Forskning
Udskriv Udskriv
Switch language
Region Hovedstaden - en del af Københavns Universitetshospital
  • Eksportér publikationer
  1. 2018
  2. Udgivet

    Neuroticism predicts the impact of serotonin challenges on fear processing in subgenual anterior cingulate cortex

    Hornboll, B., Macoveanu, J., Nejad, A., Rowe, J., Elliott, R., Knudsen, G. M., Siebner, H. R. & Paulson, O. B. 17 dec. 2018 I : Scientific Reports. 8

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. Udgivet

    Pre-intervention test-retest reliability of EEG and ERP over four recording intervals

    Ip, C-T., Ganz, M., Ozenne, B., Sluth, L. B., Gram, M., Viardot, G., l'Hostis, P., Danjou, P., Knudsen, G. M. & Christensen, S. R. dec. 2018 I : International journal of psychophysiology : official journal of the International Organization of Psychophysiology. 134, s. 30-43 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  4. Udgivet
  5. Udgivet

    Low on energy? An energy supply-demand perspective on stress and depression

    Østergaard, L., Jørgensen, M. B. & Knudsen, G. M. nov. 2018 I : Neuroscience and Biobehavioral Reviews. 94, s. 248-270 23 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningpeer review

  6. Udgivet

    Whole-Brain Multimodal Neuroimaging Model Using Serotonin Receptor Maps Explains Non-linear Functional Effects of LSD

    Deco, G., Cruzat, J., Cabral, J., Knudsen, G. M., Carhart-Harris, R. L., Whybrow, P. C., Logothetis, N. K. & Kringelbach, M. L. 8 okt. 2018 I : Current Biology. 28, 19, s. 3065-3074.e6

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  7. Udgivet
  8. Udgivet
  9. Udgivet

    Does glucagon-like peptide-1 (GLP-1) receptor agonist stimulation reduce alcohol intake in patients with alcohol dependence: study protocol of a randomised, double-blinded, placebo-controlled clinical trial

    Antonsen, K. K., Klausen, M. K., Brunchmann, A. S., le Dous, N., Jensen, M. E., Miskowiak, K. W., Fisher, P. M., Thomsen, G. K., Rindom, H., Fahmy, T. P., Vollstaedt-Klein, S., Benveniste, H., Volkow, N. D., Becker, U., Ekstrøm, C., Knudsen, G. M., Vilsbøll, T. & Fink-Jensen, A. jul. 2018 I : BMJ Open. 8, 7, e019562

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  10. Udgivet

    Classics in Neuroimaging: The Serotonergic 2A Receptor System-from Discovery to Modern Molecular Imaging

    T L'Estrade, E., Hansen, H. D., Erlandsson, M., Ohlsson, T. G., Knudsen, G. M. & Herth, M. M. 20 jun. 2018 I : ACS Chemical Neuroscience. 9, 6, s. 1226-1229 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  11. Udgivet
  12. Udgivet
  13. Udgivet

    Self-perceived personality characteristics in seasonal affective disorder and their implications for severity of depression

    Hjordt, L. V., Dam, V. H., Ozenne, B., Hageman, I., Mc Mahon, B., Mortensen, E. L., Knudsen, G. M. & Stenbæk, D. S. 6 feb. 2018 I : Psychiatry Research. 262, s. 108-114 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  14. Udgivet
  15. Udgivet

    Combined PET/MRI: Global Warming-Summary Report of the 6th International Workshop on PET/MRI, March 27-29, 2017, Tübingen, Germany

    Bailey, D. L., Pichler, B. J., Gückel, B., Antoch, G., Barthel, H., Bhujwalla, Z. M., Biskup, S., Biswal, S., Bitzer, M., Boellaard, R., Braren, R. F., Brendle, C., Brindle, K., Chiti, A., la Fougère, C., Gillies, R., Goh, V., Goyen, M., Hacker, M., Heukamp, L., Knudsen, G. M., Krackhardt, A. M., Law, I., Morris, J. C., Nikolaou, K., Nuyts, J., Ordonez, A. A., Pantel, K., Quick, H. H., Riklund, K., Sabri, O., Sattler, B., Troost, E. G. C., Zaiss, M., Zender, L. & Beyer, T. feb. 2018 17 s.

    Publikation: AndetAndet bidragFormidling

  16. Udgivet

    High brain serotonin levels in migraine between attacks: A 5-HTreceptor binding PET study

    Deen, M., Hansen, H. D., Hougaard, A., Nørgaard, M., Eiberg, H., Lehel, S., Ashina, M. & Knudsen, G. M. 28 jan. 2018 I : NeuroImage. Clinical. 18, s. 97-102 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  17. Udgivet

    Automatic delineation of brain regions on MRI and PET images from the pig

    Villadsen, J., Hansen, H. D., Jørgensen, L. M., Keller, S. H., Andersen, F. L., Petersen, I. N., Knudsen, G. M. & Svarer, C. 15 jan. 2018 I : Journal of Neuroscience Methods. 294, s. 51-58 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  18. Udgivet

    Amygdala reactivity to fearful faces correlates positively with impulsive aggression

    da Cunha-Bang, S., Fisher, P. M., Hjordt, L. V., Holst, K. & Knudsen, G. M. 7 jan. 2018 I : Social Neuroscience. s. 1-11 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  19. Udgivet
  20. Udgivet
  21. Udgivet

    Influence of Strategic Cortical Infarctions on Pupillary Function

    Peinkhofer, C., Martens, P., Grand, J., Truelsen, T., Knudsen, G. M., Kjaergaard, J. & Kondziella, D. 2018 I : Frontiers in Neurology. 9, s. 916

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  22. E-pub ahead of print

    Migraine is associated with high brain 5-HT levels as indexed by 5-HT4 receptor binding

    Deen, M., Hougaard, A., Hansen, H. D., Svarer, C., Eiberg, H., Lehel, S., Knudsen, G. M. & Ashina, M. 2018 I : Cephalalgia. s. epub

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  23. Udgivet

    PET Imaging of the 5-HT2A Receptor System: A Tool to Study the Receptor's In Vivo Brain Function

    Herth, M. M. & Knudsen, G. M. 2018 5-HT2A Receptors in the Central Nervous System. Guiard, B. P. & Di Giovanni, G. (red.). New York: Springer International Publishing AG, New York, s. 85-134 50 s. (The Receptors, Bind 32).

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisningpeer review

  24. Udgivet
  25. 2017
  26. Udgivet

    Neuroticism Associates with Cerebral in Vivo Serotonin Transporter Binding Differently in Males and Females

    Tuominen, L., Miettunen, J., Cannon, D. M., Drevets, W. C., Frokjaer, V. G., Hirvonen, J., Ichise, M., Jensen, P. S., Keltikangas-Järvinen, L., Klaver, J. M., Knudsen, G. M., Takano, A., Suhara, T. & Hietala, J. 1 dec. 2017 I : International Journal of Neuropsychopharmacology. 20, 12, s. 963-970 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  27. Udgivet

    Functional MRI for Assessment of the Default Mode Network in Acute Brain Injury

    Kondziella, D., Fisher, P. M., Larsen, V. A., Hauerberg, J., Fabricius, M., Møller, K. & Knudsen, G. M. dec. 2017 I : Neurocritical Care. 27, 3, s. 401-406 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  28. Udgivet

    Functional Characterization of 5-HT1B Receptor Drugs in Nonhuman Primates Using Simultaneous PET-MR

    Hansen, H. D., Mandeville, J. B., Sander, C. Y., Hooker, J. M., Catana, C., Rosen, B. R. & Knudsen, G. M. 1 nov. 2017 I : The Journal of neuroscience : the official journal of the Society for Neuroscience. 37, 44, s. 10671-10678 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  29. Udgivet

    Aggression-related brain function assessed with the Point Subtraction Aggression Paradigm in fMRI

    Skibsted, A. P., Cunha-Bang, S. D., Carré, J. M., Hansen, A. E., Beliveau, V., Knudsen, G. M. & Fisher, P. M. nov. 2017 I : Aggressive Behavior. 43, 6, s. 601-610 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  30. Udgivet

    Synthesis, radiofluorination, and preliminary evaluation of the potential 5-HT2A receptor agonists [(18) F]Cimbi-92 and [(18) F]Cimbi-150

    Edgar, F. G., Hansen, H. D., Leth-Petersen, S., Ettrup, A., Kristensen, J. L., Knudsen, G. M. & Herth, M. M. okt. 2017 I : Journal of Labelled Compounds and Radiopharmaceuticals. 60, 12, s. 586-591 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  31. Udgivet

    Fenfluramine Reduces [11C]Cimbi-36 Binding to the 5-HT2A Receptor in the Nonhuman Primate Brain

    Yang, K-C., Stepanov, V., Martinsson, S., Ettrup, A., Takano, A., Knudsen, G. M., Halldin, C., Farde, L. & Finnema, S. J. 1 sep. 2017 I : International Journal of Neuropsychopharmacology. 20, 9, s. 683-691 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  32. Udgivet

    Anterior cingulate serotonin 1B receptor binding is associated with emotional response inhibition

    da Cunha-Bang, S., Hjordt, L. V., Dam, V. H., Stenbæk, D. S., Sestoft, D. M. & Knudsen, G. M. sep. 2017 I : Journal of psychiatric research. 92, s. 199-204 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  33. Udgivet
  34. Udgivet
  35. Udgivet
  36. Udgivet

    The Bipolar Illness Onset study: research protocol for the BIO cohort study

    Kessing, L. V., Munkholm, K., Faurholt-Jepsen, M., Miskowiak, K. W., Nielsen, L. B., Frikke-Schmidt, R., Ekstrøm, C. T., Winther, O., Pedersen, B. K., Poulsen, H. E., McIntyre, R. S., Kapczinski, F., Gattaz, W. F., Bardram, J., Frost, M., Mayora, O., Knudsen, G. M., Phillips, M. & Vinberg, M. 23 jun. 2017 I : B M J Open. 7, 6, s. e015462

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  37. Udgivet

    BDNF val66met association with serotonin transporter binding in healthy humans

    Fisher, P. M., Ozenne, B., Svarer, C., Adamsen, D., Lehel, S., Baaré, W. F. C., Jensen, P. S. & Knudsen, G. M. 1 jun. 2017 I : Translational psychiatry. 7, 2, s. e1029

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  38. Udgivet
  39. Udgivet

    (18)F-Labelling of electron rich iodonium ylides: application to the radiosynthesis of potential 5-HT2A receptor PET ligands

    Petersen, I. N., Villadsen, J., Hansen, H. D., Madsen, J., Jensen, A. A., Gillings, N., Lehel, S., Herth, M. M., Knudsen, G. M. & Kristensen, J. L. 23 maj 2017 I : Organic & biomolecular chemistry. 15, 20, s. 4351-4358 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  40. Udgivet

    Violent offenders respond to provocations with high amygdala and striatal reactivity

    da Cunha-Bang, S., Fisher, P. M., Hjordt, L. V., Perfalk, E., Skibsted Persson, A., Bock, C., Ohlhues Baandrup, A., Deen, M., Thomsen, C., Sestoft, D. M. & Knudsen, G. M. 1 maj 2017 I : Social Cognitive and Affective Neuroscience. 12, 5, s. 802-810 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  41. Udgivet
  42. Udgivet
  43. Udgivet

    Radiosynthesis and Evaluation of [(11)C]3-Hydroxycyclopent-1-enecarboxylic Acid as Potential PET Ligand for the High-Affinity γ-Hydroxybutyric Acid Binding Sites

    Jensen, C. H., Hansen, H. D., Bay, T., Vogensen, S. B., Lehel, S., Thiesen, L., Bundgaard, C., Clausen, R. P., Knudsen, G. M., Herth, M. M., Wellendorph, P. & Frølund, B. 18 jan. 2017 I : ACS Chemical Neuroscience. 8, 1, s. 22-27 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  44. Udgivet
  45. Udgivet
  46. Udgivet

    Crowdsourcing for error detection in cortical surface delineations

    Ganz, M., Kondermann, D., Andrulis, J., Knudsen, G. M. & Maier-Hein, L. jan. 2017 I : International journal of computer assisted radiology and surgery. 12, 1, s. 161-166 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  47. Udgivet

    Brain Networks Implicated in Seasonal Affective Disorder: A Neuroimaging PET Study of the Serotonin Transporter

    Nørgaard, M., Ganz, M., Svarer, C., Fisher, P. M., Churchill, N. W., Beliveau, V., Grady, C., Strother, S. C. & Knudsen, G. M. 2017 I : Frontiers in Neuroscience. 11, s. 614

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  48. Udgivet
  49. Udgivet
  50. Udgivet
  51. Udgivet
  52. Udgivet
Forrige 1 2 3 4 5 6 Næste