Hvis du har foretaget ændringer i Pure, vil de snart blive vist her.

Personlig profil

Kort præsentation

Jeg er ingeniør, der er specialiseret i drift og ledelse af forsyningskæder med erfaring i struktur, dynamik, risiko og modstandsdygtighed af kompleks produktionsfordelingssystemer, med nyligt fokus på den strukturelle krav til cyberrisiko og modstandsdygtighed.

Jeg kombinere en akademisk baggrund inden for mekanisk og industriel ingeniørvirksomhed, drift og ledelse med både erhvervserfaring inden for supply chain-operatør og strategi inden for multinationale virksomheder og samarbejde, rådgivning og forskning med industri og universiteter i EU og USA.

I øjeblikket arbejder jeg sammen med Rigshospitalet i løsningen af drift- og forsyningskædeproblemer inden for driften, med hjælpe af dataanalyse, modellering, simulering og optimering til at fremme den nødvendige digitalisering af driften til skiftet imod sundhedspleje 4.0.

Aktuel forskning

Min nuværende forskning handler om modellering og simulering af operationelle problemer i sundhedsvæsenet, såsom indflydelse af ventilation på den indendørs overførbarhed af luftbårne sygdomme.

Sprogkundskaber

Jeg taler flydende engelsk og spansk, taler dansk til et mellemniveau og forstår afrikaans og tysk.

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Daniel Sepulveda Estay er aktive. Disse emneetiketter kommer fra dennes persons arbejder. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • 1 Lignende profiler

Netværk

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller