Forskning
Udskriv Udskriv
Switch language
Region Hovedstaden - en del af Københavns Universitetshospital
  • Eksportér publikationer
  1. 2020
  2. Udgivet
  3. E-pub ahead of print
  4. 2019
  5. Udgivet
  6. E-pub ahead of print
  7. Udgivet

    Delayed cerebral ischaemia in patients with aneurysmal subarachnoid haemorrhage: Functional outcome and long-term mortality

    Olsen, M. H., Orre, M., Leisner, A. C. W., Rasmussen, R., Bache, S., Welling, K-L., Eskesen, V. & Møller, K., okt. 2019, I : Acta Anaesthesiologica Scandinavica. 63, 9, s. 1191-1199 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  8. Udgivet

    Soluble ST2 links inflammation to outcome after subarachnoid hemorrhage

    Bevers, M. B., Wolcott, Z., Bache, S., Hansen, C., Sastre, C., Mylvaganam, R., Koch, M. J., Patel, A. B., Møller, K. & Kimberly, W. T., sep. 2019, I : Annals of Neurology. 86, 3, s. 384-394 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  9. Udgivet

    High-dose naloxone, an experimental tool uncovering latent sensitisation: pharmacokinetics in humans

    Papathanasiou, T., Springborg, A. D., Kongstad, K. T., Staerk, D., Møller, K., Taylor, B. K., Lund, T. M. & Werner, M. U., aug. 2019, I : British Journal of Anaesthesia. 123, 2, s. e204-e214

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  10. Udgivet

    Aneurismal subaraknoidalblødning

    Olsen, M. H., Lilja-Cyron, A., Bache, S., Eskesen, V. & Møller, K., 29 jul. 2019, I : Ugeskrift for Laeger. 181, 31, s. V01190019

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  11. Udgivet

    Observations of the communication practices between nurses and patients in an oncology outpatient clinic

    Prip, A., Pii, K. H., Møller, K. A., Nielsen, D. L., Thorne, S. E. & Jarden, M., jun. 2019, I : European journal of oncology nursing : the official journal of European Oncology Nursing Society. 40, s. 120-125 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  12. Udgivet

    Casein Glycomacropeptide as nutritional supplement for patients with Phenylketonuria: CGMP for patients with PKU

    Ahring, K., 30 maj 2019, 110 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

  13. Udgivet
  14. Udgivet
  15. Udgivet
  16. Udgivet

    Development of a quality indicator set to measure and improve quality of ICU care for patients with traumatic brain injury

    Huijben, J. A., Wiegers, E. J. A., de Keizer, N. F., Maas, A. I. R., Menon, D., Ercole, A., Citerio, G., Lecky, F., Wilson, L., Cnossen, M. C., Polinder, S., Steyerberg, E. W., van der Jagt, M., Lingsma, H. F., Delphi panel & Møller, K., 22 mar. 2019, I : Critical care (London, England). 23, 1, s. 95

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  17. Udgivet

    Delirium assessment in neuro-critically ill patients: A validation study

    Larsen, L. K., Frøkjaer, V. G., Nielsen, J. S., Skrobik, Y., Winkler, Y., Møller, K., Petersen, M. & Egerod, I., mar. 2019, I : Acta Anaesthesiologica Scandinavica. 63, 3, s. 352-359 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  18. Udgivet
  19. Udgivet
  20. Udgivet

    Copenhagen Head Injury Ciclosporin (CHIC) Study: A Phase IIa Safety, Pharmacokinetics, and Biomarker Study of Ciclosporin in Severe Traumatic Brain Injury Patients

    Kelsen, J., Karlsson, M., Hansson, M. J., Yang, Z., Fischer, W., Hugerth, M., Nordström, C-H., Åstrand, R., Keep, M. F., Kilbaugh, T., Wang, K. K. W., Møller, K., Juhler, M. & Elmér, E., 2019, I : Journal of Neurotrauma. 36, 3, s. 3253-3263

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  21. Udgivet

    Intracranial pressure during hemodialysis in patients with acute brain injury

    Lund, A., Damholt, M. B., Wiis, J., Kelsen, J., Strange, D. G. & Møller, K., 2019, I : Acta Anaesthesiologica Scandinavica. 63, 4, s. 493-499

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  22. Udgivet
  23. Udgivet
  24. 2018
  25. Udgivet
  26. Udgivet

    Amyotrophic lateral sclerosis: The complement and inflammatory hypothesis

    Kjældgaard, A-L., Pilely, K., Olsen, K. S., Pedersen, S. W., Lauritsen, A. Ø., Møller, K. & Garred, P., okt. 2018, I : Molecular Immunology. 102, s. 14-25 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  27. Udgivet
  28. Udgivet

    Reply to "Normal range for cytokines should be reported"

