Forskning
Udskriv Udskriv
Switch language
Region Hovedstaden - en del af Københavns Universitetshospital
  • Eksportér publikationer
  1. 2019
  2. Udgivet

    Prostate Artery Embolization for Lower Urinary Tract Symptoms in Men Unfit for Surgery

    Malling, B., Lönn, L., Jensen, R. J., Lindh, M., Frevert, S., Brasso, K. & Røder, M. A., 25 apr. 2019, I : Diagnostics. 9, 2, 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. Udgivet

    5hmC Level Predicts Biochemical Failure Following Radical Prostatectomy in Prostate Cancer Patients with ERG Negative Tumors

    Kristensen, G., Strand, S. H., Røder, M. A., Berg, K. D., Toft, B. G., Høyer, S., Borre, M., Sørensen, K. D. & Brasso, K., 27 feb. 2019, I : International Journal of Molecular Sciences. 20, 5

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  4. E-pub ahead of print
  5. Udgivet

    Football Compared with Usual Care in Men with Prostate Cancer (FC Prostate Community Trial): A Pragmatic Multicentre Randomized Controlled Trial

    Bjerre, E. D., Brasso, K., Jørgensen, A. B., Petersen, T. H., Eriksen, A. R., Tolver, A., Christensen, J. F., Poulsen, M. H., Madsen, S. S., Østergren, P. B., Borre, M., Krustrup, P., Johansen, C., Rørth, M. & Midtgaard, J., jan. 2019, I : Sports Medicine. 49, 1, s. 145-158 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  6. Udgivet

    Active surveillance for localized prostate cancer. Nationwide, observational study

    Thomsen, F. B., Jakobsen, H., Langkilde, N. C., Borre, M., Jakobsen, E. B., Frey, A., Lund, L., Lunden, D., Dahl, C., Helgstrand, J. T. & Brasso, K., 2019, I : The Journal of urology. 201, 3, s. 520-527

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  7. E-pub ahead of print

    Educational level and the risk of depression after prostate cancer

    Friberg, A. S., Moustsen, I. R., Larsen, S. B., Hartung, T. J., Andersen, E. W., Olsen, M. H., Tjønneland, A., Kjaer, S. K., Johansen, C., Brasso, K. & Dalton, S. O., 2019.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  8. Udgivet

    Prostate artery embolisation for benign prostatic hyperplasia: a systematic review and meta-analysis

    Malling, B., Røder, M. A., Brasso, K., Forman, J., Taudorf, M. & Lönn, L., 2019, I : European Radiology. 29, 1, s. 287-98

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningpeer review

  9. Udgivet

    Proteogenomic characterization of patient-derived xenografts highlights the role of REST in neuroendocrine differentiation of castration-resistant prostate cancer

    Flores-Morales, A., Bergmann, T. B., Lavallee, C., Batth, T. S., Lin, D., Lerdrup, M., Friis, S., Bartels, A., Kristensen, G., Krzyzanowska, A., Xue, H., Fazli, L., Hansen, K., Røder, M. A., Brasso, K., Moreira, J. M., Bjartell, A., Wang, Y., Olsen, J. V., Collins, C. C. & Iglesias-Gato, D., 2019, I : Clinical Cancer Research. 25, 2, s. 595-608

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  10. E-pub ahead of print

    SPCG-15: a prospective randomized study comparing primary radical prostatectomy and primary radiotherapy plus androgen deprivation therapy for locally advanced prostate cancer

    Stranne, J., Brasso, K., Brennhovd, B., Johansson, E., Jäderling, F., Kouri, M., Lilleby, W., Meidahl Petersen, P., Mirtti, T., Pettersson, A., Rannikko, A., Thellenberg, C. & Akre, O., 2019, I : Scandinavian Journal of Urology . s. e-pub

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  11. 2018
  12. Udgivet

    Predictive value of combined analysis of pro-NPY and ERG in localized prostate cancer

    Kristensen, G., Røder, M. A., Berg, K. D., Elversang, J., Iglesias-Gato, D., Moreira, J., Toft, B. G. & Brasso, K., okt. 2018, I : APMIS - Journal of Pathology, Microbiology and Immunology. 126, 10, s. 804-813 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  13. Udgivet

    Prostataarterieembolisering er en ny behandlingsmulighed ved prostatalidelser

    Malling, B., Lönn, L. B., Frevert, S., Lindh, M., Bagi, P., Vejborg, I., Brasso, K. & Røder, M. A., 13 aug. 2018, I : Ugeskrift for Laeger. 180, 33, s. V01180004

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  14. Udgivet

    Trends in incidence and 5-year mortality in men with newly diagnosed, metastatic prostate cancer-A population-based analysis of 2 national cohorts

    Helgstrand, J. T., Røder, M. A., Klemann, N., Toft, B. G., Lichtensztajn, D. Y., Brooks, J. D., Brasso, K., Vainer, B. & Iversen, P., 15 jul. 2018, I : Cancer. 124, 14, s. 2931-2938 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  15. Udgivet

    Apalutamide Treatment and Metastasis-free Survival in Prostate Cancer

    Smith, M. R., Saad, F., Chowdhury, S., Oudard, S., Hadaschik, B. A., Graff, J. N., Olmos, D., Mainwaring, P. N., Lee, J. Y., Uemura, H., Lopez-Gitlitz, A., Trudel, G. C., Espina, B. M., Shu, Y., Park, Y. C., Rackoff, W. R., Yu, M. K., Small, E. J., SPARTAN Investigators & Brasso, K., 12 apr. 2018, I : The New England journal of medicine. 378, 15, s. 1408-1418 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  16. Udgivet

    Cytoreductive prostatectomy in metastatic prostate cancer: a systematic review

    Becker, J. A., Berg, K. D., Røder, M. A., Brasso, K. & Iversen, P., jan. 2018, I : Scandinavian Journal of Urology. 52, 1, s. 1-7 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningpeer review

  17. Udgivet

    Finasteride treatment and male breast cancer: a register-based cohort study in four Nordic countries

    Meijer, M., Thygesen, L. C., Green, A., Emneus, M., Brasso, K., Iversen, P., Pukkala, E., Bolin, K., Stavem, K. & Ersbøll, A. K., jan. 2018, I : Cancer Medicine. 7, 1, s. 254-260 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  18. Udgivet

    5hmC expression predicts biochemical failure following radical prostatectomy in prostate cancer patients with ERG negative tumors

    Kristensen, G., Røder, M. A., Berg, K. D., Toft, B. G., Strand, S. H., Høyer, S., Borre, M., Sorensen, K. D. & Brasso, K., 2018.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  19. Udgivet

    Active surveillance for localized prostate cancer: update of a prospective single-center cohort

    Thostrup, M., Thomsen, F. B., Iversen, P. & Brasso, K., 2018, I : Scandinavian Journal of Urology. 52, 1, s. 14-19

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  20. Udgivet
  21. Udgivet

    Football training over 5 years is associated with preserved femoral bone mineral density in men with prostate cancer

    Uth, J., Fristrup, B., Haahr, R. D., Brasso, K., Helge, J. W., Rørth, M., Midtgaard, J., Helge, E. W. & Krustrup, P., 2018, I : Scandinavian journal of medicine & science in sports. 28, Suppl. 1, s. 61-73 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  22. Udgivet
  23. Udgivet

    Lifestyle, anthropometry and cardiovascular risk factors does not explain increased risk of cardiovascular disease in prostate cancer patients

    Moustsen, I. R., Larsen, S. B., Duun-Henriksen, A. K., Tjønneland, A., Kjaer, S. K., Olsen, J. H., Brasso, K., Johansen, C. & Dalton, S. O., 2018.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  24. Udgivet

    Prognostic value of combined analysis of pro-NPY and ERG in prostate cancer

    Kristensen, G., Røder, M. A., Berg, K. D., Elversang, J., Toft, B. G. & Brasso, K., 2018.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  25. Udgivet

