Forskning
Udskriv Udskriv
Switch language
Region Hovedstaden - en del af Københavns Universitetshospital
  • Eksportér publikationer
  1. 2018
  2. E-pub ahead of print

    Football training over 5 years is associated with preserved femoral bone mineral density in men with prostate cancer

    Uth, J., Fristrup, B., Haahr, R. D., Brasso, K., Helge, J. W., Rørth, M., Midtgaard, J., Helge, E. W. & Krustrup, P. 12 jul. 2018 I : Scandinavian journal of medicine & science in sports.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. Udgivet

    Apalutamide Treatment and Metastasis-free Survival in Prostate Cancer

    Smith, M. R., Saad, F., Chowdhury, S., Oudard, S., Hadaschik, B. A., Graff, J. N., Olmos, D., Mainwaring, P. N., Lee, J. Y., Uemura, H., Lopez-Gitlitz, A., Trudel, G. C., Espina, B. M., Shu, Y., Park, Y. C., Rackoff, W. R., Yu, M. K., Small, E. J., SPARTAN Investigators & Brasso, K. 12 apr. 2018 I : The New England journal of medicine. 378, 15, s. 1408-1418 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  4. Udgivet

    Cytoreductive prostatectomy in metastatic prostate cancer: a systematic review

    Becker, J. A., Berg, K. D., Røder, M. A., Brasso, K. & Iversen, P. jan. 2018 I : Scandinavian Journal of Urology. 52, 1, s. 1-7 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningpeer review

  5. Udgivet

    Finasteride treatment and male breast cancer: a register-based cohort study in four Nordic countries

    Meijer, M., Thygesen, L. C., Green, A., Emneus, M., Brasso, K., Iversen, P., Pukkala, E., Bolin, K., Stavem, K. & Ersbøll, A. K. jan. 2018 I : Cancer Medicine. 7, 1, s. 254-260 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  6. Udgivet

    Active surveillance for localized prostate cancer: update of a prospective single-center cohort

    Thostrup, M., Thomsen, F. B., Iversen, P. & Brasso, K. 2018 I : Scandinavian Journal of Urology. 52, 1, s. 14-19

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  7. E-pub ahead of print

    Does Cytoreductive Prostatectomy Really Have an Impact on Prognosis in Prostate Cancer Patients with Low-volume Bone Metastasis? Results from a Prospective Case-Control Study

    Steuber, T., Berg, K. D., Røder, M. A., Brasso, K., Iversen, P., Huland, H., Tiebel, A., Schlomm, T., Haese, A., Salomon, G., Budäus, L., Tilki, D., Heinzer, H., Graefen, M. & Mandel, P. 2018 I : European Urology Focus.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  8. E-pub ahead of print

    Reply to M. Nayan et al

    Larsen, S. B., Dehlendorff, C., Skriver, C., Dalton, S. O., Jespersen, C. G., Borre, M., Brasso, K., Nørgaard, M., Johansen, C., Sørensen, H. T., Hallas, J. & Friis, S. 2018 I : Journal of clinical oncology : official journal of the American Society of Clinical Oncology. s. JCO2017767186

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatForskningpeer review

  9. Udgivet
  10. E-pub ahead of print

    The CPC Risk Calculator: A New App to Predict Prostate-specific Antigen Recurrence During Follow-up After Radical Prostatectomy

    Røder, M. A., Berg, K. D., Loft, M. D., Thomsen, F. B., Ferrari, M., Kurbegovic, S., Rytgaard, H. C., Gruschy, L., Brasso, K., Gerds, T. A., Kjær, A., Brooks, J. D. & Iversen, P. 2018 I : European Urology Focus.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  11. 2017
  12. Udgivet
  13. Udgivet
  14. Udgivet

    Diagnostic characteristics of lethal prostate cancer

    Helgstrand, J. T., Røder, M. A., Klemann, N., Toft, B. G., Brasso, K., Vainer, B. & Iversen, P. okt. 2017 I : European journal of cancer (Oxford, England : 1990). 84, s. 18-26 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  15. Udgivet

    Isolated testicular prostate cancer metastasis

    Maibom, S. L., Jacobsen, A., Hansen, R. B. & Brasso, K. okt. 2017 I : Scandinavian Journal of Urology. 51, 5, s. 426-427 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  16. Udgivet

    Postdiagnosis Statin Use and Mortality in Danish Patients With Prostate Cancer

    Larsen, S. B., Dehlendorff, C., Skriver, C., Dalton, S. O., Jespersen, C. G., Borre, M., Brasso, K., Nørgaard, M., Johansen, C., Sørensen, H. T., Hallas, J. & Friis, S. okt. 2017 I : Journal of clinical oncology : official journal of the American Society of Clinical Oncology. 35, 29, s. 3290-3297

