Forskning
Udskriv Udskriv
Switch language
Region Hovedstaden - en del af Københavns Universitetshospital
  • Eksportér publikationer
  1. 2020
  2. E-pub ahead of print

    Absence of ECG Task Force Criteria does not rule out structural changes in genotype positive ARVC patients

    Stokke, M. K., Castrini, A. I., Aneq, M. Å., Jensen, H. K., Madsen, T., Hansen, J., Bundgaard, H., Gilljam, T., Platonov, P. G., Svendsen, J. H., Edvardsen, T. & Haugaa, K. H., 3 jun. 2020, I : International Journal of Cardiology.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  3. Udgivet
  4. E-pub ahead of print
  5. E-pub ahead of print
  6. Udgivet
  7. Udgivet

    Incidence, Predictors, and Success of Ventricular Tachycardia Catheter Ablation in Arrhythmogenic Right Ventricular Cardiomyopathy (from the Nordic ARVC Registry)

    Christiansen, M. K., Haugaa, K. H., Svensson, A., Gilljam, T., Madsen, T., Hansen, J., Holst, A. G., Bundgaard, H., Edvardsen, T., Svendsen, J. H., Platonov, P. G. & Jensen, H. K., 1 mar. 2020, I : The American journal of cardiology. 125, 5, s. 803-811 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  8. Udgivet

    Alcohol septal ablation in patients with severe septal hypertrophy

    Veselka, J., Jensen, M., Liebregts, M., Cooper, R. M., Januska, J., Kashtanov, M., Dabrowski, M., Hansen, P. R., Seggewiss, H., Hansvenclova, E., Bundgaard, H., Ten Berg, J., Hilton Stables, R. & Faber, L., mar. 2020, I : Heart (British Cardiac Society). 106, 6, s. 462-466 5 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  9. Udgivet
  10. Udgivet

    Atrial fibrillation as a clinical characteristic of arrhythmogenic right ventricular cardiomyopathy: Experience from the Nordic ARVC Registry

    Baturova, M. A., Haugaa, K. H., Jensen, H. K., Svensson, A., Gilljam, T., Bundgaard, H., Madsen, T., Hansen, J., Chivulescu, M., Christiansen, M. K., Carlson, J., Edvardsen, T., Svendsen, J. H. & Platonov, P. G., 1 jan. 2020, I : International Journal of Cardiology. 298, s. 39-43

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  11. Udgivet

    External validation of the HANDOC score - high sensitivity to identify patients with non-beta-haemolytic streptococcal endocarditis

    Sunnerhagen, T., Højgaard Andersen, M., Bruun, N. E., Bundgaard, H., Iversen, K. K. & Rasmussen, M., jan. 2020, I : Infectious diseases (London, England). 52, 1, s. 54-57 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  12. 2019
  13. Udgivet

    Baseline Characteristics of the VANISH Cohort

    Axelsson Raja, A., Shi, L., Day, S. M., Russell, M., Zahka, K., Lever, H., Colan, S. D., Margossian, R., Hall, E. K., Becker, J., Jefferies, J. L., Patel, A. R., Choudhury, L., Murphy, A. M., Canter, C., Bach, R., Taylor, M., Mestroni, L., Wheeler, M. T., Benson, L., Owens, A. T., Rossano, J., Lin, K. Y., Pahl, E., Pereira, A. C., Bundgaard, H., Lewis, G. D., Vargas, J. D., Cirino, A. L., McMurray, J. J. V., MacRae, C. A., Solomon, S. D., Orav, E. J., Braunwald, E. & Ho, C. Y., dec. 2019, I : Circulation. Heart failure. 12, 12, s. e006231

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  14. Udgivet

    Aetiologies and temporal trends of atrioventricular block in young patients: a 20-year nationwide study

    Rudbeck-Resdal, J., Christiansen, M. K., Johansen, J. B., Nielsen, J. C., Bundgaard, H. & Jensen, H. K., 1 nov. 2019, I : Europace : European pacing, arrhythmias, and cardiac electrophysiology : journal of the working groups on cardiac pacing, arrhythmias, and cardiac cellular electrophysiology of the European Society of Cardiology. 21, 11, s. 1710-1716 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  15. Udgivet

    Prevalence of infective endocarditis in patients with positive blood cultures: a Danish nationwide study

    Østergaard, L., Bruun, N. E., Voldstedlund, M., Arpi, M., Andersen, C. Ø., Schønheyder, H. C., Lemming, L., Rosenvinge, F., Valeur, N., Søgaard, P., Andersen, P. S., Skov, R., Chen, M., Iversen, K., Gill, S., Lauridsen, T. K., Dahl, A., Oestergaard, L. B., Povlsen, J. A., Moser, C., Bundgaard, H., Køber, L. & Fosbøl, E. L., 14 okt. 2019, I : European Heart Journal. 40, 39, s. 3237-3244 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  16. Udgivet

