• Fastnet30913061
20042024

Publikationer pr. år

Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Forskningsområde

Det overordnede formål med forskningen i teamet Patofysiologi & Forebyggelse er at forstå hvordan type 2 diabetes udvikles og hvad der motiverer personer i høj risiko til livsstilsændringer. Samlet vil vi bruge denne nye viden til at skabe evidensbaserede strategier for tidlig forebyggelse af type 2 diabetes og hjertekarsygdom.

 

Strategisk fokus

Der er fire strategiske fokusområder i teamet:

1)    Epidemiologiske analyser af data fra danske og internationale befolkningsundersøgelser med det overordnede formål at undersøge livsforløb og sammenhæng i risikofaktorer hos personer i risiko for at udvikle type 2 diabetes og hjertekarsygdom.

2)    Kliniske randomiserede interventionsstudier med fokus på tidlig forebyggelse af type 2 diabetes og hjertekarsygdom gennem ændringer i livsstil eller via medicinsk behandling.

3)    Metaboliske studier der bidrager til en bedre forståelse af de mekanismer, der ligger til grund for overvægt og risiko for type 2 diabetes samt ændringer i risikofaktorer.

4)    Kvalitative undersøgelser med fokus på motivation, barrierer og præferencer for livsstilsændringer hos personer i høj risiko for at udvikle type 2 diabetes.

Aktuel forskning

PRE-D Trial and RESET Trial

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Kristine Færch er aktive. Disse emneetiketter kommer fra denne persons arbejder. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • 1 Lignende profiler

Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller