Forskning
Udskriv Udskriv
Switch language
Region Hovedstaden - en del af Københavns Universitetshospital
  • Eksportér publikationer
  1. 2020
  2. Udgivet
  3. Udgivet

    Noncontrast Computed Tomography Signs as Predictors of Hematoma Expansion, Clinical Outcome, and Response to Tranexamic Acid in Acute Intracerebral Hemorrhage

    TICH-2 Investigators, jan. 2020, I : Stroke. 51, 1, s. 121-128 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  4. 2019
  5. Udgivet

    Trends in preadmission oral anticoagulant use and clinical outcome in atrial fibrillation patients admitted with acute stroke in Denmark

    Larsen, L. K., Ovesen, C., Frost, L., Damgaard, D., Christensen, H. & Johnsen, S. P., 19 dec. 2019, I : European heart journal. Quality of care & clinical outcomes.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  6. Udgivet

    Liraglutide preserved insulin secretion in adults with newly diagnosed type 1 diabetes: the NewLira trial

    Dejgaard, T. F., Frandsen, C. S., Kielgast, U., Andersen, H. U., Thorsteinsson, B., Krarup, T., Holst, J. J. & Madsbad, S., sep. 2019, I : Diabetologia. 62, Suppl 1, s. 75 1 s., 145.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningpeer review

  7. Udgivet

    Therapeutic hypothermia for acute ischaemic stroke. Results of a European multicentre, randomised, phase III clinical trial

    EuroHYP-1 investigators, sep. 2019, I : European Stroke Journal. 4, 3, s. 254-262 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  8. Udgivet

    Liraglutide preserved insulin secretion in adults with newly diagnosed type 1 diabetes: the NewLira trial

    Dejgaard, T. F., Frandsen, C. S., Kielgast, U., Andersen, H. U., Thorsteinsson, B., Krarup, T., Holst, J. J. & Madsbad, S., jun. 2019, I : Diabetes. 68, Suppl 1, 59-OR .

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKonferenceabstrakt i tidsskriftForskningpeer review

  9. Udgivet

    Easily Conducted Tests During the First Week Post-stroke Can Aid the Prediction of Arm Functioning at 6 Months

    Ghaziani, E., Couppé, C., Siersma, V., Christensen, H., Magnusson, S. P., Sunnerhagen, K. S., Persson, H. C. & Alt Murphy, M., 2019, I : Frontiers in Neurology. 10, s. 1371

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  10. Udgivet

    Neurologiske Sygdomme

    Ashina, M., Kondziella, D., Larsen, V. A., Krarup, C., Eskesen, V., Sabers, A., Waldemar, G., Hasselbalch, S. G., Christensen, H. K., Simonsen, C. Z., Brennum, J., Østergaard, K., Sellebjerg, F. T. & Vissing, J., 2019, Medicinsk Kompendium. Schaffalitzky de Muckadell, OB., Svendsen, JH. & Vilstrup, H. (red.). 19 udg. København : Munksgaard , s. 291-445

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiUndervisning

  11. Udgivet

    Patient and Tumour Characteristics of Adult Head and Neck Soft Tissue Sarcomas: A Systematic Review and Meta-Analysis

    Andersen, S., Mann, H., Krarup-Hansen, A., Lajer, C. B. & Grønhøj, C., 2019, I : Sarcoma. 2019, s. 9725637

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReviewForskningpeer review

  12. 2018
  13. Udgivet
  14. Udgivet
  15. Udgivet
  16. Udgivet
  17. Udgivet

    Prevention of haematoma progression by tranexamic acid in intracerebral haemorrhage patients with and without spot sign on admission scan: a statistical analysis plan of a pre-specified sub-study of the TICH-2 trial

    Ovesen, C., Jakobsen, J. C., Gluud, C., Steiner, T., Law, Z., Flaherty, K., Dineen, R. A., Bath, P. M., Sprigg, N. & Christensen, H., 13 jun. 2018, I : BMC Research Notes. 11, 1, s. 379

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  18. Udgivet
  19. Udgivet

    An in vivo Mouse Model to Investigate the Effect of Local Anesthetic Nanomedicines on Axonal Conduction and Excitability

    Moldovan, M., Alvarez, S., Rothe, C., Andresen, T. L., Urquhart, A., Lange, K. H. W. & Krarup, C., 2018, I : Frontiers in Neuroscience. 12, s. 494

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  20. 2017
  21. Udgivet
  22. Udgivet
  23. Udgivet
  24. Udgivet

    Leptomeningeal collateral status predicts outcome after middle cerebral artery occlusion

    Madelung, C. F., Ovesen, C., Trampedach, C., Christensen, A., Havsteen, I., Hansen, C. K. & Christensen, H., 14 sep. 2017, I : Acta Neurologica Scandinavica.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  25. Udgivet
  26. Udgivet

    Common genetic variants are associated with lower serum 25-hydroxyvitamin D concentrations across the year among children at northern latitudes

    Petersen, R. A., Larsen, L. H., Damsgaard, C. T., Sørensen, L. B., Hjorth, M. F., Andersen, R., Tetens, I., Krarup, H., Ritz, C., Astrup, A., Michaelsen, K. F. & Mølgaard, C., mar. 2017, I : The British journal of nutrition. 117, 6, s. 829-838 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  27. Udgivet
  28. Udgivet

    Hereditary cerebral small vessel disease and stroke

    Søndergaard, C. B., Nielsen, J. E., Hansen, C. K. & Christensen, H. K., 22 feb. 2017, I : Clinical Neurology and Neurosurgery. 155, s. 45-57 13 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  29. Udgivet

    Nerve excitability in the rat forelimb: a technique to improve translational utility

    Arnold, R., Moldovan, M., Rosberg, M. R., Krishnan, A. V., Morris, R. & Krarup, C., 1 jan. 2017, I : Journal of Neuroscience Methods. 275, s. 19-24 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  30. Udgivet

    Sensation, mechanoreceptor, and nerve fiber function after nerve regeneration

    Krarup, C., Rosén, B., Boeckstyns, M., Ibsen Sørensen, A., Lundborg, G., Moldovan, M. & Archibald, S. J., 2017, I : Annals of Neurology. 82, 6, s. 940-950 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  31. 2016
  32. Udgivet
  33. Udgivet

    Change in serum 25-hydroxyvitamin D with antiretroviral treatment initiation and nutritional intervention in HIV-positive adults

    Yilma, D., Kæstel, P., Olsen, M. F., Abdissa, A., Tesfaye, M., Girma, T., Krarup, H., Mølgaard, C., Michaelsen, K. F., Ritz, C., Kirk, O., Andersen, Å. B. & Friis, H., 8 nov. 2016, I : The British journal of nutrition. 116 , 10 , s. 1720-1727 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  34. Udgivet

    An oral NaV1.8 blocker improves motor function in mice completely deficient of myelin protein P0

    Rosberg, M. R., Alvarez, S., Krarup, C. & Moldovan, M., 6 okt. 2016, I : Neuroscience Letters. 632, s. 33-8 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  35. Udgivet

    Progression of motor axon dysfunction and ectopic Nav1.8 expression in a mouse model of Charcot-Marie-Tooth disease 1B

    Rosberg, M. R., Herrero, S. A., Klein, D., Nielsen, F. C., Martini, R., Levinson, S. R., Krarup, C. & Moldovan, M., sep. 2016, I : Neurobiology of Disease. 93, s. 201-14 14 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  36. Udgivet

    Fresh frozen plasma versus prothrombin complex concentrate in patients with intracranial haemorrhage related to vitamin K antagonists (INCH): a randomised trial

    Steiner, T., Poli, S., Griebe, M., Hüsing, J., Hajda, J., Freiberger, A., Bendszus, M., Bösel, J., Christensen, H., Dohmen, C., Hennerici, M., Kollmer, J., Stetefeld, H., Wartenberg, K. E., Weimar, C., Hacke, W. & Veltkamp, R., maj 2016, I : The Lancet Neurology. 15, 6, s. 566-73 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  37. Udgivet

    Aging-associated changes in motor axon voltage-gated Na(+) channel function in mice

    Moldovan, M., Rosberg, M. R., Alvarez, S., Klein, D., Martini, R. & Krarup, C., mar. 2016, I : Neurobiology of Aging. 39, s. 128-39 12 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  38. Udgivet

    Persistent alterations in active and passive electrical membrane properties of regenerated nerve fibers of man and mice

    Moldovan, M., Herrero, S. A., Rosberg, M. R. & Krarup, C., feb. 2016, I : European Journal of Neuroscience. 43, 3, s. 388-403 16 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  39. Udgivet
  40. Udgivet
  41. Udgivet
  42. Udgivet