    Long-term proarrhythmic pharmacotherapy among patients with congenital long QT syndrome and risk of arrhythmia and mortality

    Weeke, P. E., Kellemann, J. S., Jespersen, C. B., Theilade, J., Kanters, J. K., Hansen, M. S., Christiansen, M., Marstrand, P., Gislason, G. H., Torp-Pedersen, C., Bundgaard, H., Jensen, H. K. & Tfelt-Hansen, J., 1 okt. 2019, I : European Heart Journal. 40, 37, s. 3110-3117 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  17. Udgivet

    Partial Oral Therapy for Osteomyelitis and Endocarditis. Reply

    Bundgaard, H. & Iversen, K., 19 sep. 2019, I : The New England journal of medicine. 381, 12, s. 1184

    Publikation: Bidrag til tidsskriftKommentar/debatForskningpeer review

  18. Udgivet
  19. Udgivet

    In-hospital metabolite changes in infective endocarditis-a longitudinal 1H NMR-based study

    Klein, C. F., Holle, S. L. K., Andersen, M. H., Pedersen, A., Bundgaard, H., Iversen, K. K. & Malmendal, A., 1 aug. 2019, I : European journal of clinical microbiology & infectious diseases : official publication of the European Society of Clinical Microbiology. 38, 8, s. 1553-1560 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  20. Udgivet

    Hjertesygdomme

    Hassager, C., Svendsen, J. H., Boesgaard, S., Bundgaard, H., Carlsen, J., Engstrøm, T., Gustafsson, F., Køber, L. & Søndergaard, L., aug. 2019, Medicinsk Kompendium. Schaffalitzky de Muckadell, O. B., Svendsen, J. H. & Vilstrup, H. (red.). 19 udg. København: Munksgaard , Bind 1. s. 447 713 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

  21. Udgivet

    Effect of impaired cardiac conduction after alcohol septal ablation on clinical outcomes: Insights from the Euro-ASA registry

    Jensen, M. K., Faber, L., Liebregts, M., Januska, J., Krejci, J., Bartel, T., Cooper, R. M., Dabrowski, M., Hansen, P. R., Almaas, V. M., Seggewiss, H., Horstkotte, D., Adlova, R., Ten Berg, J., Bundgaard, H. & Veselka, J., 1 jul. 2019, I : European heart journal. Quality of care & clinical outcomes. 5, 3, s. 252-258 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  22. Udgivet

    Repeatability and Reproducibility of Neonatal Echocardiography: The Copenhagen Baby Heart Study

    Sillesen, A-S., Pihl, C., Raja, A. A., Davidsen, A. S., Lind, L. E., Dannesbo, S., Navne, J., Raja, R., Vejlstrup, N., Lange, T., Bundgaard, H. & Iversen, K., 1 jul. 2019, I : Journal of the American Society of Echocardiography. 32, 7, s. 895-905.e2

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  23. Udgivet

    Rare non-coding Desmoglein-2 variant contributes to Arrhythmogenic right ventricular cardiomyopathy

    Christensen, A. H., Andersen, C. B., Wassilew, K., Svendsen, J. H., Bundgaard, H., Brand, S-M. & Schmitz, B., 1 jun. 2019, I : Journal of Molecular and Cellular Cardiology. 131, s. 164-170 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  24. Udgivet
  25. Udgivet

    Short- and long-term outcomes of alcohol septal ablation for hypertrophic obstructive cardiomyopathy in patients with mild left ventricular hypertrophy: a propensity score matching analysis

    Veselka, J., Faber, L., Liebregts, M., Cooper, R., Januska, J., Kashtanov, M., Dabrowski, M., Hansen, P. R., Seggewiss, H., Hansvenclova, E., Bundgaard, H., Ten Berg, J., Stables, R. H. & Jensen, M. K., 1 jun. 2019, I : European Heart Journal. 40, 21, s. 1681-1687 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  26. Udgivet

    Long-Term Outcomes of Partial Oral Treatment of Endocarditis

    Bundgaard, H., Ihlemann, N., Gill, S. U., Bruun, N. E., Elming, H., Madsen, T., Jensen, K. T., Fursted, K., Christensen, J. J., Schultz, M., Østergaard, L., Rosenvinge, F., Schønheyder, H. C., Helweg-Larsen, J., Fosbøll, E. L., Køber, L., Torp-Pedersen, C., Tønder, N., Moser, C. & Iversen, K., 4 apr. 2019, I : The New England journal of medicine. 380, 14, s. 1373-1374 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftLetterForskning

  27. Udgivet

    Primary Prevention of Sudden Cardiac Death With Implantable Cardioverter-Defibrillator Therapy in Patients With Arrhythmogenic Right Ventricular Cardiomyopathy

    Platonov, P. G., Haugaa, K. H., Bundgaard, H., Svensson, A., Gilljam, T., Hansen, J., Madsen, T., Holst, A. G., Carlson, J., Lie, Ø. H., Kvistholm Jensen, M., Edvardsen, T., Jensen, H. K. & Svendsen, J. H., 1 apr. 2019, I : The American journal of cardiology. 123, 7, s. 1156-1162 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  28. Udgivet
  29. Udgivet

    Appropriate use of genetics in a young patient with atrioventricular block and family history of sudden cardiac death

    Rudbeck-Resdal, J., Nielsen, J. C., Bundgaard, H. & Jensen, H. K., 1 mar. 2019, I : HeartRhythm case reports. 5, 3, s. 169-172 4 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  30. Udgivet
  31. Udgivet
  32. Udgivet

    Partial Oral versus Intravenous Antibiotic Treatment of Endocarditis

    Iversen, K., Ihlemann, N., Gill, S. U., Madsen, T., Elming, H., Jensen, K. T., Bruun, N. E., Høfsten, D. E., Fursted, K., Christensen, J. J., Schultz, M., Klein, C. F., Fosbøll, E. L., Rosenvinge, F., Schønheyder, H. C., Køber, L., Torp-Pedersen, C., Helweg-Larsen, J., Tønder, N., Moser, C. & Bundgaard, H., 31 jan. 2019, I : The New England journal of medicine. 380, 5, s. 415-424 10 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  33. Udgivet
  34. Udgivet

    Congenital myopathies are mainly associated with a mild cardiac phenotype

    Petri, H., Wahbi, K., Witting, N., Køber, L., Bundgaard, H., Kamoun, E., Vellieux, G., Stojkovic, T., Béhin, A., Laforet, P. & Vissing, J., 1 jan. 2019, I : Journal of Neurology. 266, 6, s. 1367-1375 9 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  35. Udgivet

    Adjunctive dabigatran therapy improves outcome of experimental left-sided Staphylococcus aureus endocarditis

    Lerche, C. J., Christophersen, L. J., Goetze, J. P., Nielsen, P. R., Thomsen, K., Enevold, C., Høiby, N., Jensen, P. Ø., Bundgaard, H. & Moser, C., 2019, I : PLoS One. 14, 4, 16 s., e0215333.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  36. Udgivet

    Hypertensive disorders of pregnancy and peripartum cardiomyopathy: A nationwide cohort study

    Behrens, I., Basit, S., Lykke, J. A., Ranthe, M. F., Wohlfahrt, J., Bundgaard, H., Melbye, M. & Boyd, H. A., 2019, I : PLoS One. 14, 2, s. e0211857 e0211857.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  37. Udgivet

    Incidence of infective endocarditis in patients considered at moderate risk

    Østergaard, L., Valeur, N., Wang, A., Bundgaard, H., Aslam, M., Gislason, G., Torp-Pedersen, C., Bruun, N. E., Søndergaard, L., Køber, L. & Fosbøl, E. L., 2019, I : European Heart Journal. 40, 17, s. 1355-1361 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  38. Udgivet
  39. 2018
  40. Udgivet

    The heart in neuromuscular disease - myotonic dystrophy.

    Bundgaard, H., Axelsson, A., Christensen, A. H. & Petri, H., dec. 2018, Heart Diseases - Myocardial disease: ESC Textbook of Cardiovascular Medicine. 3 udg. Oxford University Press, 20 s.

    Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapportBidrag til bog/antologiForskningpeer review

  41. Udgivet
  42. Udgivet

    A Novel Familial Cardiac Arrhythmia Syndrome with Widespread ST-Segment Depression

    Bundgaard, H., Jøns, C., Lodder, E. M., Izarzugaza, J. M. G., Romero Herrera, J. A., Pehrson, S., Tfelt-Hansen, J., Ahlberg, G., Olesen, M. S., Holst, A. G., Wellens, H., de Villiers, C., Hastings, R., Stuart, G., Brunak, S., Wilde, A. A. M., Watkins, H. & Christensen, A. H., 1 nov. 2018, I : The New England journal of medicine. 379, 18, s. 1780-1781 2 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftLetterForskningpeer review