    Reply to M. Nayan et al

    Larsen, S. B., Dehlendorff, C., Skriver, C., Dalton, S. O., Jespersen, C. G., Borre, M., Brasso, K., Nørgaard, M., Johansen, C., Sørensen, H. T., Hallas, J. & Friis, S., 2018, I : Journal of clinical oncology : official journal of the American Society of Clinical Oncology. 36, 6, s. 629-630

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatForskningpeer review

  26. Udgivet

    Risk of mortality after TUR-P in Denmark: Results from DaPCaR

    Klemann, N., Helgstrand, J. T., Brasso, K., Toft, B., Vainer, B., Iversen, P. & Røder, M. A., 2018.

    Publikation: KonferencebidragPosterForskningpeer review

  27. Udgivet

    Socioeconomic position and the risk of major cardiovascular events among prostate cancer patients

    Moustsen, I. R., Larsen, S. B., Friberg, A. S., Duun-Henriksen, A. K., Tjønneland, A., Kjaear, S. K., Brasso, K., Johansen, C. & Dalton, S. O., 2018.

    Publikation: KonferencebidragKonferenceabstrakt til konferenceForskningpeer review

  28. Udgivet
  29. Udgivet

    The "Football is Medicine" platform-scientific evidence, large-scale implementation of evidence-based concepts and future perspectives

    Krustrup, P., Williams, C. A., Mohr, M., Hansen, P. R., Helge, E. W., Elbe, A-M., de Sousa, M., Dvorak, J., Junge, A., Hammami, A., Holtermann, A., Larsen, M. N., Kirkendall, D., Schmidt, J. F., Andersen, T. R., Buono, P., Rørth, M., Parnell, D., Ottesen, L., Bennike, S., Nielsen, J. J., Mendham, A. E., Zar, A., Uth, J., Hornstrup, T., Brasso, K., Nybo, L., Krustrup, B. R., Meyer, T., Aagaard, P., Andersen, J. L., Hubball, H., Reddy, P. A., Ryom, K., Lobelo, F., Barene, S., Helge, J. W., Fatouros, I. G., Nassis, G. P., Xu, J. C., Pettersen, S. A., Calbet, J. A., Seabra, A., Rebelo, A. N., Figueiredo, P., Póvoas, S., Castagna, C., Milanovic, Z., Bangsbo, J., Randers, M. B. & Brito, J., 2018, I : Scandinavian journal of medicine & science in sports. 28 Suppl 1, s. 3-7 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  30. Udgivet

    The CPC Risk Calculator: A New App to Predict Prostate-specific Antigen Recurrence During Follow-up After Radical Prostatectomy

    Røder, M. A., Berg, K. D., Loft, M. D., Thomsen, F. B., Ferrari, M., Kurbegovic, S., Rytgaard, H. C., Gruschy, L., Brasso, K., Gerds, T. A., Kjær, A., Brooks, J. D. & Iversen, P., 2018, I : European Urology Focus. 4, 3, s. 360-68

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  31. Udgivet
  32. 2017
  33. Udgivet
  34. Udgivet
  35. Udgivet

    Diagnostic characteristics of lethal prostate cancer

    Helgstrand, J. T., Røder, M. A., Klemann, N., Toft, B. G., Brasso, K., Vainer, B. & Iversen, P., okt. 2017, I : European journal of cancer (Oxford, England : 1990). 84, s. 18-26 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  36. Udgivet

    Isolated testicular prostate cancer metastasis

    Maibom, S. L., Jacobsen, A., Hansen, R. B. & Brasso, K., okt. 2017, I : Scandinavian Journal of Urology. 51, 5, s. 426-427 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  37. Udgivet

    Postdiagnosis Statin Use and Mortality in Danish Patients With Prostate Cancer

    Larsen, S. B., Dehlendorff, C., Skriver, C., Dalton, S. O., Jespersen, C. G., Borre, M., Brasso, K., Nørgaard, M., Johansen, C., Sørensen, H. T., Hallas, J. & Friis, S., okt. 2017, I : Journal of clinical oncology : official journal of the American Society of Clinical Oncology. 35, 29, s. 3290-3297

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  38. Udgivet

    Socioeconomic position and mortality among patients with prostate cancer - influence of mediating factors

    Larsen, S. B., Brasso, K., Christensen, J., Johansen, C., Tjønneland, A., Friis, S., Iversen, P. & Dalton, S. O., apr. 2017, I : Acta oncologica (Stockholm, Sweden). 56, 4, s. 563-568

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  39. Udgivet
  40. Udgivet
  41. Udgivet
  42. Udgivet
  43. Udgivet

    Does Cytoreductive Prostatectomy Really Have an Impact on Prognosis in Prostate Cancer Patients with Low-volume Bone Metastasis? Results from a Prospective Case-Control Study

    Steuber, T., Berg, K. D., Røder, M. A., Brasso, K., Iversen, P., Huland, H., Tiebel, A., Schlomm, T., Haese, A., Salomon, G., Budäus, L., Tilki, D., Heinzer, H., Graefen, M. & Mandel, P., 2017, I : European Urology Focus. 3, 6, s. 646-49

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  44. Udgivet
  45. 2016
  46. Udgivet

    Improved survival for patients with de novo metastatic prostate cancer in the last 20 years

    Berg, K. D., Thomsen, F. B., Mikkelsen, M. K., Ingimarsdóttir, I. J., Hansen, R. B., Kejs, A. M. T. & Brasso, K., 23 dec. 2016, I : European journal of cancer (Oxford, England : 1990). 72, s. 20-27 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  47. Udgivet

    Clinical characteristics and primary management of patients diagnosed with prostate cancer between 2007 and 2013: status from a Danish primary referral center

    Thomsen, F. B., Mikkelsen, M. K., Hansen, R. B., Krug, A. H., Glenthøj, A., Stattin, P. & Brasso, K., dec. 2016, I : Acta oncologica (Stockholm, Sweden). 55, 12, s. 1456-1460. 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  48. Udgivet
  49. Udgivet

    Prognostic implications of 2005 Gleason grade modification. Population-based study of biochemical recurrence following radical prostatectomy

    Thomsen, F. B., Folkvaljon, Y., Brasso, K., Loeb, S., Robinson, D., Egevad, L. & Stattin, P., nov. 2016, I : Journal of Surgical Oncology. 114, 6, s. 664-670

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  50. Udgivet

    The Movember campaign: Impact on referral patterns and diagnosis of prostate cancer

    Thomsen, F. B., Kramer Mikkelsen, M., Hansen, R. B. & Brasso, K., 28 okt. 2016, I : Scandinavian Journal of Public Health. 44, 3, s. 228-32

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  51. Udgivet

    The Danish Prostate Cancer Database

    Nguyen-Nielsen, M., Høyer, S., Friis, S., Hansen, S., Brasso, K., Jakobsen, E. B., Moe, M., Larsson, H., Søgaard, M., Nakano, A. & Borre, M., 25 okt. 2016, I : Clinical Epidemiology. 8, s. 649-653 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  52. Udgivet
  53. Udgivet

    Danish Prostate Cancer Registry - methodology and early results from a novel national database

    Helgstrand, J. T., Klemann, N., Røder, M. A., Toft, B. G., Brasso, K., Vainer, B. & Iversen, P., 27 sep. 2016, I : Clinical Epidemiology. 8, s. 351-360 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  54. Udgivet

    Low-dose aspirin or other nonsteroidal anti-inflammatory drug use and prostate cancer risk: a nationwide study

    Skriver, C., Dehlendorff, C., Borre, M., Brasso, K., Sørensen, H. T., Hallas, J., Larsen, S. B., Tjønneland, A. & Friis, S., sep. 2016, I : Cancer causes & control : CCC. 27, 9, s. 1067-79 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Forrige 1 2 3 4 Næste