    Loss-of-function mutations in SCN4A cause severe foetal hypokinesia or 'classical' congenital myopathy

    Zaharieva, I. T., Thor, M. G., Oates, E. C., van Karnebeek, C., Hendson, G., Blom, E., Witting, N., Rasmussen, M., Gabbett, M. T., Ravenscroft, G., Sframeli, M., Suetterlin, K., Sarkozy, A., D'Argenzio, L., Hartley, L., Matthews, E., Pitt, M., Vissing, J., Ballegaard, M., Krarup, C., Slørdahl, A., Halvorsen, H., Ye, X. C., Zhang, L-H., Løkken, N., Werlauff, U., Abdelsayed, M., Davis, M. R., Feng, L., Phadke, R., Sewry, C. A., Morgan, J. E., Laing, N. G., Vallance, H., Ruben, P., Hanna, M. G., Lewis, S., Kamsteeg, E-J., Männikkö, R. & Muntoni, F., 2016, I : Brain : a journal of neurology. 139, s. 674-691

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  43. Udgivet
  44. Udgivet
  45. 2015
  46. Udgivet

    Adaptive Mutations Enhance Assembly and Cell-to-Cell Transmission of a High-Titer Hepatitis C Virus Genotype 5a Core-NS2 JFH1-Based Recombinant

    Mathiesen, C. K., Prentoe, J., Meredith, L. W., Jensen, T. B., Krarup, H., McKeating, J. A., Gottwein, J. M. & Bukh, J., 1 aug. 2015, I : Journal of Virology. 89, 15, s. 7758-75 18 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  47. Udgivet
  48. Udgivet
  49. Udgivet

    Sulfatide levels correlate with severity of neuropathy in metachromatic leukodystrophy

    Dali, C. I., Barton, N. W., Farah, M. H., Moldovan, M., Månsson, J-E., Nair, N., Dunø, M., Risom, L., Cao, H., Pan, L., Sellos-Moura, M., Corse, A. M. & Krarup, C., maj 2015, I : Annals of Clinical and Translational Neurology. 2, 5, s. 518-33 16 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  50. Udgivet

    Glycemic variability is associated with reduced cardiac autonomic modulation in women with type 2 diabetes

    Fleischer, J., Lebech Cichosz, S., Hoeyem, P., Laugesen, E., Loegstrup Poulsen, P., Sandahl Christiansen, J., Tarnow, L. & Krarup Hansen, T., apr. 2015, I : Diabetes Care. 38, 4, s. 682-8 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  51. Udgivet
  52. Udgivet
  53. 2014
  54. Udgivet

    European Stroke Organisation (ESO) guidelines for the management of spontaneous intracerebral hemorrhage

    Steiner, T., Al-Shahi Salman, R., Beer, R., Christensen, H., Cordonnier, C., Csiba, L., Forsting, M., Harnof, S., Klijn, C. J. M., Krieger, D., Mendelow, A. D., Molina, C., Montaner, J., Overgaard, K., Petersson, J., Roine, R. O., Schmutzhard, E., Schwerdtfeger, K., Stapf, C., Tatlisumak, T., Thomas, B. M., Toni, D., Unterberg, A. & Wagner, M., okt. 2014, I : International journal of stroke : official journal of the International Stroke Society. 9, 7, s. 840-55 16 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  55. Udgivet

    Transient impairment of the axolemma following regional anaesthesia by lidocaine in humans

    Moldovan, M., Lange, K. H. W., Aachmann-Andersen, N. J., Kjær, T. W., Olsen, N. V. & Krarup, C., 1 jul. 2014, I : The Journal of physiology. 592, 13, s. 2735-50 16 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  56. Udgivet

    Production and characterization of high-titer serum-free cell culture grown hepatitis C virus particles of genotype 1-6

    Mathiesen, C. K., Jensen, T. B., Prentoe, J., Krarup, H., Nicosia, A., Law, M., Bukh, J. & Gottwein, J. M., jun. 2014, I : Virology. 458-459, s. 190-208 19 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  57. Udgivet

    Cognitive remediation combined with an early intervention service in first episode psychosis

    Ostergaard Christensen, T., Vesterager, L., Krarup, G., Olsen, B. B., Melau, M., Gluud, C. & Nordentoft, M., 16 maj 2014, I : Acta Psychiatrica Scandinavica. 130, 4, s. 300-10

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Forrige 1 2 3 Næste