  43. Udgivet

    Human genetic variation in GLS2 is associated with development of complicated Staphylococcus aureus bacteremia

    Scott, W. K., Medie, F. M., Ruffin, F., Sharma-Kuinkel, B. K., Cyr, D. D., Guo, S., Dykxhoorn, D. M., Skov, R. L., Bruun, N. E., Dahl, A., Lerche, C. J., Petersen, A., Larsen, A. R., Lauridsen, T. K., Johansen, H. K., Ullum, H., Sørensen, E., Hassager, C., Bundgaard, H., Schønheyder, H. C., Torp-Pedersen, C., Østergaard, L. B., Arpi, M., Rosenvinge, F., Erikstrup, L. T., Chehri, M., Søgaard, P., Andersen, P. S. & Fowler, V. G., 5 okt. 2018, I : P L o S Genetics. 14, 10, s. e1007667

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  44. Udgivet

    Intrinsic mitral valve alterations in hypertrophic cardiomyopathy sarcomere mutation carriers

    Groarke, J. D., Galazka, P. Z., Cirino, A. L., Lakdawala, N. K., Thune, J. J., Bundgaard, H., Orav, E. J., Levine, R. A. & Ho, C. Y., 1 okt. 2018, I : European heart journal cardiovascular Imaging. 19, 10, s. 1109-1116 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  45. Udgivet

    Præcisionskardiologi

    Haue, A. D., Vissing, C. R., Tfelt-Hansen, J., Brunak, S., Bundgaard, H. & Weeke, P. E., 1 okt. 2018, I : Ugeskrift for Laeger. 180, 20A, s. V07180484

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  46. Udgivet

    Prevalence and Progression of Late Gadolinium Enhancement in Children and Adolescents With Hypertrophic Cardiomyopathy

    Axelsson Raja, A., Farhad, H., Valente, A. M., Couce, J-P., Jefferies, J. L., Bundgaard, H., Zahka, K., Lever, H., Murphy, A. M., Ashley, E., Day, S. M., Sherrid, M. V., Shi, L., Bluemke, D. A., Canter, C. E., Colan, S. D. & Ho, C. Y., 21 aug. 2018, I : Circulation. 138, 8, s. 782-792 11 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  47. Udgivet
  48. Udgivet

    Multifocal atrial and ventricular premature contractions with an increased risk of dilated cardiomyopathy caused by a Nav1.5 gain-of-function mutation (G213D)

    Calloe, K., Broendberg, A. K., Christensen, A. H., Pedersen, L. N., Olesen, M. S., de los Angeles Tejada, M., Friis, S., Thomsen, M. B., Bundgaard, H. & Jensen, H. K., 15 apr. 2018, I : International Journal of Cardiology. 257, s. 160-167 8 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  49. Udgivet

    Clinical presentation, management and prognosis of patients with cardiac sarcoidosis

    Ghanizada, M., Rossing, K., Bundgaard, H. & Gustafsson, F., apr. 2018, I : Danish Medical Journal. 65, 4, s. A5462

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  50. Udgivet

    Effect of Institutional Experience on Outcomes of Alcohol Septal Ablation for Hypertrophic Obstructive Cardiomyopathy

    Veselka, J., Faber, L., Jensen, M. K., Cooper, R., Januska, J., Krejci, J., Bartel, T., Dabrowski, M., Hansen, P. R., Almaas, V. M., Seggewiss, H., Horstkotte, D., Adlova, R., Bundgaard, H., Ten Berg, J. & Liebregts, M., jan. 2018, I : The Canadian journal of cardiology. 34, 1, s. 16-22 7 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  51. Udgivet
  52. Udgivet

    Heart transplantation in arrhythmogenic right ventricular cardiomyopathy - Experience from the Nordic ARVC Registry

    Gilljam, T., Haugaa, K. H., Jensen, H. K., Svensson, A., Bundgaard, H., Hansen, J., Dellgren, G., Gustafsson, F., Eiskjær, H., Andreassen, A. K., Sjögren, J., Edvardsen, T., Holst, A. G., Svendsen, J. H. & Platonov, P. G., 2018, I : International Journal of Cardiology. 250, s. 201-206 6 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

  53. Udgivet

    Incidence of infective endocarditis among patients considered at high risk

    Østergaard, L., Valeur, N., Ihlemann, N., Bundgaard, H., Gislason, G., Torp-Pedersen, C. T., Bruun, N. E., Søndergaard, L., Køber, L. & Fosbøl, E. L., 2018, I : European Heart Journal. 39, 7, s. 623-629

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikelForskningpeer review

Forrige 1 2 3 4 Næste