Forskning
Udskriv Udskriv
Switch language
Region Hovedstaden - en del af Københavns Universitetshospital

Bryd Cirklen - Den anonyme telefonrådgivning for personer med seksuelle tanker om børn

Projekt: Typer af projekterProjekt

Vis graf over relationer
Internationalt er der kun gennemført få undersøgelser af anonyme telefonrådgivninger for personer med seksuelle tanker om børn. Undersøgelsen her har til formål at tilvejebringe viden om de henvendelser, der sker til den danske anonyme telefonrådgivning Bryd Cirklen, som Sexologisk Klinik er ansvarlig for. Bryd Cirklen blev iværksat i 2006 og henvender sig til personer med seksuelle tanker om børn. Undersøgelsen skal belyse antallet af henvendelser siden opstart, baggrunden for henvendelsen, og antallet af selvhenvendere, der har udtrykt behandlingsønske/behov.
Metoder:
Der er tale om en deskriptiv undersøgelse med indsamling af anonymiserede data (navn, cpr, adresse etc. ukendt) for de personer, der har kontaktet Bryd Cirklen, siden 2006.
Resultater (forventede):
Resultaterne forventes at kunne belyse forekomsten og baggrunden for henvendelser til Bryd Cirklen.
Diskussion/Impact (forventet):
Resultaterne vil kunne anvendes i den videre tilrettelægning af håndtering af personer med seksuelle tanker om børn såvel nationalt som internationalt.
StatusIgangværende
Periode01/01/202101/12/2028

    Forskningsområder

  • Sundhedsvidenskab - Sexual Dysfunctions, Psychological, Paraphilic Disorders and Disorders of sexual preference or development

ID: 61923835