S., Kovac, J., Butter, C., Søndergaard, L., Lauten, A., Schymik, G. & Walther, T., feb. 2018, I : Circulation. Cardiovascular interventions. 11, 2, s. e005206

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  52. Udgivet

    Methods for certification in colonoscopy - a systematic review

    Preisler, L., Svendsen, M. B. S., Svendsen, L. B. & Konge, L., 23 jan. 2018, I : Scandinavian Journal of Gastroenterology. 53, 3, s. 350-358

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Forrige 1 2 3 4 5 6 7 Næste