Forskning
Udskriv Udskriv
Switch language
Region Hovedstaden - en del af Københavns Universitetshospital

Cochrane Database of Systematic Reviews, 1361-6137

Tidsskrift

  1. 2018
  2. Udgivet

    Methylphenidate for attention deficit hyperactivity disorder (ADHD) in children and adolescents - assessment of adverse events in non-randomised studies

    Storebø, O. J., Pedersen, N., Ramstad, E., Kielsholm, M. L., Nielsen, S. S., Krogh, H. B., Moreira-Maia, C. R., Magnusson, F. L., Holmskov, M., Gerner, T., Skoog, M., Rosendal, S., Groth, C., Gillies, D., Buch Rasmussen, K., Gauci, D., Zwi, M., Kirubakaran, R., Håkonsen, S. J., Aagaard, L., Simonsen, E. & Gluud, C. 9 maj 2018 I : Cochrane Database of Systematic Reviews. 5, s. CD012069

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReview

  3. Udgivet
  4. Udgivet

    Interventions for paracetamol (acetaminophen) overdose

    Chiew, A. L., Gluud, C., Brok, J. & Buckley, N. A. 23 feb. 2018 I : Cochrane Database of Systematic Reviews. 2, s. CD003328

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReview

  5. Udgivet
  6. Udgivet

    Metformin monotherapy for adults with type 2 diabetes mellitus (Protocol)

    Gnesin, F., Thuesen, A. C. B., Kähler, L. K., Gluud, C., Madsbad, S. & Hemmingsen, B. 2018 I : Cochrane Database of Systematic Reviews. 1, s. CD012906

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  7. E-pub ahead of print

    Pharmacological interventions for alcoholic liver disease (alcohol-related liver disease): an attempted network meta-analysis

    Buzzetti, E., Kalafateli, M., Thorburn, D., Davidson, B. R., Thiele, M., Gluud, L. L., Del Giovane, C., Askgaard, G., Krag, A., Tsochatzis, E. A. & Gurusamy, K. S. 2018 I : Cochrane Database of Systematic Reviews. 3

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReview

  8. 2017
  9. Udgivet
  10. Udgivet

    Benzodiazepines for psychosis-induced aggression or agitation

    Zaman, H., Sampson, S. J., Beck, A. L., Sharma, T., Clay, F. J., Spyridi, S., Zhao, S. & Gillies, D. 8 dec. 2017 I : Cochrane Database of Systematic Reviews. 12, s. CD003079

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReview

  11. Udgivet

    Diet, physical activity or both for prevention or delay of type 2 diabetes mellitus and its associated complications in people at increased risk of developing type 2 diabetes mellitus

    Hemmingsen, B., Gimenez-Perez, G., Mauricio, D., Roqué I Figuls, M., Metzendorf, M-I. & Richter, B. 4 dec. 2017 I : Cochrane Database of Systematic Reviews. 12, s. CD003054

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReview

  12. Udgivet

    Vitamin D supplementation for chronic liver diseases in adults

    Bjelakovic, G., Nikolova, D., Bjelakovic, M. & Gluud, C. 3 nov. 2017 I : Cochrane Database of Systematic Reviews. 11, s. CD011564

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReview

  13. Udgivet

    Glucocorticosteroids for people with alcoholic hepatitis

    Pavlov, C. S., Varganova, D. L., Casazza, G., Tsochatzis, E., Nikolova, D. & Gluud, C. 2 nov. 2017 I : Cochrane Database of Systematic Reviews. 11, s. CD001511

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReview

  14. Udgivet

    Procalcitonin to initiate or discontinue antibiotics in acute respiratory tract infections

    Schuetz, P., Wirz, Y., Sager, R., Christ-Crain, M., Stolz, D., Tamm, M., Bouadma, L., Luyt, C. E., Wolff, M., Chastre, J., Tubach, F., Kristoffersen, K. B., Burkhardt, O., Welte, T., Schroeder, S., Nobre, V., Wei, L., Bucher, H. C., Bhatnagar, N., Annane, D., Reinhart, K., Branche, A., Damas, P., Nijsten, M., de Lange, D. W., Deliberato, R. O., Lima, S. S., Maravić-Stojković, V., Verduri, A., Cao, B., Shehabi, Y., Beishuizen, A., Jensen, J-U. S., Corti, C., Van Oers, J. A., Falsey, A. R., de Jong, E., Oliveira, C. F., Beghe, B., Briel, M. & Mueller, B. 12 okt. 2017 I : Cochrane Database of Systematic Reviews. 10, s. CD007498

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReview

  15. Udgivet

    Direct-acting antivirals for chronic hepatitis C

    Jakobsen, J. C., Nielsen, E. E., Feinberg, J., Katakam, K. K., Fobian, K., Hauser, G., Poropat, G., Djurisic, S., Weiss, K. H., Bjelakovic, M., Bjelakovic, G., Klingenberg, S. L., Gluud, C., Nikolova, D., Koretz, R. L. & Liu, J. P. 18 sep. 2017 I : Cochrane Database of Systematic Reviews. 9, s. CD012143

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  16. Udgivet
  17. Udgivet

    Drug-eluting stents versus bare-metal stents for acute coronary syndrome

    Feinberg, J., Nielsen, E. E., Greenhalgh, J., Hounsome, J., Sethi, N. J., Safi, S., Gluud, C. & Jakobsen, J. C. 23 aug. 2017 I : Cochrane Database of Systematic Reviews. 8, s. CD012481

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  18. Udgivet

    Interventions for treating persistent pain in survivors of torture

    Baird, E., Williams, A. C. D. C. & Amris, K. 18 aug. 2017 I : Cochrane Database of Systematic Reviews. 8, s. CD012051