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  17. Udgivet

    Socioeconomic position and mortality among patients with prostate cancer - influence of mediating factors

    Larsen, S. B., Brasso, K., Christensen, J., Johansen, C., Tjønneland, A., Friis, S., Iversen, P. & Dalton, S. O. apr. 2017 I : Acta oncologica (Stockholm, Sweden). 56, 4, s. 563-568

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  18. Udgivet
  19. Udgivet
  20. Udgivet
  21. Udgivet

    Associations between statin use and progression in men with prostate cancer treated with primary androgen deprivation therapy

    Mikkelsen, M. K., Thomsen, F. B., Berg, K. D., Jarden, M., Larsen, S. B., Hansen, R. B. & Brasso, K. 2017 I : Scandinavian Journal of Urology. 51, 6, s. 464-469

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  22. Udgivet
  23. 2016
  24. Udgivet

    Improved survival for patients with de novo metastatic prostate cancer in the last 20 years

    Berg, K. D., Thomsen, F. B., Mikkelsen, M. K., Ingimarsdóttir, I. J., Hansen, R. B., Kejs, A. M. T. & Brasso, K. 23 dec. 2016 I : European journal of cancer (Oxford, England : 1990). 72, s. 20-27 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  25. Udgivet

    Clinical characteristics and primary management of patients diagnosed with prostate cancer between 2007 and 2013: status from a Danish primary referral center

    Thomsen, F. B., Mikkelsen, M. K., Hansen, R. B., Krug, A. H., Glenthøj, A., Stattin, P. & Brasso, K. dec. 2016 I : Acta oncologica (Stockholm, Sweden). 55, 12, s. 1456-1460. 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  26. Udgivet
  27. Udgivet

    Prognostic implications of 2005 Gleason grade modification. Population-based study of biochemical recurrence following radical prostatectomy

    Thomsen, F. B., Folkvaljon, Y., Brasso, K., Loeb, S., Robinson, D., Egevad, L. & Stattin, P. nov. 2016 I : Journal of Surgical Oncology. 114, 6, s. 664-670

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  28. Udgivet

    The Movember campaign: Impact on referral patterns and diagnosis of prostate cancer

    Thomsen, F. B., Kramer Mikkelsen, M., Hansen, R. B. & Brasso, K. 28 okt. 2016 I : Scandinavian journal of public health. 44, 3, s. 228-32

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  29. Udgivet

    The Danish Prostate Cancer Database

    Nguyen-Nielsen, M., Høyer, S., Friis, S., Hansen, S., Brasso, K., Jakobsen, E. B., Moe, M., Larsson, H., Søgaard, M., Nakano, A. & Borre, M. 25 okt. 2016 I : Clinical Epidemiology. 8, s. 649-653 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  30. Udgivet
  31. Udgivet

    Danish Prostate Cancer Registry - methodology and early results from a novel national database

    Helgstrand, J. T., Klemann, N., Røder, M. A., Toft, B. G., Brasso, K., Vainer, B. & Iversen, P. 27 sep. 2016 I : Clinical Epidemiology. 8, s. 351-360 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  32. Udgivet

    Low-dose aspirin or other nonsteroidal anti-inflammatory drug use and prostate cancer risk: a nationwide study

    Skriver, C., Dehlendorff, C., Borre, M., Brasso, K., Sørensen, H. T., Hallas, J., Larsen, S. B., Tjønneland, A. & Friis, S. sep. 2016 I : Cancer causes & control : CCC. 27, 9, s. 1067-79 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  33. Udgivet

    Anastomotic complications after robot-assisted laparoscopic and open radical prostatectomy

    Jacobsen, A., Berg, K. D., Iversen, P., Brasso, K. & Røder, M. A. aug. 2016 I : Scandinavian Journal of Urology and Nephrology. 50, 4, s. 274-9 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  34. Udgivet

    A single-center experience with abiraterone as treatment for metastatic castration-resistant prostate cancer

    Thortzen, A., Thim, S., Røder, M. A. & Brasso, K. jul. 2016 I : Urologic Oncology. 34, 7, s. 291.e1-7

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  35. Udgivet

    Patterns of finasteride use in the male populations of four Nordic countries: A cross-national drug utilization study

    Kjærulff, T. M., Ersbøll, A. K., Green, A., Emneus, M., Pukkala, E., Bolin, K., Stavem, K., Iversen, P., Brasso, K., Hallas, J. & Thygesen, L. C. jun. 2016 I : Scandinavian Journal of Urology and Nephrology. 50, 3, s. 220-7

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  36. Udgivet

    Systematic review: does endocrine therapy prolong survival in patients with prostate cancer?

    Helgstrand, J. T., Berg, K. D., Lippert, S., Brasso, K. & Røder, M. A. jun. 2016 I : Scandinavian Journal of Urology and Nephrology. 50, 3, s. 135-43 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  37. Udgivet
  38. Udgivet
  39. Udgivet

    Association between PSA kinetics and cancer-specific mortality in patients with localised prostate cancer: analysis of the placebo arm of the SPCG-6 study

    Thomsen, F. B., Brasso, K., Berg, K. D., Gerds, T. A., Johansson, J-E., Angelsen, A., Tammela, T. L. J., Iversen, P. & Scandinavian Prostate Cancer Group mar. 2016 I : Annals of oncology : official journal of the European Society for Medical Oncology / ESMO. 27, 3, s. 460-6

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  40. Udgivet

    Football training in men with prostate cancer undergoing androgen deprivation therapy activity profile and short-term skeletal and postural balance adaptations

    Uth, J., Hornstrup, T., Christensen, J. F., Christensen, K. B., Jørgensen, N. R., Helge, E. W., Schmidt, J. F., Brasso, K., Helge, J. W., Jakobsen, M. D., Andersen, L. L., Rørth, M., Midtgaard, J. & Krustrup, P. mar. 2016 I : European Journal of Applied Physiology. 116, 3, s. 471-80 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  41. Udgivet

    Copenhagen uPAR prostate cancer (CuPCa) database: protocol and early results

    Lippert, S., Berg, K. D., Høyer-Hansen, G., Lund, I. K., Iversen, P., Christensen, I. J., Brasso, K. & Røder, M. A. feb. 2016 I : Biomarkers in Medicine. 10, 2, s. 209-16 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  42. Udgivet

    Prostatic Leiomyoma With Bizarre Nuclei: A Case Report

    Kristensen, V. M., Loya, A. & Brasso, K. 2016 I : World Journal of Nephrology & Urology. 5, 2, s. 37-39

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskning

  43. Udgivet

    Quality assessment of prostate cancer reports to the Danish Cancer Registry

    Ingimarsdóttir, I. J., Rusch, E., Engholm, G., Storm, H. H. & Brasso, K. 2016 I : Acta oncologica (Stockholm, Sweden). 55, 1, s. 24-29

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  44. 2015
  45. Udgivet
  46. Udgivet
  47. Udgivet
  48. Udgivet

    Enzalutamide Antitumour Activity Against Metastatic Castration-resistant Prostate Cancer Previously Treated with Docetaxel and Abiraterone - A Multicentre Analysis.

    Brasso, K., Thomsen, F. B., Schrader, A. J., Schmid, S. C., Lorente, D., Retz, M., Merseburger, A. S., von Klot, C. A., Boegemann, M. & de Bono, J. aug. 2015 I : European Urology. 68, 2, s. 317-24 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  49. Udgivet

    Pragmatiske studier er vigtige for medicinsk forskning

    Bjerre, E., Brasso, K. & Midtgaard, J. 27 jul. 2015 I : Ugeskrift for laeger. 177, 31, s. 2-5 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  50. Udgivet

    Survival benefit of early androgen receptor inhibitor therapy in locally advanced prostate cancer - long-term follow-up of the SPCG-6 study.

    Thomsen, F. B., Brasso, K., Christensen, I. J., Johansson, J-E., Angelsen, A., Tammela, T. L. J., Iversen, P. & Scandinavian Prostate Cancer Group jul. 2015 I : European journal of cancer (Oxford, England : 1990). 51, 10, s. 1283-92 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  51. Udgivet

    Terapeutiske vacciner er et nyt behandlingsprincip ved kastrationsresistent prostatacancer

    Djurhuus, S. S., Brasso, K., Berg, K. D., Iversen, P. & Røder, M. A. 11 maj 2015 I : Ugeskrift for laeger. 177, 20, s. V11140628

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  52. Udgivet
  53. Udgivet

    C-type natriuretic peptide and its precursor: potential markers in human prostate cancer

    Lippert, S., Iversen, P., Brasso, K. & Goetze, J. P. mar. 2015 I : Biomarkers in Medicine. 9, 4, s. 319-26 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  54. Udgivet
Forrige 1 2 3 4 Næste