Forskning
Udskriv Udskriv
Switch language
Region Hovedstaden - en del af Københavns Universitetshospital
Vis graf over relationer

CV

1999: Artikel i Ergoterappeuten. Titel:"Dokumentation - sur pligt eller spændende udfordring?"

2000: Artikel i Ergoterapeuten. Titel: "Klientcentreret ergoterapi og meningsfulde aktiviteter"

2001: "Idékatalog til hvordan plejeopgaver tilføres ergoterapi og større træningspotentiale" Bestillingsopgave for Ergoterapeutforeningen.

2003: Indlæg i Nyhedsbrev for LFG ergoterapi i et canadisk perspektiv. Titel: Fra COPM'en til OPPM'en".

Forsknings- og undervisningsinformation

Undervisningsopgaver:

1999: Temadag på efteruddannelse for ergoterapeuter. Emne: "Dokumentation af den ergoterapeutiske praksis".

2001: Undervisning af de somatiske ergoterapeuter på Bispebjerg Hospital. Emne: Occupational Performance Process Model samt erfaringer med brugen af denne model i praksis.

2001: Indlægsholder på Ergoterapi kongressen 2001. Emne: Occupation Performance Process Model.

2002: Indlægsholder på temadag om apopleksibehandling - Gentofte Hospital. Emne: Ergoterapi til apopleksipatienter med svære kognitive dysfunktioner.

2003: Tværfaglig undervisning af nyt plejepersonale i medicinsk center - Hvidovre Hospital. Emne: "Det tværfaglige samarbejde omkring rehabilitering af apopleskipatienter".

2003: Indlægsholder på årsmøde for LFG ergoterapi i et canadisk perspektiv. Emne: Fra COPM'en til OPPM'en samt præsentation af ergoterapiens behandlingskort på Hvidovre Hospital.

2004: Indlægsholder på temadag om det udgående hospital på Glostrup Hospital. Emne: Formidling og erfaringer fra Hvidovre Hospitals tilbud om udgående hospital til apopleksiramte.

2005: Undervisning af de somatiske ergoterapeuter på Århus sygehus (1 dag). Emne: COPM og det canadiske ergoterapi materiales anvendelighed på et akuthospital.

Forskningsområde

Ergoterapi

ID: 32522804