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReview

  19. Udgivet
  20. Udgivet
  21. Udgivet

    Direct-acting antivirals for chronic hepatitis C

    Jakobsen, J. C., Nielsen, E. E., Feinberg, J., Katakam, K. K., Fobian, K., Hauser, G., Poropat, G., Djurisic, S., Weiss, K. H., Bjelakovic, M., Bjelakovic, G., Klingenberg, S. L., Liu, J. P., Nikolova, D., Koretz, R. L. & Gluud, C. 6 jun. 2017 I : Cochrane Database of Systematic Reviews. 6, s. CD012143

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  22. Udgivet

    Nutrition support in hospitalised adults at nutritional risk

    Feinberg, J., Nielsen, E. E., Korang, S. K., Halberg Engell, K., Nielsen, M. S., Zhang, K., Didriksen, M., Lund, L., Lindahl, N., Hallum, S., Liang, N., Xiong, W., Yang, X., Brunsgaard, P., Garioud, A., Safi, S., Lindschou, J., Kondrup, J., Gluud, C. & Jakobsen, J. C. 19 maj 2017 I : Cochrane Database of Systematic Reviews. 2017, 5, s. CD011598

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReview

  23. Udgivet
  24. Udgivet
  25. Udgivet

    Complete versus culprit-only revascularisation in ST elevation myocardial infarction with multi-vessel disease

    Bravo, C. A., Hirji, S. A., Bhatt, D. L., Kataria, R., Faxon, D. P., Ohman, E. M., Anderson, K. L., Sidi, A. I., Sketch, M. H., Zarich, S. W., Osho, A. A., Gluud, C., Kelbæk, H., Engstrøm, T., Høfsten, D. E. & Brennan, J. M. 4 maj 2017 I : Cochrane Database of Systematic Reviews. 5, s. CD011986

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  26. Udgivet

    Branched-chain amino acids for people with hepatic encephalopathy

    Gluud, L. L., Dam, G., Les, I., Marchesini, G., Borre, M., Aagaard, N. K. & Vilstrup, H. maj 2017 I : Cochrane Database of Systematic Reviews. 18, 5

    Publikation: Bidrag til tidsskriftReview

  27. Udgivet

    Chemotherapy alone versus chemotherapy plus radiotherapy for adults with early stage Hodgkin lymphoma

    Blank, O., von Tresckow, B., Monsef, I., Specht, L., Engert, A. & Skoetz, N. 27 apr. 2017 I : Cochrane Database of Systematic Reviews. 4, s. CD007110

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  28. Udgivet

    Patient-controlled analgesia with remifentanil versus alternative parenteral methods for pain management in labour

    Weibel, S., Jelting, Y., Afshari, A., Pace, N. L., Eberhart, L. H., Jokinen, J., Artmann, T. & Kranke, P. 13 apr. 2017 I : Cochrane Database of Systematic Reviews. 4, s. CD011989

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  29. Udgivet
  30. Udgivet
  31. Udgivet
  32. Udgivet

    Emollients and moisturisers for eczema

    van Zuuren, E. J., Fedorowicz, Z., Christensen, R., Lavrijsen, A. & Arents, B. W. M. 6 feb. 2017 I : Cochrane Database of Systematic Reviews. 2, s. CD012119

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  33. Udgivet
  34. Udgivet

    Antibiotics for secondary prevention of coronary heart disease (Protocol)

    Sethi, N., Safi, S., Korang, S. K., Hrobjartsson, A., Skoog, M., Gluud, C. & Jakobsen, J. C. 2017 I : Cochrane Database of Systematic Reviews. s. CD003610

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  35. Udgivet

    Beta-blockers for heart failure (Protocol)

    Safi, S., Korang, S. K., Nielsen, E. E., Sethi, N., Feinberg, J., Gluud, C. & Jakobsen, J. C. 2017 I : Cochrane Database of Systematic Reviews. 12, s. CD012897

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  36. Udgivet
  37. Udgivet
  38. Udgivet
  39. Udgivet
  40. Udgivet
  41. Udgivet
  42. 2016
  43. Udgivet

    Non-invasive positive pressure ventilation for acute asthma in children

    Korang, S. K., Feinberg, J., Wetterslev, J. & Jakobsen, J. C. 30 sep. 2016 I : Cochrane Database of Systematic Reviews. 9, s. CD012067

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  44. Udgivet
  45. Udgivet

    Routine vitamin A supplementation for the prevention of blindness due to measles infection in children

    Bello, S., Meremikwu, M. M., Ejemot-Nwadiaro, R. I. & Oduwole, O. 31 aug. 2016 I : Cochrane Database of Systematic Reviews. 8, s. CD007719 28 s.

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  46. Udgivet
  47. Udgivet
  48. Udgivet
  49. Udgivet
  50. Udgivet
  51. Udgivet
  52. Comparison of central adjudication of outcomes and onsite outcome assessment on treatment effect estimates

    Ndounga Diakou, L. A., Trinquart, L., Hróbjartsson, A., Barnes, C., Yavchitz, A., Ravaud, P. & Boutron, I. 10 mar. 2016 I : Cochrane Database of Systematic Reviews. 3, s. MR000043

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

  53. Udgivet

    Ultrasonography for diagnosis of alcoholic cirrhosis in people with alcoholic liver disease

    Pavlov, C. S., Casazza, G., Semenistaia, M., Nikolova, D., Tsochatzis, E., Liusina, E., Ivashkin, V. T. & Gluud, C. 2 mar. 2016 I : Cochrane Database of Systematic Reviews. 3, s. CD011602

    Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftartikel

Forrige 1 2 3 4 5 6 Næste

ID: 122795