Personlig profil

Kort præsentation

Jeg er ingeniør, der er specialiseret i drift og ledelse af forsyningskæder med erfaring i struktur, dynamik, risiko og modstandsdygtighed af kompleks produktionsfordelingssystemer, med nyligt fokus på den strukturelle krav til cyberrisiko og modstandsdygtighed.

Jeg kombinere en akademisk baggrund inden for mekanisk og industriel ingeniørvirksomhed, drift og ledelse med både erhvervserfaring inden for supply chain-operatør og strategi inden for multinationale virksomheder og samarbejde, rådgivning og forskning med industri og universiteter i EU og USA.

I øjeblikket arbejder jeg sammen med Rigshospitalet i løsningen af drift- og forsyningskædeproblemer inden for driften, med hjælpe af dataanalyse, modellering, simulering og optimering til at fremme den nødvendige digitalisering af driften til skiftet imod sundhedspleje 4.0.

Aktuel forskning

Min nuværende forskning handler om modellering og simulering af operationelle problemer i sundhedsvæsenet, såsom indflydelse af ventilation på den indendørs overførbarhed af luftbårne sygdomme.

Sprogkundskaber

Jeg taler flydende engelsk og spansk, taler dansk til et mellemniveau og forstår afrikaans og tysk.

Eksterne ansættelser

Postdoc Forsker, Technical University of Denmark

1 nov. 201715 jan. 2021

Teaching Assistant (TA), Massachusetts Institute of Technology

1 okt. 201630 apr. 2017

PhD Student, Technical University of Denmark

1 nov. 201431 okt. 2017

Teaching Assistant (TA), Massachusetts Institute of Technology

4 jan. 201431 maj 2014

Supply Chain Manager, BHP Billiton

1 jan. 201131 aug. 2013

Fingeraftryk

Dyk ned i forskningsemnerne, hvor Daniel Sepulveda Estay er aktive. Disse emneetiketter kommer fra denne persons arbejder. Sammen danner de et unikt fingerprint.
  • 1 Lignende profiler

Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller