Forskning
Udskriv Udskriv
Switch language
Region Hovedstaden - en del af Københavns Universitetshospital
  • Eksportér publikationer
  1. 2020
  2. E-pub ahead of print

    The DANish randomized, double-blind, placebo controlled trial in patients with chronic HEART failure (DANHEART): A 2 x 2 factorial trial of hydralazine-isosorbide dinitrate in patients with chronic heart failure (H-HeFT) and metformin in patients with chronic heart failure and diabetes or prediabetes (met-HeFT)

    Wiggers, H., Køber, L., Gislason, G., Schou, M., Poulsen, M. K., Vraa, S., Nielsen, O. W., Bruun, N. E., Nørrelund, H., Hollingdal, M., Barasa, A., Bøttcher, M., Dodt, K., Hansen, V. B., Nielsen, G., Knudsen, A. S., Lomholdt, J., Mikkelsen, K. V., Jonczy, B., Brønnum-Schou, J., Poenaru, M. P., Abdulla, J., Raymond, I., Mahboubi, K., Sillesen, K., Serup-Hansen, K., Madsen, J. S., Kristensen, S. L., Larsen, A. H., Bøtker, H. E., Torp-Petersen, C., Eiskjær, H., Møller, J., Hassager, C., Steffensen, F. H., Bibby, B. M., Refsgaard, J., Høfsten, D. E., Mellemkjær, S. & Gustafsson, F., 8 okt. 2020, I : American Heart Journal.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. Udgivet
  4. Udgivet

    Hypozincaemia is associated with severity of aneurysmal subarachnoid haemorrhage: a retrospective cohort study

    Arleth, T., Olsen, M. H., Orre, M., Rasmussen, R., Bache, S., Eskesen, V., Frikke-Schmidt, R. & Møller, K., jun. 2020, I : Acta Neurochirurgica. 162, 6, s. 1417-1424 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  5. Udgivet

    Newborn body composition after maternal bariatric surgery

    Carlsen, E. M., Renault, K. M., Møller, B. K., Nørgaard, K., Beck Jensen, J-E., Lauenborg, J., Cortes, D. & Pryds, O., 13 maj 2020, I : PLoS One. 15, 5, e0231579.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  6. Udgivet

    Influence of Infant Cleft Dimensions on Velopharyngeal Function in 5-Year-Old Danish Children Born With Unilateral Cleft Lip and Palate

    Botticelli, S., Küseler, A., Mølsted, K., Andersen, H. S., Boers, M., Shoeps, A., Emborg, B. K., Kisling-Møller, M., Pedersen, T. K., Andersen, M. & Willadsen, E., apr. 2020, I : Cleft Palate-Craniofacial Journal. 57, 4, s. 420-429 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  7. Udgivet
  8. Udgivet
  9. E-pub ahead of print
  10. 2019
  11. Udgivet
  12. Udgivet
  13. Udgivet

    Delayed cerebral ischaemia in patients with aneurysmal subarachnoid haemorrhage: Functional outcome and long-term mortality

    Olsen, M. H., Orre, M., Leisner, A. C. W., Rasmussen, R., Bache, S., Welling, K-L., Eskesen, V. & Møller, K., okt. 2019, I : Acta Anaesthesiologica Scandinavica. 63, 9, s. 1191-1199 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  14. Udgivet

    Soluble ST2 links inflammation to outcome after subarachnoid hemorrhage

    Bevers, M. B., Wolcott, Z., Bache, S., Hansen, C., Sastre, C., Mylvaganam, R., Koch, M. J., Patel, A. B., Møller, K. & Kimberly, W. T., sep. 2019, I : Annals of Neurology. 86, 3, s. 384-394 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  15. Udgivet

    High-dose naloxone, an experimental tool uncovering latent sensitisation: pharmacokinetics in humans

    Papathanasiou, T., Springborg, A. D., Kongstad, K. T., Staerk, D., Møller, K., Taylor, B. K., Lund, T. M. & Werner, M. U., aug. 2019, I : British Journal of Anaesthesia. 123, 2, s. e204-e214

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  16. Udgivet

    Aneurismal subaraknoidalblødning

    Olsen, M. H., Lilja-Cyron, A., Bache, S., Eskesen, V. & Møller, K., 29 jul. 2019, I : Ugeskrift for Laeger. 181, 31, s. V01190019

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  17. Udgivet

    Observations of the communication practices between nurses and patients in an oncology outpatient clinic

    Prip, A., Pii, K. H., Møller, K. A., Nielsen, D. L., Thorne, S. E. & Jarden, M., jun. 2019, I : European journal of oncology nursing : the official journal of European Oncology Nursing Society. 40, s. 120-125 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  18. Udgivet

    Casein Glycomacropeptide as nutritional supplement for patients with Phenylketonuria: CGMP for patients with PKU

    Ahring, K., 30 maj 2019, 110 s.

    Publikation: Bog/antologi/afhandling/rapportPh.d.-afhandlingForskning

  19. Udgivet
  20. Udgivet
  21. Udgivet
  22. Udgivet

    Intracranial pressure during hemodialysis in patients with acute brain injury

    Lund, A., Damholt, M. B., Wiis, J., Kelsen, J., Strange, D. G. & Møller, K., 1 apr. 2019, I : Acta Anaesthesiologica Scandinavica. 63, 4, s. 493-499 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  23. Udgivet

    Development of a quality indicator set to measure and improve quality of ICU care for patients with traumatic brain injury

    Huijben, J. A., Wiegers, E. J. A., de Keizer, N. F., Maas, A. I. R., Menon, D., Ercole, A., Citerio, G., Lecky, F., Wilson, L., Cnossen, M. C., Polinder, S., Steyerberg, E. W., van der Jagt, M., Lingsma, H. F., Delphi panel & Møller, K., 22 mar. 2019, I : Critical care (London, England). 23, 1, s. 95

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  24. Udgivet

    Delirium assessment in neuro-critically ill patients: A validation study

    Larsen, L. K., Frøkjaer, V. G., Nielsen, J. S., Skrobik, Y., Winkler, Y., Møller, K., Petersen, M. & Egerod, I., mar. 2019, I : Acta Anaesthesiologica Scandinavica. 63, 3, s. 352-359 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  25. Udgivet
  26. Udgivet
  27. Udgivet

    Copenhagen Head Injury Ciclosporin (CHIC) Study: A Phase IIa Safety, Pharmacokinetics, and Biomarker Study of Ciclosporin in Severe Traumatic Brain Injury Patients

    Kelsen, J., Karlsson, M., Hansson, M. J., Yang, Z., Fischer, W., Hugerth, M., Nordström, C-H., Åstrand, R., Keep, M. F., Kilbaugh, T., Wang, K. K. W., Møller, K., Juhler, M. & Elmér, E., 2019, I : Journal of Neurotrauma. 36, 3, s. 3253-3263

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  28. Udgivet
  29. 2018
  30. Udgivet
  31. Udgivet

    Amyotrophic lateral sclerosis: The complement and inflammatory hypothesis

    Kjældgaard, A-L., Pilely, K., Olsen, K. S., Pedersen, S. W., Lauritsen, A. Ø., Møller, K. & Garred, P., okt. 2018, I : Molecular Immunology. 102, s. 14-25 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  32. Udgivet
  33. Udgivet

    Reply to "Normal range for cytokines should be reported"

    Anthon, C. T., Møller, K. & Perner, A., okt. 2018, I : Acta Anaesthesiologica Scandinavica. 62, 9, s. 1328-1329 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatForskningpeer review

  34. Udgivet

    Prevalence and geographical distribution of insulin pump therapy in the Central Denmark Region and its association with metabolic parameters

    Kampmann, U., Madsen, L. R., Bjerg, L., Witte, D. R., Hasselstrøm, K., Østergård, T., Alstrup, K., Møller, M. K., Dylmer, D. & Hansen, K. W., jul. 2018, I : Diabetes Research and Clinical Practice. 141, s. 148-155 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  35. Udgivet

    Twin DNA Methylation Profiling Reveals Flare-Dependent Interferon Signature and B Cell Promoter Hypermethylation in Systemic Lupus Erythematosus

    Ulff-Møller, C. J., Asmar, F., Liu, Y., Svendsen, A. J., Busato, F., Grønbaek, K., Tost, J. & Jacobsen, S., jun. 2018, I : Arthritis & rheumatology. 70, 6, s. 878-890 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  36. Udgivet
  37. Udgivet

    Personalized mathematical model of endotoxin-induced inflammatory responses in young men and associated changes in heart rate variability

    Brady, R., Frank-Ito, D. O., Tran, H. T., Janum, S., Møller, K., Brix, S., Ottesen, J. T., Mehlsen, J. & Olufsen, M. S., 1 jan. 2018, I : Mathematical Modelling of Natural Phenomena. 13, 5, 42.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  38. Udgivet

    A reassessment of the blood-brain barrier transport of large neutral amino acids during acute systemic inflammation in humans

    Dahl, R. H., Berg, R. M. G., Taudorf, S., Bailey, D. M., Lundby, C., Larsen, F. S. & Møller, K., 2018, I : Clinical Physiology and Functional Imaging. 38, 4, s. 656-662

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  39. Udgivet
  40. Udgivet
  41. Udgivet

    Increasing risk of psychiatric morbidity after childhood onset type 1 diabetes: a population-based cohort study

    Dybdal, D., Tolstrup, J. S., Sildorf, S. M., Boisen, K. A., Svensson, J., Skovgaard, A. M. & Teilmann, G. K., 2018, I : Diabetologia. 61, 4, s. 831-838

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  42. Udgivet

    Induced hypothermia in patients with septic shock and respiratory failure (CASS): a randomised, controlled, open-label trial

    Itenov, T. S., Johansen, M. E., Bestle, M., Thormar, K., Hein, L., Gyldensted, L., Lindhardt, A., Christensen, H., Estrup, S., Pedersen, H. P., Harmon, M., Soni, U. K., Perez-Protto, S., Wesche, N., Skram, U., Petersen, J. A., Mohr, T., Waldau, T., Poulsen, L. M., Strange, D., Juffermans, N. P., Sessler, D. I., Tønnesen, E., Møller, K., Kristensen, D. K., Cozzi-Lepri, A., Lundgren, J. D., Jensen, J-U. & Cooling and Surviving Septic Shock (CASS) Trial Collaboration, 2018, I : The Lancet Respiratory Medicine. 6, 3, s. 183-192

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  43. Udgivet

    Poor Metabolic Control in Children and Adolescents With Type 1 Diabetes and Psychiatric Comorbidity

    Sildorf, S. M., Breinegaard, N., Lindkvist, E. B., Tolstrup, J. S., Boisen, K. A., Teilmann, G. K., Skovgaard, A. M. & Svensson, J., 2018, I : Diabetes Care. 41, 11, s. 2289-2296

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  44. Udgivet

    The Patient-Healthcare Professional Relationship and Communication in the Oncology Outpatient Setting: A Systematic Review

    Prip, A., Møller, K. A., Nielsen, D. L., Jarden, M., Olsen, M-H. & Danielsen, A. K., 2018, I : Cancer Nursing. 41, 5, s. E11-E22 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  45. Udgivet
  46. 2017
  47. Udgivet

    Functional MRI for Assessment of the Default Mode Network in Acute Brain Injury

    Kondziella, D., Fisher, P. M., Larsen, V. A., Hauerberg, J., Fabricius, M., Møller, K. & Knudsen, G. M., dec. 2017, I : Neurocritical Care. 27, 3, s. 401-406 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  48. Udgivet

    Cross-Validation of a Glucose-Insulin-Glucagon Pharmacodynamics Model for Simulation Using Data From Patients With Type 1 Diabetes

    Wendt, S. L., Ranjan, A., Møller, J. K., Schmidt, S., Knudsen, C. B., Holst, J. J., Madsbad, S., Madsen, H. T., Nørgaard, K. & Jørgensen, J. B., 1 nov. 2017, I : Journal of diabetes science and technology. 11, 6, s. 1101-1111

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  49. Udgivet
  50. Udgivet

    MicroRNA Changes in Cerebrospinal Fluid After Subarachnoid Hemorrhage

    Bache, S., Rasmussen, R., Rossing, M., Laigaard, F. P., Nielsen, F. C. & Møller, K., sep. 2017, I : Stroke. 48, 9, s. 2391-2398 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  51. Sundhedsledelse med brugerperspektiv

    Lomborg, K., 25 aug. 2017, Ledelse i Sundhedsvæsenet: På hospitaler, i kommuner og i praksis. Bendix, H. W., Digmann, A., Jørgensen, P. & Pedersen, K. M. (red.). 1 udg. København : Gyldendal, Bind 1. s. 329-345 16 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiFormidling

  52. Udgivet

    Family history of systemic lupus erythematosus and risk of autoimmune disease: Nationwide Cohort Study in Denmark 1977-2013

    Ulff-Møller, C. J., Simonsen, J., Kyvik, K. O., Jacobsen, S. & Frisch, M., 1 jun. 2017, I : Rheumatology (Oxford, England). 56, 6, s. 957-964 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  53. Udgivet
  54. Udgivet

    Bystander Efforts and 1-Year Outcomes in Out-of-Hospital Cardiac Arrest

    Kragholm, K., Wissenberg, M., Mortensen, R. N., Hansen, S. M., Malta Hansen, C., Thorsteinsson, K., Rajan, S., Lippert, F., Folke, F., Gislason, G., Køber, L., Fonager, K., Jensen, S. E., Gerds, T. A., Torp-Pedersen, C. & Rasmussen, B. S., 4 maj 2017, I : The New England journal of medicine. 376, 18, s. 1737-1747 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Forrige 1 2 3 4 Næste