    Anthon, C. T., Møller, K. & Perner, A., okt. 2018, I : Acta Anaesthesiologica Scandinavica. 62, 9, s. 1328-1329 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatForskningpeer review

  29. Udgivet

    Prevalence and geographical distribution of insulin pump therapy in the Central Denmark Region and its association with metabolic parameters

    Kampmann, U., Madsen, L. R., Bjerg, L., Witte, D. R., Hasselstrøm, K., Østergård, T., Alstrup, K., Møller, M. K., Dylmer, D. & Hansen, K. W., jul. 2018, I : Diabetes Research and Clinical Practice. 141, s. 148-155 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  30. Udgivet

    Twin DNA Methylation Profiling Reveals Flare-Dependent Interferon Signature and B Cell Promoter Hypermethylation in Systemic Lupus Erythematosus

    Ulff-Møller, C. J., Asmar, F., Liu, Y., Svendsen, A. J., Busato, F., Grønbaek, K., Tost, J. & Jacobsen, S., jun. 2018, I : Arthritis & rheumatology (Hoboken, N.J.). 70, 6, s. 878-890 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  31. Udgivet
  32. Udgivet

    Personalized mathematical model of endotoxin-induced inflammatory responses in young men and associated changes in heart rate variability

    Brady, R., Frank-Ito, D. O., Tran, H. T., Janum, S., Møller, K., Brix, S., Ottesen, J. T., Mehlsen, J. & Olufsen, M. S., 1 jan. 2018, I : Mathematical Modelling of Natural Phenomena. 13, 5, 42.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  33. Udgivet

    A reassessment of the blood-brain barrier transport of large neutral amino acids during acute systemic inflammation in humans

    Dahl, R. H., Berg, R. M. G., Taudorf, S., Bailey, D. M., Lundby, C., Larsen, F. S. & Møller, K., 2018, I : Clinical Physiology and Functional Imaging. 38, 4, s. 656-662

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  34. Udgivet
  35. Udgivet
  36. Udgivet

    Increasing risk of psychiatric morbidity after childhood onset type 1 diabetes: a population-based cohort study

    Dybdal, D., Tolstrup, J. S., Sildorf, S. M., Boisen, K. A., Svensson, J., Skovgaard, A. M. & Teilmann, G. K., 2018, I : Diabetologia. 61, 4, s. 831-838

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  37. Udgivet

    Induced hypothermia in patients with septic shock and respiratory failure (CASS): a randomised, controlled, open-label trial

    Itenov, T. S., Johansen, M. E., Bestle, M., Thormar, K., Hein, L., Gyldensted, L., Lindhardt, A., Christensen, H., Estrup, S., Pedersen, H. P., Harmon, M., Soni, U. K., Perez-Protto, S., Wesche, N., Skram, U., Petersen, J. A., Mohr, T., Waldau, T., Poulsen, L. M., Strange, D., Juffermans, N. P., Sessler, D. I., Tønnesen, E., Møller, K., Kristensen, D. K., Cozzi-Lepri, A., Lundgren, J. D., Jensen, J-U. & Cooling and Surviving Septic Shock (CASS) Trial Collaboration, 2018, I : The Lancet Respiratory Medicine. 6, 3, s. 183-192

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  38. Udgivet

    Poor Metabolic Control in Children and Adolescents With Type 1 Diabetes and Psychiatric Comorbidity

    Sildorf, S. M., Breinegaard, N., Lindkvist, E. B., Tolstrup, J. S., Boisen, K. A., Teilmann, G. K., Skovgaard, A. M. & Svensson, J., 2018, I : Diabetes Care. 41, 11, s. 2289-2296

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  39. Udgivet

    The Patient-Healthcare Professional Relationship and Communication in the Oncology Outpatient Setting: A Systematic Review

    Prip, A., Møller, K. A., Nielsen, D. L., Jarden, M., Olsen, M-H. & Danielsen, A. K., 2018, I : Cancer Nursing. 41, 5, s. E11-E22 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  40. Udgivet
  41. 2017
  42. Udgivet

    Functional MRI for Assessment of the Default Mode Network in Acute Brain Injury

    Kondziella, D., Fisher, P. M., Larsen, V. A., Hauerberg, J., Fabricius, M., Møller, K. & Knudsen, G. M., dec. 2017, I : Neurocritical Care. 27, 3, s. 401-406 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  43. Udgivet

    Cross-Validation of a Glucose-Insulin-Glucagon Pharmacodynamics Model for Simulation Using Data From Patients With Type 1 Diabetes

    Wendt, S. L., Ranjan, A., Møller, J. K., Schmidt, S., Knudsen, C. B., Holst, J. J., Madsbad, S., Madsen, H. T., Nørgaard, K. & Jørgensen, J. B., 1 nov. 2017, I : Journal of diabetes science and technology. 11, 6, s. 1101-1111

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  44. Udgivet
  45. Udgivet

    MicroRNA Changes in Cerebrospinal Fluid After Subarachnoid Hemorrhage

    Bache, S., Rasmussen, R., Rossing, M., Laigaard, F. P., Nielsen, F. C. & Møller, K., sep. 2017, I : Stroke. 48, 9, s. 2391-2398 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  46. Sundhedsledelse med brugerperspektiv

    Lomborg, K., 25 aug. 2017, Ledelse i Sundhedsvæsenet: På hospitaler, i kommuner og i praksis. Bendix, H. W., Digmann, A., Jørgensen, P. & Pedersen, K. M. (red.). 1 udg. København : Gyldendal, Bind 1. s. 329-345 16 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  47. Udgivet

    Family history of systemic lupus erythematosus and risk of autoimmune disease: Nationwide Cohort Study in Denmark 1977-2013

    Ulff-Møller, C. J., Simonsen, J., Kyvik, K. O., Jacobsen, S. & Frisch, M., 1 jun. 2017, I : Rheumatology (Oxford, England). 56, 6, s. 957-964 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  48. Udgivet
  49. Udgivet

    Bystander Efforts and 1-Year Outcomes in Out-of-Hospital Cardiac Arrest

    Kragholm, K., Wissenberg, M., Mortensen, R. N., Hansen, S. M., Malta Hansen, C., Thorsteinsson, K., Rajan, S., Lippert, F., Folke, F., Gislason, G., Køber, L., Fonager, K., Jensen, S. E., Gerds, T. A., Torp-Pedersen, C. & Rasmussen, B. S., 4 maj 2017, I : The New England journal of medicine. 376, 18, s. 1737-1747 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  50. Udgivet

    Increased galectin-3 may serve as a serologic signature of pre-rheumatoid arthritis while markers of synovitis and cartilage do not differ between early undifferentiated arthritis subsets

    Issa, S. F., Duer, A., Østergaard, M., Hørslev-Petersen, K., Hetland, M. L., Hansen, M. S., Junker, K., Lindegaard, H. M., Møller, J. M. & Junker, P., 26 apr. 2017, I : Arthritis Research and Therapy. 19, 1, s. 80

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  51. Udgivet

    Pyrexia's effect on the CBG-cortisol thermocouple, rather than CBG cleavage, elevates the acute free cortisol response to TNF-α in humans

    Nenke, M. A., Nielsen, S. T., Lehrskov, L. L., Lewis, J. G., Rankin, W., Møller, K. & Torpy, D. J., mar. 2017, I : Stress. 20, 2, s. 183-188 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  52. Udgivet

    A Scandcleft randomised trials of primary surgery for unilateral cleft lip and palate: 1. Planning and management

    Semb, G., Enemark, H., Friede, H., Paulin, G., Lilja, J., Rautio, J., Andersen, M., Åbyholm, F., Lohmander, A., Shaw, W., Pedersen, K. M., Heliövaara, A., Bolund, S., Hukki, J., Vindenes, H., Davenport, P., Arctander, K., Larson, O., Berggren, A. R., Whitby, D., Leonard, A., Neovius, E., Elander, A., Willadsen, E., Bannister, R. P., Bradbury, E., Henningsson, G., Persson, C., Eyres, P., Emborg, B., Kisling-Møller, M., Küseler, A., Granhof Black, B., Schöps, A., Bau, A., Boers, M., Andersen, H. S., Jeppesen, K., Marxen, D., Paaso, M., Hölttä, E., Alaluusua, S., Turunen, L., Humerinta, K., Elfving-Little, U., Tørdal, I. B., Kjøll, L., Aukner, R., Hide, Ø., Feragen, K. B., Rønning, E., Skaare, P., Brinck, E., Semmingsen, A-M., Lindberg, N., Bowden, M., Davies, J., Mooney, J., Bellardie, H., Schofield, N., Nyberg, J., Lundberg, M., Karsten, A. L-A., Larson, M., Holmefjord, A., Reisæter, S., Pedersen, N-H., Rasmussen, T., Tindlund, R., Sæle, P., Blomhoff, R., Jacobsen, G., Havstam, C., Rizell, S., Enocson, L., Hagberg, C., Najar Chalien, M., Paganini, A., Lundeborg, I., Marcusson, A., Mjönes, A-B., Gustavsson, A., Hayden, C., McAleer, E., Slevan, E., Gregg, T. & Worthington, H. V., feb. 2017, I : Journal of Plastic Surgery and Hand Surgery. 51, 1, s. 2-13 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  53. Udgivet
  54. Udgivet
Forrige 1 2 3 4 Næste